PDA

View Full Version : Ma gjen njeri "Borland C"?


ARVANITI
26-12-06, 18:28
Ju lutem Borland C dhe jo Borland C++ (se jane te ndryshem).

F L M !

Mustaqedredhur
26-12-06, 19:30
Borland.Turbo.C.Sharp.2006.Explorer.Edition.iSO-HS


http://www.oxedion.de/index.php/download/52c7fb435803e727a68f0538edcee483

ARVANITI
26-12-06, 19:38
Borland.Turbo.C.Sharp.2006.Explorer.Edition.iSO-HS


http://www.oxedion.de/index.php/download/52c7fb435803e727a68f0538edcee483

Rrofsh.

Duhen shkakuar te gjitha, apo vetem njera?

Mustaqedredhur
26-12-06, 19:49
te gjitha,komplet

ARVANITI
26-12-06, 19:51
te gjitha,komplet

Nejse, nejse flm.

Me kete linje qe kam s'ja dal dot :frown:

bledi_2
12-07-07, 19:30
[MA SHUM SQARIMI PER PROGRAMA SE NUK BON KESHTU
SQARIMI PER QKA OO QYSH PERDORET OSE MOS E QITNI HIQ HEHE HAJGARE E DINI JU VET QYSH E TEK
ME FALNI TUNG DS