PDA

View Full Version : per chat


NAIM_d
03-07-04, 12:17
si eprdorni charin dhe ne shaf aspekti

turisti
27-08-04, 23:44
Chati na perdor neve per nevojat e veta nga aspekti jone. :?

arTanibb
30-08-04, 13:36
Se kuptoj ket pytje, nese ka munsi pak ma qart!!

asan asani
03-10-04, 17:32
pranoni pershendetje nga asani :

BeeP
08-10-04, 02:04
Chatin e Perdormi zakonisht si vend Vend Vaji per lymjen e Testatures se me ndejt ne vende tjera po ndryshken tastierat :P

Chati perdoret per Bashkbisedim Shqiptaret mesvete ne qdo skaj te Botes e #dardania kete ia del qe ti bashkoj qe te njofohemi njeri me tjetrin dhe te kemi biseda te shoqerushme te gjith ;)

caki
13-10-04, 22:44
Chati eshte edhe per ata qe nuk munden me gjet fatin e tyre per ata qe jan te kqi, keshtu ktu nuk shihen edhe munden me gjet :P:P:P
Chati ehste thjesht vend bisede ku personat takohen nepermjet fjaleve dhe shkrimeve te ndryshme.

Seher
17-11-06, 21:35
o qeremide prej ka vjen

Seher
17-11-06, 21:40
oj lop shkruj nai sen