PDA

View Full Version : A DO TE JET KOSOVA SHTET I PAMVARUR 2006


uck_aksh
17-04-05, 21:11
Ju pershendes

Dali!Keq
20-04-05, 23:07
Ju pershendes

Shpresojm,vetem Durim,Sjellje me te mira me Popullin dhe Buxhetin e saj.
Per ndyshe nuk di ma qka me shtu.

Posht Korropcioni,Lart Kosova.

experti_lu
27-04-05, 03:07
pershendejte.
nese ka dilema se nuk do te jete kosova e pa mvarur,nuk ka tjeter zgjedhje tjeter perpos pavasise se kosoves.
pa marr parasyshe se qka mendojne tjeret,apo lideret e kosoves.