PDA

View Full Version : 11 Variantat e Puthjeve,dhe D.M.TH e tyre...


Maca
01-11-04, 20:06
Puthja deshmon per karakterin dhe ate cfare ndjen nje person per nje tjeter...

''DISA FAKTE RRETH PUTHJES''

Kercovari
01-11-04, 20:29
Puthja deshmon per karakterin dhe ate cfare ndjen nje person per nje tjeter...

''DISA FAKTE RRETH PUTHJES''

Po Maca e nderuar puthjet jene nga me te ndryshmet,puthje te forte,te bute,shpejte e shpejte,ne dore e shume shum te tjera,Krisja nje puthje e me pastaj te shohim d.m.th.
Te lutem,mos ma mer per te madhe se nuk jem aqe i poshter.
Kercovari

Maca
01-11-04, 20:36
1. Puthja ne Buze...
Puthja ne buze eshte serioze.
Eshte per ta marre seriozisht sepse permes puthjes ne buze deshmohet nje lloj besimi i madhe tek partneri e sidomos kur gjate puthjes partneri ua prek fytyren apo floket.
Kjo eshte shenja e pare e lindjes se nje dashurie...


2. Puthja ne Dore...
Perpara puthja ne dore ka qene nje shenje e xhentilitetit dhe ves i donzhuanve,por qe moti nuk aplikohet me.
Ne ditet e sotme puthja ne dore i deshmon femres se sa e rrespektuar dhe e cmuar larte nga mashkulli eshte...


3. Puthja ne Qafe...
Me shume se 80% te femrave thone se qafa e tyre eshte nje pjese shume e ndjeshme dhe kur nje femer ia ofron qafen nje mashkulli ai duhet me shume kujdes dhe dashuri te ia puthe sepse shume lehte mund ta iritoje ate...


4. Puthja ne Faqe...
Puthja ne faqe ne kohen e sotme trajtohet si feminore,por eshte e gabuar.
Jepjani nga nje puthje ne faqe partnerit nga disa here ne dite dhe buzeqeshjuni.
Me kete i tregoni se ai/ajo ende eshte e vlefshme per ju dhe jeni i interesuar per te.
Edhe tek ata qe ende nuk jane qifte,puthja ne faqe do te thote me shume se vetem shoqeri...


5. Puthja ne Bark...
Puthja ne bark vetem,nuk do te thote diqka shume erotike.
Por kur pas puthjes vjen sexi,per femren ashtu edhe per mashkullin do te thote deshmi e dashurise dhe besim ne partnerin.
Meshkuj kujdes: Nuk do te thote se vetem nese e puthni partneren mes kembeve e eksitoni ate,kerthiza eshte nje zone shume erogjene...


6. Puthja ne Sy...
Kjo menyre e puthjes eshte e rezervuar vetem per te dashuruarit.
Partneret qe jane te dashuruar ne njeri tjetrin mund te puthen keshtu,vetem ne situata te caktuara.
Atehere puthja duhet te jete shume e lehte dhe me kujdes...


7. Puthja ne Vesh...
Puthjet ne vesh jane paraloje e sexit.
Por mos lejoni qe veshi te puthet vetem para sexit,puthja ne vesh mund te jete edhe deshmi e deshires dhe dashurise ndaj partnerit...


8. Puthja ne Balle...
Puthja ne balle eshte e ngjajshme me ate ne sy.
Nuk eshte e menduar si erotike,por me puthje ne balle partnerit i deshmoni dashuri,kujdes dhe rrespekt...


9. Puthja me Gjuhe...
Puthja me gjuhe eshte kapitull ne vete.
Per kete mund te flitet shume e shume.
Existojne me qindra varianta se si ta puthesh partnerin me gjuhe.
Rreth 30 muskuj te gojes jane aktiv kur ju puthni me gjuhe.
Nje keshille: Mos puthni shume laget sepse partneri/ja mund te iritohet....


10. Puthja ne Kembe...
Shume njeres iritohen nga puthja ne kembe.
Natyrisht se as higjijena nuk guxon te mungoje.
Kemba ka shume shqisa te ndejshme dhe nese i zbuloni ato,kemba mund te jete shkaktar i madhe i kenaqesiese....


11. Puthja ne Gjinjte e Femres...
Cdo mashkull thote se me shume deshire e bene ate pune.
Kjo ndoshta vjen edhe nga ajo se gjdo njeri,gjene e pare qe e meson ne jete eshte te thithesh.
Andaj kjo vlene edhe tek partneret,por te behet me shume kujdes sepse thithat e femres jane shume te njeshme...


