PDA

View Full Version : Program per IP ADRESS


dexter
01-05-07, 14:35
Pershnedetje a ka far programi qe mund te me tregoj IP e ndonje kompjuteri tjeter a e egziston dhe cili eshte . Pra kur te flas me dikend te mund te ja di IP adresat shpresoj se isha i kajrt klm .

Arkza
01-05-07, 14:47
Pershnedetje a ka far programi qe mund te me tregoj IP e ndonje kompjuteri tjeter a e egziston dhe cili eshte . Pra kur te flas me dikend te mund te ja di IP adresat shpresoj se isha i kajrt klm .PO si jo hi me Mirc dhe e din se si e ki adres me IP :biggrin:

arton121
01-05-07, 21:32
PO si jo hi me Mirc dhe e din se si e ki adres me IP :biggrin:

po nuk e di a i nimon ky program pasi sot te gjith po perdorin fake-ip me programe te posaqme..

dexter
03-05-07, 22:09
Pershendetje se pari ju falenderoj per pergjigjjet e juaja po nese keni mundesi te jeni pak me e kjart se nuk po kuptoj .
Ju lutem mos me keqkuptoni dhe flm per mirkuptim .

Zero Cool
09-05-07, 21:28
Pershendetje se pari ju falenderoj per pergjigjjet e juaja po nese keni mundesi te jeni pak me e kjart se nuk po kuptoj .
Ju lutem mos me keqkuptoni dhe flm per mirkuptim .

Lexo qetu pak e nese ke nevoj per ma shume jam ksajde :wink:
http://www.dardania.de/vb/upload/showthread.php?t=13199 (http://www.dardania.de/vb/upload/showthread.php?t=13199)

Zero Cool
09-05-07, 21:34
PO si jo hi me Mirc dhe e din se si e ki adres me IP :biggrin:

hihihihihihihihihihi.........