PDA

View Full Version : OUR PRIME HAS A JOB TO DO HERE


adrioni
14-03-05, 21:18
Our Prime Has a Job to Do here eshte fushata te cilen ka filluar populli i Kosoves ne shenje revolte ndaj ngritjes se aktakuzes kunder kryeministrit, dhe siq duket ket mund ta hasish ne shume lokale te Prishtines, por edhe qytetve tjera por me duket se edhe disa kan filluar ti veshin si fanela...nese mundet ndokush nga Kosova ne kete forum te na jep me shume detaje rreth kesaj fushate.

http://www.rtklive.com/site/files/reklamat/our_prime.gif