Disa Fakte Rreth puthjes...
1. Ne nje puthje me gjuhe,njeriu i shpenzon per cdo minute deri 20 kalori.
2. Puthja i eviton rrudhat ne fytyre sepse rreth 38 muskuj te fytyres jane ne funkcion gjate puthjes...
3. Nje njeri,deri ne moshen 70 vjeqare,puth rreth 100'000 here...
4. Kush menjehere pas puthjes hype ne veture,vozit me qete dhe shansat per aksident i ka shume me te vogla...
5. Nje puthje zgjate mesatarisht 12 seconda. Ne vitet e 80-ta puthja zgjaste 5,5 sekonda...
6. Shumica e njerzve gjate puthjes e kthejne koken ne te djathte...
7. 92% E femrave i mbyllin syte gjate puthjes,ndersa meshkujt puthin me me shume deshire me sy hapur,sepse deshirojne te kene situaten ne kontrolll...


Paqi fat ne Puthjet e ardhme... :wink:

Maca
01-11-04, 20:42
Puthja deshmon per karakterin dhe ate cfare ndjen nje person per nje tjeter...

''DISA FAKTE RRETH PUTHJES''

Po Maca e nderuar puthjet jene nga me te ndryshmet,puthje te forte,te bute,shpejte e shpejte,ne dore e shume shum te tjera,Krisja nje puthje e me pastaj te shohim d.m.th.
Te lutem,mos ma mer per te madhe se nuk jem aqe i poshter.
Kercovari

Kercovari flm per mendimin tend...
Jo assesi nuk ta mare per tmadhe esht mendimi yt... :wink:
Te pershendes...

Krokodilli
02-11-04, 06:49
1. Puthja ne Buze...
Puthja ne buze eshte serioze.
Eshte per ta marre seriozisht sepse permes puthjes ne buze deshmohet nje lloj besimi i madhe tek partneri e sidomos kur gjate puthjes partneri ua prek fytyren apo floket.
Kjo eshte shenja e pare e lindjes se nje dashurie...


2. Puthja ne Dore...
Perpara puthja ne dore ka qene nje shenje e xhentilitetit dhe ves i donzhuanve,por qe moti nuk aplikohet me.
Ne ditet e sotme puthja ne dore i deshmon femres se sa e rrespektuar dhe e cmuar larte nga mashkulli eshte...


3. Puthja ne Qafe...
Me shume se 80% te femrave thone se qafa e tyre eshte nje pjese shume e ndjeshme dhe kur nje femer ia ofron qafen nje mashkulli ai duhet me shume kujdes dhe dashuri te ia puthe sepse shume lehte mund ta iritoje ate...


4. Puthja ne Faqe...
Puthja ne faqe ne kohen e sotme trajtohet si feminore,por eshte e gabuar.
Jepjani nga nje puthje ne faqe partnerit nga disa here ne dite dhe buzeqeshjuni.
Me kete i tregoni se ai/ajo ende eshte e vlefshme per ju dhe jeni i interesuar per te.
Edhe tek ata qe ende nuk jane qifte,puthja ne faqe do te thote me shume se vetem shoqeri...


5. Puthja ne Bark...
Puthja ne bark vetem,nuk do te thote diqka shume erotike.
Por kur pas puthjes vjen sexi,per femren ashtu edhe per mashkullin do te thote deshmi e dashurise dhe besim ne partnerin.
Meshkuj kujdes: Nuk do te thote se vetem nese e puthni partneren mes kembeve e eksitoni ate,kerthiza eshte nje zone shume erogjene...


6. Puthja ne Sy...
Kjo menyre e puthjes eshte e rezervuar vetem per te dashuruarit.
Partneret qe jane te dashuruar ne njeri tjetrin mund te puthen keshtu,vetem ne situata te caktuara.
Atehere puthja duhet te jete shume e lehte dhe me kujdes...


7. Puthja ne Vesh...
Puthjet ne vesh jane paraloje e sexit.
Por mos lejoni qe veshi te puthet vetem para sexit,puthja ne vesh mund te jete edhe deshmi e deshires dhe dashurise ndaj partnerit...


8. Puthja ne Balle...
Puthja ne balle eshte e ngjajshme me ate ne sy.
Nuk eshte e menduar si erotike,por me puthje ne balle partnerit i deshmoni dashuri,kujdes dhe rrespekt...


9. Puthja me Gjuhe...
Puthja me gjuhe eshte kapitull ne vete.
Per kete mund te flitet shume e shume.
Existojne me qindra varianta se si ta puthesh partnerin me gjuhe.
Rreth 30 muskuj te gojes jane aktiv kur ju puthni me gjuhe.
Nje keshille: Mos puthni shume laget sepse partneri/ja mund te iritohet....


10. Puthja ne Kembe...
Shume njeres iritohen nga puthja ne kembe.
Natyrisht se as higjijena nuk guxon te mungoje.
Kemba ka shume shqisa te ndejshme dhe nese i zbuloni ato,kemba mund te jete shkaktar i madhe i kenaqesiese....


