PDA

View Full Version : Zvicrra Me Ministri Te Detit


Krokodilli
18-08-05, 15:35
pasi te gjith e dime qe Zvicrra nuk ka deti.... nuk lidhet me asnje deti.....

por e dim SE ZVICRRA KA FORMU MINISTRIN E DETIT

PSE? KA NDEGJU QE KOSOVA KA MINISTRI TE KULTURES DHE KISH VENDOS EDHE AJO TA FORMOJ MINISTRIN E DETIT :lol:

Arb
22-08-05, 01:11
Tani edhe Kosova me deti, e me Ministri te Detit...

http://www.xenini.com/balkan_map.jpg

Gentiani
26-08-05, 21:51
pasi te gjith e dime qe Zvicrra nuk ka deti.... nuk lidhet me asnje deti.....

por e dim SE ZVICRRA KA FORMU MINISTRIN E DETIT

PSE? KA NDEGJU QE KOSOVA KA MINISTRI TE KULTURES DHE KISH VENDOS EDHE AJO TA FORMOJ MINISTRIN E DETIT :lol:

Po, por flotėn detare e ka nė Australi :lol: :wink:

PERDESUZI
27-08-05, 19:13
pasi te gjith e dime qe Zvicrra nuk ka deti.... nuk lidhet me asnje deti.....

por e dim SE ZVICRRA KA FORMU MINISTRIN E DETIT

PSE? KA NDEGJU QE KOSOVA KA MINISTRI TE KULTURES DHE KISH VENDOS EDHE AJO TA FORMOJ MINISTRIN E DETIT :lol:

inderuari aligator nese une si perdesuz edhe ti si aligator nuk kena kultur mos i perfshij te gjith shqiptaret apo dardanet e kosoves kosova ka kultur qeveri edhe presidenc e ne si zvaranik nuk kemi as ministri te kultures as qeveri as presidenc por neve herdo kur shqiponja dardane do te na ngulfatin ne fyt :) :D :cry: :twisted: :x