PDA

View Full Version : MITROVICA dhe Trazirat 2004


timi9875
21-03-04, 14:40
Athua kujte ne realitet po i shkojn per shtati perpos Serbis?

lazdrani
30-03-04, 11:04
timi mos u merzit vllaqko se tani jemi me te pregaditur ne pjesen e veriut,nuk do te jesim durethate e ne meshire te Franqeseve......Kemi Forca tona tani atje.............................Vetem mire do te behet :wink: