PDA

View Full Version : Si mund te flas me 3 apo me shum vet ne MSN


dexter
26-11-06, 14:34
Pershendetje perdor msn live 8.0 pra ket te fundit si mund te flas me 3 apo me shum vet kur te shkruaj une te marrin pernjehersh tekstin dhe 3 te tjeret pra kur shkrun njeri te shofim tekstin te gjith nuk e di a jam ikjart apo pra si ne form chatiii po mendij dhe si behet kjo nese di ndokush .
Perhendetje .

Dardan Kastrati
26-11-06, 16:33
Pershendetje Dexter une po te tregoj se veprohet tek MSN 7.5 edhe me siguri eshte njesoj
sikur te 8.0 besoj se duhet te jete.Qe te flasesh me 3 apo me shume veta ne msn duhet vepruar ne kete menyre:kur ta hapesh msn shko tek opcioni Actions pastaj zgjidhe nenopcionin
Invite a Contackt to Join This Connversation ..... pastaj i zgjedh ata te cilet i ke ne online qe te bisedosh dhe ne fun kliko Ok
Me shprese se te kam ndihmuar sa do pak te pershendes
__________________________________________________ _
Jeta eshte dhurate e natyres

dexter
27-11-06, 13:57
Pershendetje Dexter une po te tregoj se veprohet tek MSN 7.5 edhe me siguri eshte njesoj
sikur te 8.0 besoj se duhet te jete.Qe te flasesh me 3 apo me shume veta ne msn duhet vepruar ne kete menyre:kur ta hapesh msn shko tek opcioni Actions pastaj zgjidhe nenopcionin
Invite a Contackt to Join This Connversation ..... pastaj i zgjedh ata te cilet i ke ne online qe te bisedosh dhe ne fun kliko Ok
Me shprese se te kam ndihmuar sa do pak te pershendes
__________________________________________________ _
Jeta eshte dhurate e natyres
Pershndetje DARDAN te faleminderit shum se me beni pun dhe ishe shum ikjart dhe njeher te pershndes dhe te uroj gjith te mirat flmmmmmmmm...