PDA

View Full Version : JO VETEM PER FEMRA!!!!!!


Honesty^uk.
20-01-04, 19:36
Shumicen e rasteve jemi duke diskutuar per femren,,
dhe desha qe te nderroj pak teme ,
PSE MENDONI SE MESHKUJT PER TA FUTUR NJE FEMEN NE DORE TREGOHEM SHUME XHENTELMEN ,TE SINQERTE ,"TE PASUR",etj ,etj
pra i perdorin te gjitha menyrat e"" mashtrimit"".
A jane keto shkaqet qe femna mashrohet pas tyre?????????
Ju falenderoj per mendimet e juaja.

diana
21-01-04, 11:08
TE PERSHENDES! Eshte teme e qelluar!me ne fund arrita ti pranoj temat e forumit dhe mendoj qe do te gezoje shume nga ju! (shaka)


Ne fakt,femra dhe mashkulli duhett te shikohen ne dimensione te ndryshme. Femra simbolizon butesine dhe cdogje e bute duhet te mbrohet.Mashkulli simbolizon ate qe quajme zakonisht "burrin" pra mbeshtetjen...Psikologjisht femra ka tendenca te shkoj drejt atij qe do te din ta mbroje.Vetem se kujdes : mashkulli nese simbolizon "burrin" cdo mashkull nuk ka afinitet te njejte me cdo femer dhe anasjelltas. Dhe kjo "anasjalltas" prodhon gjithcka! Psh nje mashkull i cili e pelqen nje femer me te vertete do te beje gjithcka per ta pervetesuar ate,pra per ti ofruar mbrojtjen...dhe femra ne nje moment te caktuar i peshon gjerat sepse kjo e fundit eshte karakteristika e saj parimore...Dhe futet ne loje duke u perqendruar ne interesin e saj -mbrojtjen- e cila manifestohet me dashurine e "burrit" pra mashkullit. Vetemse ,nese mashkulli i jep mbrojtjen kjo mbrojtje rrezikohet me te gjitha elementet paraprake qe ai do te mund ti kete vene ne veper per ta fituar ate keshtuqe...nese femra eshte futur me te vertete ne loje do te kete veshtire te dale sepse asaj parimisht i interesonte vetem mbrojtja e tjetrit keshtuqe demaskimi i elementeve para arritjes se -mbrojtjes-(dashurise) i vlejne pak nese ajo do me te vertete...Por, elementet paraprake te "burrit" do te vijne ne shprehje me vone ,nese ajo definitivisht angazhohet,te cilat mund te rezultojne me ndarje. Gjithcka m'varet nga tipi ifemres :nese eshte femer venale (materiale) dhe nese tjetri nuk ja jep kete ky element mund te luaj me heret...me nje fjale mbrojtja e femres mer semantike multiple...

Honesty^uk.
02-02-04, 17:47
TE PERSHENDES! Eshte teme e qelluar!me ne fund arrita ti pranoj temat e forumit dhe mendoj qe do te gezoje shume nga ju! (shaka)


Ne fakt,femra dhe mashkulli duhett te shikohen ne dimensione te ndryshme. Femra simbolizon butesine dhe cdogje e bute duhet te mbrohet.Mashkulli simbolizon ate qe quajme zakonisht "burrin" pra mbeshtetjen...Psikologjisht femra ka tendenca te shkoj drejt atij qe do te din ta mbroje.Vetem se kujdes : mashkulli nese simbolizon "burrin" cdo mashkull nuk ka afinitet te njejte me cdo femer dhe anasjelltas. Dhe kjo "anasjalltas" prodhon gjithcka! Psh nje mashkull i cili e pelqen nje femer me te vertete do te beje gjithcka per ta pervetesuar ate,pra per ti ofruar mbrojtjen...dhe femra ne nje moment te caktuar i peshon gjerat sepse kjo e fundit eshte karakteristika e saj parimore...Dhe futet ne loje duke u perqendruar ne interesin e saj -mbrojtjen- e cila manifestohet me dashurine e "burrit" pra mashkullit. Vetemse ,nese mashkulli i jep mbrojtjen kjo mbrojtje rrezikohet me te gjitha elementet paraprake qe ai do te mund ti kete vene ne veper per ta fituar ate keshtuqe...nese femra eshte futur me te vertete ne loje do te kete veshtire te dale sepse asaj parimisht i interesonte vetem mbrojtja e tjetrit keshtuqe demaskimi i elementeve para arritjes se -mbrojtjes-(dashurise) i vlejne pak nese ajo do me te vertete...Por, elementet paraprake te "burrit" do te vijne ne shprehje me vone ,nese ajo definitivisht angazhohet,te cilat mund te rezultojne me ndarje. Gjithcka m'varet nga tipi ifemres :nese eshte femer venale (materiale) dhe nese tjetri nuk ja jep kete ky element mund te luaj me heret...me nje fjale mbrojtja e femres mer semantike multiple...
Pershendetje diana
me te vertet do te gezosh shume nga ketu (por edhe do te hidherohesh ndonjehere) hahahaha ishalla jo
te falenderoj per shkrimin ndersa here tjeter do ta komentoj
mendimin tend
kalofsh bukur

