PDA

View Full Version : Nevoj per Ndihme !


Shpirt_Djalit
19-02-07, 02:03
Se pari ju pershendes te gjith forumistat, dhe kam nje pyetje :
Ku mund ta marr dardania scrit qe perdorin @op te dhomes #dardania :confused:
Mir mbetshi te gjith

Vin-Diesel
19-02-07, 12:07
Se pari ju pershendes te gjith forumistat, dhe kam nje pyetje :
Ku mund ta marr dardania scrit qe perdorin @op te dhomes #dardania :confused:
Mir mbetshi te gjith

Se pari mendoj qe duhet te besh kerkesen per Aop ne Chati-Dardania, nese kerkesa te pranohet Pozitive ateher ke te drejten edhe te kerkosh scripten !!

www.dardania.de/DardaniaScript.zip

Shpirt_Djalit
19-02-07, 16:38
Se pari mendoj qe duhet te besh kerkesen per Aop ne Chati-Dardania, nese kerkesa te pranohet Pozitive ateher ke te drejten edhe te kerkosh scripten !!

www.dardania.de/DardaniaScript.zip (http://www.dardania.de/DardaniaScript.zip)

Shum te felenderoj dhe ke edhe nje pyetje , mos eshte kjo scripti qe perdorin @ e dardania tani ???:confused: ------ :smile:

Shpirt_Djalit
19-02-07, 16:45
Kam ACC ne lloma tjera jo ne dardania por me pelqen ajo script qe perdorin @te dhomes dardania prandej pyeta nese mund te fitohet ajo script !@

GjIlAnAsI_cSi
20-02-07, 10:20
Scripten qe te dha kolegu me lart nuk ka te bej me at te Operatorve te kanalit.. ajo eshte script qe perdoret nga vizitoret qe lidhen per mes mIRC ( Program qe perdoret per lidhje ne Dardania dhe ne server te tjere dhe me i leht per pun )

Por edhe sikur ta kishit te Operatorve ajo nuk mund te perdoret ne kanale te tjera mbase eshte e koduar ashtu vetem per kanalin #Dardania..


Po te u desht mund te me shkruash ne pm ta nis links ta besh download.

Gjith te mirat.

Vin-Diesel
20-02-07, 17:52
Scripten qe te dha kolegu me lart nuk ka te bej me at te Operatorve te kanalit.. ajo eshte script qe perdoret nga vizitoret qe lidhen per mes mIRC ( Program qe perdoret per lidhje ne Dardania dhe ne server te tjere dhe me i leht per pun )

Por edhe sikur ta kishit te Operatorve ajo nuk mund te perdoret ne kanale te tjera mbase eshte e koduar ashtu vetem per kanalin #Dardania..


Po te u desht mund te me shkruash ne pm ta nis links ta besh download.

Gjith te mirat.

E mendova qe, mbase nuk eshte Operator i Kanalit ateher edhe nuk i duhet Scripta Orgjinale !!

Tung!

Shpirt_Djalit
21-02-07, 07:34
Scripten qe te dha kolegu me lart nuk ka te bej me at te Operatorve te kanalit.. ajo eshte script qe perdoret nga vizitoret qe lidhen per mes mIRC ( Program qe perdoret per lidhje ne Dardania dhe ne server te tjere dhe me i leht per pun )

Por edhe sikur ta kishit te Operatorve ajo nuk mund te perdoret ne kanale te tjera mbase eshte e koduar ashtu vetem per kanalin #Dardania..


Po te u desht mund te me shkruash ne pm ta nis links ta besh download.

Gjith te mirat.

Jam ne chat me pseudonimin Bond007 @ ne kanalin #malesia, sic jam shpreh edhe me lart meka pelqye aj script se eshte ne dy gjuhe edhe sic the edhe ti vet te lecon punen kur ije me @

Edhe ketu ne kte Forum (ne F/SH dhe ne M/F) ekampas te njejtin pseudonim Bond007 por ma kini ndryshua staffi tani eka kete Dardan007 !

M'betni te pershendetur :)

Ma-Origano
21-12-07, 18:34
Shpirt Djalit (Bond007) shpresoj se do e shfrytezoshe mire scriptin!