PDA

View Full Version : KUVENDI I AAK DHE I LDK MENDIMET E JUAJA


nota
22-06-04, 12:56
Une personalisht mendoj se Kuvendi i AAK ka qene mjaft fer, por s'mund te them edhe per te LDK-n, pasi qe e kemi par te gjith se kuvendi i tyre asht kryer per gati dy ore.
Derisa AAK i ka ftuar OSBE-n,KMDLNJ per ti monitoruar zgjedhjet ne Kuvendin e tret zgjedhor, LDK me aklamacion i ka kyer te gjitha rizgjedhjet.
KUVENDI I AAK DHE LDK BALLAFAQIM BARDH EZI

Ardi_pr
22-06-04, 14:00
Nota, une po te pergjigjem shkurt ne kete .

Mendoj se te dyja kuvendet nuk ishin aq te mira dhe i perkisnin komunizmit, nuk kishte zgjedhje demokratike ne asnjeren parti, pasi qe nuk kishte kunderkandidate per kryetar te partise. Kjo do te ndodhe edhe me PDK-ne me vone. mendimi im eshte ky. dhe derisa te mos kete demokraci ne keto partite tona nuk do te kete as ne Kosove. pershendetje