PDA

View Full Version : Galeria Shqiptare !


mausi
31-12-06, 18:13
http://www.galeriashqiptare.net/ do te gjeni foto nga te gjitha trojet shqiptare e personazhet shqiptare per me shume vizitone vet dhe jepni mendimet tuaja.

Gezuar festat!

mausi
19-02-07, 21:16
Ne Galeri jan shtuar shume albume me kengetar shqiptare si ju duken fotot ? Mund te beni komente dhe sygjerime,dhe foto nese keni mund ti vendosni ne Galeri,se me shume se kaq skam si te veproj me ndihmoni per te gjetur foto kengetaresh shqiptare,me tregoni ndonje faqe ku mund te gjej,qe te behet galeria sa me e lezetshme.

http://www.galeriashqiptare.net/index-23.html