PDA

View Full Version : Kosova kaloj edhe nje sfidŽ... qka pas...


agroni I
28-03-04, 22:08
Kosova kaloj edhe nje sfidŽ. Ndonese dukej te ishte e pashmangshme ajo barti me vete nje bagazh te madh te pergjegjesive qe do te ose nuk do te shperndahen dhe pranohen nga pergjegjesit - institucionet vendese dhe te jashtme.
A ishin keto nje revolt
A ishin keto nje revolt e kontrolluar nga intelegjenca ne menyre qe Kosova disi te zhvendosej nga kjo status quo 5 vjeqare statutor
A mund te jete ne kuader te saj edhe nje luft e ftoht ne mes USA-se dhe OKB-se perkatesish UNMIK-ut,, ngaqe mendojm se rezoluta 1244 nuk ishte nje disfat per kosoven por edhe per diplomacin amerikane
Njejte me Kosoven nuk do te shkoj pas kesaj. Do te kete ndryshime...