11. Puthja ne Gjinjte e Femres...
Cdo mashkull thote se me shume deshire e bene ate pune.
Kjo ndoshta vjen edhe nga ajo se gjdo njeri,gjene e pare qe e meson ne jete eshte te thithesh.
Andaj kjo vlene edhe tek partneret,por te behet me shume kujdes sepse thithat e femres jane shume te njeshme...


Disa Fakte Rreth puthjes...
1. Ne nje puthje me gjuhe,njeriu i shpenzon per cdo minute deri 20 kalori.
2. Puthja i eviton rrudhat ne fytyre sepse rreth 38 muskuj te fytyres jane ne funkcion gjate puthjes...
3. Nje njeri,deri ne moshen 70 vjeqare,puth rreth 100'000 here...
4. Kush menjehere pas puthjes hype ne veture,vozit me qete dhe shansat per aksident i ka shume me te vogla...
5. Nje puthje zgjate mesatarisht 12 seconda. Ne vitet e 80-ta puthja zgjaste 5,5 sekonda...
6. Shumica e njerzve gjate puthjes e kthejne koken ne te djathte...
7. 92% E femrave i mbyllin syte gjate puthjes,ndersa meshkujt puthin me me shume deshire me sy hapur,sepse deshirojne te kene situaten ne kontrolll...


Paqi fat ne Puthjet e ardhme... :wink:

maca te pershendes per temen,,,
edhe pse i kam praktiku shum here,, nuk e pasna dit thellesin (thelbin) e ketyre puthjeve.... me respekt
kroki

turisti
02-11-04, 09:16
Maca,te pershendes,temen e hapur rreth puthjeve dhe spjegimin qe e bere.
Respektoj ndarjen dhe domethenien e puthjeve,por kur eshte femra e dashur ne pyetje,nuk muj pa thene se perziejn zonat EROGJENE dhe radhitja e tyre ,sepse tempon,menyren dhe stilin e diktojn NDJENJAT,te cilat fillojne te jesin TIMONIER I NGJARJES.

Me respekt ,TURISTI.

Kercovari
02-11-04, 15:46
Maca,te pershendes,temen e hapur rreth puthjeve dhe spjegimin qe e bere.
Respektoj ndarjen dhe domethenien e puthjeve,por kur eshte femra e dashur ne pyetje,nuk muj pa thene se perziejn zonat EROGJENE dhe radhitja e tyre ,sepse tempon,menyren dhe stilin e diktojn NDJENJAT,te cilat fillojne te jesin TIMONIER I NGJARJES.

Me respekt ,TURISTI.

Po Turisti
Bile Maca ka haruar se edhe prapanica e bukur eshte per te puthur,e aq me shum ne duart e partnereve si timon per te shkuar asaj ruge ku edhe jen nisur.Apo jo?!.

turisti
02-11-04, 16:02
Maca,te pershendes,temen e hapur rreth puthjeve dhe spjegimin qe e bere.
Respektoj ndarjen dhe domethenien e puthjeve,por kur eshte femra e dashur ne pyetje,nuk muj pa thene se perziejn zonat EROGJENE dhe radhitja e tyre ,sepse tempon,menyren dhe stilin e diktojn NDJENJAT,te cilat fillojne te jesin TIMONIER I NGJARJES.

Me respekt ,TURISTI.

Po Turisti
Bile Maca ka haruar se edhe prapanica e bukur eshte per te puthur,e aq me shum ne duart e partnereve si timon per te shkuar asaj ruge ku edhe jen nisur.Apo jo?!.

PO,Kercovari,sepse femer si krijese me e bukur ne kete bote dhe ilaqi i shpirtit te mashkullit, :arrow: meriton puthje ne do milimeter te qenjes se vet.

Kerkoj falje nese kum teprue,por realiteti eshte realitet.

Ju pershendes,TURISTI. :wink:

Krokodilli
02-11-04, 16:43
Maca,te pershendes,temen e hapur rreth puthjeve dhe spjegimin qe e bere.
Respektoj ndarjen dhe domethenien e puthjeve,por kur eshte femra e dashur ne pyetje,nuk muj pa thene se perziejn zonat EROGJENE dhe radhitja e tyre ,sepse tempon,menyren dhe stilin e diktojn NDJENJAT,te cilat fillojne te jesin TIMONIER I NGJARJES.

Me respekt ,TURISTI.

Po Turisti
Bile Maca ka haruar se edhe prapanica e bukur eshte per te puthur,e aq me shum ne duart e partnereve si timon per te shkuar asaj ruge ku edhe jen nisur.Apo jo?!.

PO,Kercovari,sepse femer si krijese me e bukur ne kete bote dhe ilaqi i shpirtit te mashkullit, :arrow: meriton puthje ne do milimeter te qenjes se vet.

Kerkoj falje nese kum teprue,por realiteti eshte realitet.

