PDA

View Full Version : politika me e rende se vdekja


kazablanka
15-10-04, 17:50
Qka ja u merr mendja,cilet nga politikanet tane jane me te mire?RUGOVA<THAQI APO RAMUSHI>

mullaidriz_gjilani
15-10-04, 20:29
separi dua te ju pershedese dhe suksese ne gjdo aspeke dhe keshtu dua te jaujape pergjigjjen per cilin lidere mendoje se eshte me imiri per nje ardhemeri te mirfillte per gjithe kosoven dhe rinin e saje mbase mendimite time lideri qe e qon me shpejte kosoven drejete pavarsis eshte aje qe sakrifikoje me seshumti dhe qe me arme ne dore ju kunderye ushtrise dhe gjithe arsenalite te nje okupatori qe me shekuje kemi qene te okupuare dhe keshtu aje eshte hashime thaqi qe e meritone gjdo kontribute populli jone ta jape per kete lidere dhe keshtu ne funde te mebeteni te pershendeture dhe me suksese zgjedhjete dhe dote fitoje aje qe e meritone pra PDK

progoni
17-10-04, 16:04
separi dua te ju pershedese dhe suksese ne gjdo aspeke dhe keshtu dua te jaujape pergjigjjen per cilin lidere mendoje se eshte me imiri per nje ardhemeri te mirfillte per gjithe kosoven dhe rinin e saje mbase mendimite time lideri qe e qon me shpejte kosoven drejete pavarsis eshte aje qe sakrifikoje me seshumti dhe qe me arme ne dore ju kunderye ushtrise dhe gjithe arsenalite te nje okupatori qe me shekuje kemi qene te okupuare dhe keshtu aje eshte hashime thaqi qe e meritone gjdo kontribute populli jone ta jape per kete lidere dhe keshtu ne funde te mebeteni te pershendeture dhe me suksese zgjedhjete dhe dote fitoje aje qe e meritone pra PDK

Ta kam rigjan more burrė nė tokė e nė qiell,mbasi ke marrė kėt nik,
kqyr qa po shkruan,
se e narkon veten shumė.