PDA

View Full Version : Ēka Mendoni per AKM-ne"Agjencionin Kosovar te Mirbesimi


fadil
20-11-03, 12:43
pershendetje:

te nderuar forumist kohen e fundit veprimet apo vendimet e Agjencionit Kosovar te Mirbesimit i kan shqetsuar qytetaret e Kosoves me vendime arbitrare ne deme te Kosoves dhe kosvareve ?

Agjencioni Kosovar i Mirbesimit me veprimet e tije te turpshme pretendon ti fuqizoj ligjet diskriminuese te serbis te viteve 1990!

qka duhet te bejene instutucionet e Kosoves qe ti mbrojn te drejtat themelore ekonomike te qytetarve te kosoves?

kjo eshte nje pyetje qe une pres pergjigjje nga veprimet e instutucioneve te Kosoves dhe nga shprehja e opinioneve te forumisteve te Dardania.de?

Mendimi im eshte qe Prsdidenca, Qeveria dhe parlamenti te pregaditin nje urdher administrativ dhe ta shpallin Agjencionin Kosovar te Mirbesimit jo legjitim dhe timonin e Privatizimit ta marrin ne duart e tyre ate qe i kemi zgjedhur ne.rrespekti u takon atyre qe e rrespektojn veten dhe vlerat e kombit te tyre.

Anonimja D
01-12-03, 23:18
...na muaren ne qafe e hajt :(