Ju pershendes,TURISTI. :wink:

jo turisti hiq nuk e ke tepru :P :P ,,, bile nuk ka fol dikush ma me vend deri sod 8)
te pershendes turisti se shum e vertet se qka thu,,,

turisti
02-11-04, 16:56
Faleminderit Krokodilli,te pershendes.

TURISTI. :wink:

Kercovari
02-11-04, 20:46
Maca,te pershendes,temen e hapur rreth puthjeve dhe spjegimin qe e bere.
Respektoj ndarjen dhe domethenien e puthjeve,por kur eshte femra e dashur ne pyetje,nuk muj pa thene se perziejn zonat EROGJENE dhe radhitja e tyre ,sepse tempon,menyren dhe stilin e diktojn NDJENJAT,te cilat fillojne te jesin TIMONIER I NGJARJES.

Me respekt ,TURISTI.

Po Turisti
Bile Maca ka haruar se edhe prapanica e bukur eshte per te puthur,e aq me shum ne duart e partnereve si timon per te shkuar asaj ruge ku edhe jen nisur.Apo jo?!.

PO,Kercovari,sepse femer si krijese me e bukur ne kete bote dhe ilaqi i shpirtit te mashkullit, :arrow: meriton puthje ne do milimeter te qenjes se vet.

Kerkoj falje nese kum teprue,por realiteti eshte realitet.

Ju pershendes,TURISTI. :wink:

S`kam ndermend te dyshoj ne aftesit e tua,bile me duket sikur te jemi vllezer ne te menduarit se ska krijes me te bukur se femrat.
Me respekt Kercovari

turisti
02-11-04, 21:00
Maca,te pershendes,temen e hapur rreth puthjeve dhe spjegimin qe e bere.
Respektoj ndarjen dhe domethenien e puthjeve,por kur eshte femra e dashur ne pyetje,nuk muj pa thene se perziejn zonat EROGJENE dhe radhitja e tyre ,sepse tempon,menyren dhe stilin e diktojn NDJENJAT,te cilat fillojne te jesin TIMONIER I NGJARJES.

Me respekt ,TURISTI.

Po Turisti
Bile Maca ka haruar se edhe prapanica e bukur eshte per te puthur,e aq me shum ne duart e partnereve si timon per te shkuar asaj ruge ku edhe jen nisur.Apo jo?!.

PO,Kercovari,sepse femer si krijese me e bukur ne kete bote dhe ilaqi i shpirtit te mashkullit, :arrow: meriton puthje ne do milimeter te qenjes se vet.

Kerkoj falje nese kum teprue,por realiteti eshte realitet.

Ju pershendes,TURISTI. :wink:

S`kam ndermend te dyshoj ne aftesit e tua,bile me duket sikur te jemi vllezer ne te menduarit se ska krijes me te bukur se femrat.
Me respekt Kercovari

Gjithashtu,i nderuari shoki. Ndoshta do te takohemi naj here,e ateherit ,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha,do te bejme - MUHEBET - pa kufi,hahahahahahahahahahaha.
Me respekt,TURISTI. :wink:

turisti
02-11-04, 21:00
Maca,te pershendes,temen e hapur rreth puthjeve dhe spjegimin qe e bere.
Respektoj ndarjen dhe domethenien e puthjeve,por kur eshte femra e dashur ne pyetje,nuk muj pa thene se perziejn zonat EROGJENE dhe radhitja e tyre ,sepse tempon,menyren dhe stilin e diktojn NDJENJAT,te cilat fillojne te jesin TIMONIER I NGJARJES.

Me respekt ,TURISTI.

Po Turisti
Bile Maca ka haruar se edhe prapanica e bukur eshte per te puthur,e aq me shum ne duart e partnereve si timon per te shkuar asaj ruge ku edhe jen nisur.Apo jo?!.

PO,Kercovari,sepse femer si krijese me e bukur ne kete bote dhe ilaqi i shpirtit te mashkullit, :arrow: meriton puthje ne do milimeter te qenjes se vet.

Kerkoj falje nese kum teprue,por realiteti eshte realitet.

Ju pershendes,TURISTI. :wink:

S`kam ndermend te dyshoj ne aftesit e tua,bile me duket sikur te jemi vllezer ne te menduarit se ska krijes me te bukur se femrat.
Me respekt Kercovari

Gjithashtu,i nderuari shoki. Ndoshta do te takohemi naj here,e ateherit ,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha,do te bejme - MUHEBET - pa kufi,hahahahahahahahahahaha. Une jam vetem " merakli ",hahahahahahahahaha.
Me respekt,TURISTI. :wink:

