PDA

View Full Version : Mbi Mbjelljen e Veshkeve(lajmrime)


hasanmehmeti
22-12-07, 01:22
Selamu Alejkum...

Kjo leter me ka ardhur sot ne boksin tim... dhe une po
e dergoj sikurse me kerkohet nga titulli ne
arabisht...

Date: Sun, 16 Dec 2007 08:13:43 -0800
From: dr_alhunaity@ yahoo.com (http://de.f232.mail.yahoo.com/ym/Compose?To=dr_alhunaity%40yahoo.com)
Subject: من فض ل&# 1603;
أن ش&# 1585;
ال ر&# 1587;ا ل&# 1607;
فق د تن ق&# 1584;
حي ا&# 1577;
مر ي&# 1590;
To:...............


تب ر&# 1593; رج ل
اع م&# 1575;ل
سع و&# 1583;ي
اس م&# 1607; مع ن
ال ص&# 1575;ل ح
بد ف&# 1593;
تك ا&# 1604;ي ف 60
عم ل&# 1610;ة
زر ع كل ي&# 1607;
في
مس ت&# 1588;ف ى
سع و&# 1583;ي
وح ت&# 1609;
ال ا&# 1606; لم
يس ت&# 1604;م
ال م&# 1587;ت ش&# 1601;ى
ال ا 4
حا ل&# 1575;ت
فإ ن كن ت
تع ر&# 1601; أي
مص ا&# 1576;
با ل&# 1601;ش ل
ال ك&# 1604;و ي
غي ر قا د&# 1585;
عل ى
تك ا&# 1604;ي ف
ال ع&# 1605;ل ي&# 1577;
فد ع&# 1607;
يت ص&# 1604; عل ى
ال ر&# 1602;م
ال ت&# 1575;ل ي:

مس ت&# 1588;ف ى
سع د
ال ت&# 1582;ص ص&# 1610; –
ال د&# 1605;ا م

ها ت&# 1601;:
0096638826666

تح و&# 1610;ل ه: 4444

من فض ل&# 1603;
أن ش&# 1585;
ال ر&# 1587;ا ل&# 1607;
فق د تن ق&# 1584;
حي ا&# 1577;
مر ي&# 1590;

Perkthimi ne shqip...

Nje biznesmen nga Arabia Saudite qe quhet Main Es
Salih merr persiper pagimin e 60 operacioneve per
mbjelljen e veshakve ne nj spital te Saudise... deri
tani spitali ka pranuar 4 rastet qe jane paraqitur...
nqs mund te njohesh ndonje person te semuare nga
veshkat qe nuk ka mundesi financiare per operiacionin
mund te kontaktoni ne numrin e tel:

Spitali i specializuar Sa`d - Demam - Saudi

Tel: 0096638826666

Kalimi 4444

selam

Me shume respekt.


Selamu Alejkum
hasani

ps/ nese ndegjoni per ndokend qe ka problem te tille ateher mos hezitoni ta lajmroni dhe provoni numrin e tel te mesiperm permes dikujt qe din gjuhen arabe(ndoshta duhet te jete edhe gjuha angleze si opcion kumunikimi), ne ate menyre do jeni shkaktare per jeten dhe shendetin e dikujt.