PDA

View Full Version : Kandidat per operator ne #Dardania dhe #Dardania-ndihme


gen|us
17-05-07, 22:29
Emri(Nick-u juaj) qe mban ne kanale... gen|us
- Koha qe hyn ne kanale dhe sa kohe shpenzon ne dite.. 7 Deri 9
- Vendodhja...TeToVa
- Mosha.20
- Seksi.Mashkull
- Perse deshiron te behesh AOP?..Une deshiroj te behem aop ne #dardania sepse Ri ne cat dhe kam deshir tu ndihmoj userave e tj ...
- Si hyn ne internet? (net kafe, shkolle, shtepi).. Ne shtepi

Falemenderit per mirkuptimin

Besoj se e merini parasysh kete kerkes

gen|us
13-06-07, 17:51
Me duket se keni shume apoa ne #dardania edhe kjo kerkes nuk meret parasysh flm per

Mirkupimin

Ma-Origano
05-12-07, 14:05
un meritoj se do marresh!