Maca
03-11-04, 13:03
[color=red]turisti,Krokodilli dhe kercovari ju pershendes nga zemra juve dhe flm per inkuadrimin ne teme time...
Valla paskit bo bajagi si shume muhabet rreth puthjeve,Krokodilli jam e bindur se e keni per teorin lidhje me puthje,por tash bile edhe thelbin e tyre e din apo jo?
Me trego a ke mesuar diqka,nga kjo teme?
Ishallah takoheni ju dhe keni muhabet siq e beni ketu ne forum ashtu edhe live....
Ju deshiroj fate...
Tungiii juveee :wink:

Krokodilli
03-11-04, 14:20
FAL TEJE MACA PO MUND TE MESOJM EDHE TEORIN,,,, TE PERSHENDES PER KETE TEM,,, JE ME E MIRA.. DHE SHPRESOJ SE NUK DO TE JET KJO TEMA JOTE E FUNDIT,,,,DO TE VAZHDONI ME TEMA TE NDRYSHME,,,,
TE PERSHENDES MACA :wink:

Kercovari
03-11-04, 18:04
[color=red]turisti,Krokodilli dhe kercovari ju pershendes nga zemra juve dhe flm per inkuadrimin ne teme time...
Valla paskit bo bajagi si shume muhabet rreth puthjeve,Krokodilli jam e bindur se e keni per teorin lidhje me puthje,por tash bile edhe thelbin e tyre e din apo jo?
Me trego a ke mesuar diqka,nga kjo teme?
Ishallah takoheni ju dhe keni muhabet siq e beni ketu ne forum ashtu edhe live....
Ju deshiroj fate...
Tungiii juveee :wink:

Vertet hyme ne analet per te zberthyer puthjet kete ndenje shpirtrore qe na ka fale natyra,fale ty Maca.
Turisti edhe une bile gjetem zonen erogjene disi pak te mbuluar,por jo edhe te pa dukshme.Prapanicen!Zonen urale te qytetrimit ku ka te kthehesh e gjene pas.
E ky kroki si me i menqur kerkon dicka me elegante dhe te paster,ndoshta ka dikund femer apo mashkull pa prapanice.Haaaaaa!
" Kush hidhrohet le te zdathet vete"
Kercovari

turisti
03-11-04, 21:47
[color=red]turisti,Krokodilli dhe kercovari ju pershendes nga zemra juve dhe flm per inkuadrimin ne teme time...
Valla paskit bo bajagi si shume muhabet rreth puthjeve,Krokodilli jam e bindur se e keni per teorin lidhje me puthje,por tash bile edhe thelbin e tyre e din apo jo?
Me trego a ke mesuar diqka,nga kjo teme?
Ishallah takoheni ju dhe keni muhabet siq e beni ketu ne forum ashtu edhe live....
Ju deshiroj fate...
Tungiii juveee :wink:

Faleminderit MACA,gjithashtu te pershendes shume.

TURISTI. :wink:

turisti
03-11-04, 21:49
[color=red]turisti,Krokodilli dhe kercovari ju pershendes nga zemra juve dhe flm per inkuadrimin ne teme time...
Valla paskit bo bajagi si shume muhabet rreth puthjeve,Krokodilli jam e bindur se e keni per teorin lidhje me puthje,por tash bile edhe thelbin e tyre e din apo jo?
Me trego a ke mesuar diqka,nga kjo teme?
Ishallah takoheni ju dhe keni muhabet siq e beni ketu ne forum ashtu edhe live....
Ju deshiroj fate...
Tungiii juveee :wink:

Vertet hyme ne analet per te zberthyer puthjet kete ndenje shpirtrore qe na ka fale natyra,fale ty Maca.
Turisti edhe une bile gjetem zonen erogjene disi pak te mbuluar,por jo edhe te pa dukshme.Prapanicen!Zonen urale te qytetrimit ku ka te kthehesh e gjene pas.
E ky kroki si me i menqur kerkon dicka me elegante dhe te paster,ndoshta ka dikund femer apo mashkull pa prapanice.Haaaaaa!
" Kush hidhrohet le te zdathet vete"
Kercovari

Kercovari shoki,edhe KROKI eshte ne grupin tone.Bile,bile kemi shume temat m'i perpunue,hahahahahahahahaha. Te pershendes,TURISTI. :wink:

Krokodilli
04-11-04, 04:28
hahaah Turisti te pershendes,,, kerqovari me qiti jasht temes pa e pas njet,,, haha pershendetje kerqovari edhe pse nuk te kuptova kete shkrimin e fundit qe ma postove mu mbetesh i pershendetur

zemrak
04-11-04, 09:45
tung Maca te pershendes shum dhe bashkangjitem me mendimin tend se puthja paraqet ndjenjat shpirtrore, emotive dhe shpreh dashurin e nje personit ndaj tjetrit
Kur ashkruaj per temen puthje ne buz ateher ajo dallohet, si nga tipi i njeriut ashtu edhe nga metoda e puthjes
mua me pelqejn puthje te ngadalshme por franqeze ( puthje e laget ) dhe thithja e gjuhes

