PDA

View Full Version : Kah po shkon Kosova...


illyria
04-05-04, 19:24
Ngjarjet e koheve te fundit ne Kosove dhe rreth saj me ngjallen nje dyshim shum te fort mbi arsyet dhe qellimin e ketyre ngjarjeve si rrjedhoj e nje sqenario qe po i pergaditet Kosoves.
Ja nje sqenario e mundur:
Qarqe nga Europa pamundesojne perparimin ne Kosove duke lejuar krimin te lulzoj,duke lejuar qe Beogradi te sillet si te doj ne pjes te ndryshme te Kosoves,duke lejuar qe ketu te veprojn pa penges agjentura sekrete te te gjitha llojeve dhe duke pergaditur terenin qe gjat zgjedhjeve te ardhshme ne Kosove te fitojne sa me shum partit ekstreme.
E gjith kjo ka per qellim largimin e Kosoves prej Europes e kurrsesi afrimin e saj sepse si qe dihet,Europa nuk do ne gjiun e vet shtete kriminogjene dhe banditeske por popuj me kultur te zhvilluar politike, ekonomike dhe kulturore.
Kosoven jan duke e lene ne grup me Beogradin i cili nuk eshte askund ne listen per pranimin ne BE.
Normalish qe kesaj gjendjeje me se shumti po i kontribojm ne vet sepse po tregohemi shum te papjekur politikisht dhe jo vetem politikisht.Dihet se qfar sqene joserioze politike kemi dhe shum mire dihet qe ekonomia e Kosoves gati komplet zhvillohet ne menyr mafioze.
Cka mendoni ju dhe si te veprojme kunder ketij sqenario?