PDA

View Full Version : Virtytet morale!


aLbAnIa_gIrl
06-11-07, 18:59
Sa te rendesishme jane virtytet morale ne raport me suksesin ne jete??

LABI
06-11-07, 20:16
Sa te rendesishme jane virtytet morale ne raport me suksesin ne jete??

Paska dhe virtyte - imorale ?!! :rolleyes:

Amina
06-11-07, 20:50
Sa te rendesishme jane virtytet morale ne raport me suksesin ne jete??

Jane te rendesishme.
Ka metoda tjera perveq korrupcionit.