Kercovari
04-11-04, 09:51
hahaah Turisti te pershendes,,, kerqovari me qiti jasht temes pa e pas njet,,, haha pershendetje kerqovari edhe pse nuk te kuptova kete shkrimin e fundit qe ma postove mu mbetesh i pershendetur

Jo more kroki,perkundrazi mbetesh ne loje,vetem te lash te kuptosh se edhe ti e di se krokeshat s`kan prapanicen e gruas,se edhe ti e din se c`ka te don shpirti.
Te kerkoj falje nese e sheh se te kam ofenduar.
Mbetesh i nderuar pergjithmon nag Kercovari.

turisti
04-11-04, 11:34
hahaah Turisti te pershendes,,, kerqovari me qiti jasht temes pa e pas njet,,, haha pershendetje kerqovari edhe pse nuk te kuptova kete shkrimin e fundit qe ma postove mu mbetesh i pershendetur

Nderimet e mija KROKI.Largesia nuk i pengon ide tona te kuptohemi.A edhe duke diskutuar,po lajmerohen mendimet interesante ne kete teme.Mendoj qe edhe ZEMRAKU i takon grupit tone- MERAKLIVE,hahahahahahahahahahahaha.
Te pershendes,TURISTI. :wink:

Krokodilli
04-11-04, 13:24
hahaah Turisti te pershendes,,, kerqovari me qiti jasht temes pa e pas njet,,, haha pershendetje kerqovari edhe pse nuk te kuptova kete shkrimin e fundit qe ma postove mu mbetesh i pershendetur

Jo more kroki,perkundrazi mbetesh ne loje,vetem te lash te kuptosh se edhe ti e di se krokeshat s`kan prapanicen e gruas,se edhe ti e din se c`ka te don shpirti.
Te kerkoj falje nese e sheh se te kam ofenduar.
Mbetesh i nderuar pergjithmon nag Kercovari.

hehe flm kerqovari haver,, nuk me ke ofendu aspak ,, vetem ishim duke diskutu ne lidhje me disa prapanica :wink: ,,, te pershende

haha gjithashtu te pershendes Turisti,,, ne shqiptar e kemi tradit te jem marakli te mdhej kur te vjen puna te prapanicat e gjinis F ,, hahaha
mbetesh i nderuar

pa keqkuptime,,, me nderime KROKI :wink:

Kercovari
04-11-04, 15:02
Turisti,Kroki dangadal po na zgjerohet vallja e disidenteve te prapanices,po te pershendesim edhe Zemrakun si antare me i ri ne partine tone.
Kercovari.

Mafiozi
05-11-04, 12:21
Mmmmmmmmmm puthjet :P :P

M t skjarta jan n praktik, po me vjen mir qe hapt kjo tem,
per t ndrruar mendimet rreth kesaj mblsire... :wink:

Prshndetje pr Macn.. 8)

turisti
05-11-04, 12:45
Turisti,Kroki dangadal po na zgjerohet vallja e disidenteve te prapanices,po te pershendesim edhe Zemrakun si antare me i ri ne partine tone.
Kercovari.


Hmmmm,ne emer te puthjes,- bisedohe mire... Pershendetje per juve - MERAKLIVE-,hahahahahahahahahahahahah.

TURISTI. :wink:

Maca
07-11-04, 14:20
Mafiozi te pershendes gjithashtu...
Po a e sheh se ma mire te hapet nje teme me vend,edhe me kuptim te plote po siii haha sa shume lavdrova veten,hiq se kam zakon veq nejse...

Juve Companya e Meraklive siq e shohe une shume mire ju shkone muhabeti,gzohem gzohem...Vetem vazhdoni...
Tungi tung nga une Maca

turisti
07-11-04, 16:01
Mafiozi te pershendes gjithashtu...
Po a e sheh se ma mire te hapet nje teme me vend,edhe me kuptim te plote po siii haha sa shume lavdrova veten,hiq se kam zakon veq nejse...

Juve Companya e Meraklive siq e shohe une shume mire ju shkone muhabeti,gzohem gzohem...Vetem vazhdoni...
Tungi tung nga une Maca

Po,Mace e nderuar,si femrat kur takehen dhe bisedohen per mashkujt,ashtu edhe djemt nuk dallohen,pooooooooooor,te gjitha lavdatat pa tjeter te takohen TY :arrow: per temen e qelluar,e ne emer te puthjeve,- MERAKLIT - munden ketu m'u shashtris deri neser n'sabah....,ty- do KOMPLIMENT.

Me respekt dhe nderime,
TURISTI

sihana
19-11-04, 19:00
oj maca (apo edhe dikush tjeter)mund te flisni pak me teper rreth puthjes me gjuh??????

