PDA

View Full Version : whois IP


musl|m
30-09-04, 15:34
Nese ju Interesojn Informacione per nje IP adres se nga esht shteti qyteti dhe informata per Provider qe perdor klienti ateher provoni te gjeni ketu http://www.morritt.tv/tools/ipwhois.aspx

belicom
16-10-04, 21:39
www.ripe.net


Egziston edhe nje adres tjeter per kete qeshtje, nese dini te perdorni mund te merrni informate se me cilen IP punoni.
http://www.nettopic.net/who/index.php


Ju pershendes.