Mafiozi
19-11-04, 19:26
Puthjet ne qaf, ner vesh :lol: :lol: :lol:
dhe vazhdojn rreth buzeve :lol: :lol: :lol:

Qka mendon Maca :?:

sihana
19-11-04, 19:47
po por diqka pak me teper rreth kesaj mynyre te te puthures me gjuh


************************************************** ********
Ju kisha lutur te perbaheni paksa ne diskutime,perndryshe e bartim temen te rubrika Pa Cenzure!


Barbaroza

turisti
19-11-04, 20:38
Nese ne kete teme nuk diskutojme rreth puthjeve,mund te bejme kete ne M/P,por tema do te jet e zbrazet dhe pa kuptim dhe fati njejti i pret dhe tema te tjera.

TURISTI.

Barbaroza
19-11-04, 20:45
Nese ne kete teme nuk diskutojme rreth puthjeve,mund te bejme kete ne M/P,por tema do te jet e zbrazet dhe pa kuptim dhe fati njejti i pret dhe tema te tjera.

TURISTI.

Te kuptoj Turisti,por nuk ben te tejkalohen caqet.Secila teme duhet diskutuar ne nivelin ne te cilin shtrohet,pastaj une me shume e shoh te nevojshme qe kjo teme te bartet te rubrika Pa cenzure.Por po e leme njehere ketu!

turisti
19-11-04, 20:55
Nese ne kete teme nuk diskutojme rreth puthjeve,mund te bejme kete ne M/P,por tema do te jet e zbrazet dhe pa kuptim dhe fati njejti i pret dhe tema te tjera.

TURISTI.

Te kuptoj Turisti,por nuk ben te tejkalohen caqet.Secila teme duhet diskutuar ne nivelin ne te cilin shtrohet,pastaj une me shume e shoh te nevojshme qe kjo teme te bartet te rubrika Pa cenzure.Por po e leme njehere ketu!

Barbaroza e nderuar, nuk ka problem.Une vetem e shpreva mendimin tim n'thate.Gjithashtu mendova qe nese nuk ka oscilime ne tolerim - nuk ka as diskutues as shkrim.

Mendimi vendimtar eshte i yti.Une per veti e respektoj.

Me nderime,TURISTI.

Mafiozi
19-11-04, 21:37
Nese ne kete teme nuk diskutojme rreth puthjeve,mund te bejme kete ne M/P,por tema do te jet e zbrazet dhe pa kuptim dhe fati njejti i pret dhe tema te tjera.

TURISTI.

Jam ne te nejtin mendim me Turistin, duhet te jem pak te lirt
per me treguar me shum qka mendojm rreth kesaj teme pa
keqkuptim, ket krejt e njohem, dhe besoj qe ne ket tem mundem
me bisedu me lirt per te...

Por nese pengon te tjeret, ather Barbaroza e ki mendimin tend
dhe e respektoj me gjith qef... :wink:

Si mbas mendimit tim, esht bised normale dhe serioze rreth kesaj teme,
Ne temen pa censur ka tjeter kuptim...

Faleminderit per mirkuptim :wink:

Kercovari
20-11-04, 09:29
E si mundet ndryshe te dikutohet per puthjet?.
O ketu:O atje pa cenzure!.

Barbaroza
20-11-04, 17:01
Ok,ok bre,diskutoni cfare te doni per puthjet se une s'do ua prishi aspak qejfin :P

Mafiozi
20-11-04, 17:17
Ok,ok bre,diskutoni cfare te doni per puthjet se une s'do ua prishi aspak qejfin :P

:P :P :P :P nje puthje ne faqe me shum respekt per ty Barbaroza
si shok, kuptohemi :wink:

8)

sihana
21-11-04, 11:39
don te me tregoj dikush diqka me teper rreth puthjes me gjuh apojo?
psh qfar shpreh partneri ndaj teje kur menjeher fillon me puthjen me gjuh??

Kercovari
21-11-04, 12:51
don te me tregoj dikush diqka me teper rreth puthjes me gjuh apojo?
psh qfar shpreh partneri ndaj teje kur menjeher fillon me puthjen me gjuh??
Puthje e laget sihana
Alarm zjarefiksit te shuaj zjarin qe eshte kallur/Per mashkullin.
Qitja nje dru koftorit se u ngrina/Per femren.Haaahaaa!.

Mr_100%
21-11-04, 13:40
"PUTHJEN E PARE,I RIU AS SDI TA JAP AS SDI TA MARRE E AS SDI TA FSHEHE"-nga romani LUMI I VDEKUR,se kam provu hala

Mafiozi
21-11-04, 14:15
don te me tregoj dikush diqka me teper rreth puthjes me gjuh apojo?
psh qfar shpreh partneri ndaj teje kur menjeher fillon me puthjen me gjuh??

Nese esht puthja e par ndaj vajzes, shpreh nje deshir te shkurt
nuk mendon per relacione te gjata, esht pak ne mungim te respektit.
Por edhe tregon qe nuk njeh mir puthjet e gjith qka rrjedh rreth tyre.

Edhe pse e kem per nje koh te shkurt, esht me mir me filluar ngadal
e leht, me ln vend per m shum, perher duhet te lejm nje deshir,
nese sot bejm gjitha puthjet, qka me ber te re, per neser :?: :arrow: :?

Pershendetje sihana :wink:

sihana
21-11-04, 14:26
hahahha kercovari oki :wink:

mr_100% te uroj sukses kur ta provosh ▒


mafiozi flm shum per pergjigjen tende per mendimin tend
oki un te kuptova ishe shum i kjart
dmth puthja e par ndaj nje vajze qe jep nje djal te jet ajo puthja me gjuh ateher nuk shpreh dashurin e vertet ndaj vajzes??
apo fillon menjeher me at puthje nga ajo qe ndjen per vajzen (dashurin)
puthja me gjuh dhe shum gjate
pergjigju serish please
te pershendes shuuum :wink:

Mafiozi
21-11-04, 15:04
hahahha kercovari oki :wink:

mr_100% te uroj sukses kur ta provosh ▒


mafiozi flm shum per pergjigjen tende per mendimin tend
oki un te kuptova ishe shum i kjart
dmth puthja e par ndaj nje vajze qe jep nje djal te jet ajo puthja me gjuh ateher nuk shpreh dashurin e vertet ndaj vajzes??
apo fillon menjeher me at puthje nga ajo qe ndjen per vajzen (dashurin)
puthja me gjuh dhe shum gjate
pergjigju serish please
te pershendes shuuum :wink:

Mir e ki kuptuar mendimin tim sihana, ashtu esht. Por duhet me shiqu
mir a esht djal me eksperienc apo jo. Nese per te jan puthjet e para
mundemi me kuptuar qe esht pak ne fantasmat e tij, duhet me kuptuar si
mungim te eksperiences dhe me percjell me von si sjellet me ty.

Veshtir me te tregu mir kur nuk e njoh at djal, por mendimi im i par esht
per te gjith. Edhe pse nuk kem eksperienc fillojm ngadal kur e bejm
me respekt e me zemer.

Puthja e shpejt shpren deshir, nuk mundemi me fol per dashuri pas nje
kohe te shkurt.

Sihana duhesh me dit qe jan mendimet e mia me pergjithsi, se sicili rast
e ka menyren e vet.

:wink:

sihana
21-11-04, 15:11
po puthja qe sgjat shum qfar do thot?

Mr_100%
21-11-04, 18:38
SIHANA,po te jete me e gjata dot thot se do futesh ne librin e GENIssIT

dr1ta
21-11-04, 19:48
po puthja qe sgjat shum qfar do thot?Nuk ja ka kojt :lol: :lol:
nuk di

Une mendoj nese nje mashkull ose nje femen te puth me gjuh per her te pare , ska dashuri aty vec nje terhjekej e madhe seksuale .

zeshkani_i_embel
21-11-04, 20:51
Mafiozi te pershendes gjithashtu...
Po a e sheh se ma mire te hapet nje teme me vend,edhe me kuptim te plote po siii haha sa shume lavdrova veten,hiq se kam zakon veq nejse...

Juve Companya e Meraklive siq e shohe une shume mire ju shkone muhabeti,gzohem gzohem...Vetem vazhdoni...
Tungi tung nga une Macate pershendes MACA per mua eshte puthja agresive e ne veqanti ne vesh ( ndryshuar nga Honesty) hahahahahaa jam agresiv ne sex

Kercovari
21-11-04, 21:57
hahahha kercovari oki :wink:

mr_100% te uroj sukses kur ta provosh ▒


mafiozi flm shum per pergjigjen tende per mendimin tend
oki un te kuptova ishe shum i kjart
dmth puthja e par ndaj nje vajze qe jep nje djal te jet ajo puthja me gjuh ateher nuk shpreh dashurin e vertet ndaj vajzes??
apo fillon menjeher me at puthje nga ajo qe ndjen per vajzen (dashurin)
puthja me gjuh dhe shum gjate
pergjigju serish please
te pershendes shuuum :wink:
Sihana
Kam dhene dy pergjigje pyetjes qe ke parashtruar disi me pak humor,kam mare nje pergjigje po me sens humori.
Po e nderuar desha te dije me preferoni te paren apo te dyten te provoj?.

JooP
23-11-04, 01:23
aiiiiiiiiiiiiiii MACULKOOOOOOOO qka ki fol edhe ti qy 1x....hajt se te kallxoj tjeter here ok... :-P

sihana
23-11-04, 12:22
kercovari nuk te kuptva ne shrimin tuaj te fundit

sihana
23-11-04, 20:41
mafiozi ku mbete ti?