turisti
14-09-04, 21:04
Nderimet e mija Honesty. Qudi qe tema si kjo te jet pa shume pergjegje?
Ndoshta nuk e dijne menyren tjeter me e pervetsue femren. :wink:

dr1ta
23-09-04, 01:30
Sbesoj ce mashtorhen te gjitha femnat nese nje mashkull esht gjentellman...vec esht nje tendenc ce femnat sa ma shum ce jan te reja ac ma let eshtme i mashtru kta mbi 18 ska shanca :lol: un per veti nuk mashtrohem deri sa tja prishi krejt nervat mashkullit :lol:

turisti
23-09-04, 09:33
Sbesoj ce mashtorhen te gjitha femnat nese nje mashkull esht gjentellman...vec esht nje tendenc ce femnat sa ma shum ce jan te reja ac ma let eshtme i mashtru kta mbi 18 ska shanca :lol: un per veti nuk mashtrohem deri sa tja prishi krejt nervat mashkullit :lol:
- dr1ta-,hahahahaha,ti po thu: " une per veti nuk mashtrohem deri sa tja prishi krejt nervat mashkullit.." A ban ta dij: ka t'nevojitet mashkulli -me nervat e prisht?
Pershendetje. :wink:

Kaltrina
23-09-04, 12:06
Shumicen e rasteve jemi duke diskutuar per femren,,
dhe desha qe te nderroj pak teme ,
PSE MENDONI SE MESHKUJT PER TA FUTUR NJE FEMEN NE DORE TREGOHEM SHUME XHENTELMEN ,TE SINQERTE ,"TE PASUR",etj ,etj
pra i perdorin te gjitha menyrat e"" mashtrimit"".
A jane keto shkaqet qe femna mashrohet pas tyre?????????
Ju falenderoj per mendimet e juaja.

Hej a din qka, nuk eshte ma vakti i ali bungut me u mashtru qikat, mendoj se tash djemte duhet mu ru mos mu mashtru prej qikave :P, edhe qysh po mendoni mu mashtru , nese mendoni per marredhenie seksuale gaboheni, ai eshte qellim i dyfishte

pershendetje :wink:

Tomori
23-09-04, 12:16
Shumicen e rasteve jemi duke diskutuar per femren,,
dhe desha qe te nderroj pak teme ,
PSE MENDONI SE MESHKUJT PER TA FUTUR NJE FEMEN NE DORE TREGOHEM SHUME XHENTELMEN ,TE SINQERTE ,"TE PASUR",etj ,etj
pra i perdorin te gjitha menyrat e"" mashtrimit"".
A jane keto shkaqet qe femna mashrohet pas tyre?????????
Ju falenderoj per mendimet e juaja.

Hej a din qka, nuk eshte ma vakti i ali bungut me u mashtru qikat, mendoj se tash djemte duhet mu ru mos mu mashtru prej qikave :P, edhe qysh po mendoni mu mashtru , nese mendoni per marredhenie seksuale gaboheni, ai eshte qellim i dyfishte

pershendetje :wink:

Po kjo esht fakt, si pershembell, Kaltrina me mashtroj mua, ner sa ja ariti qellimit te ket sex me mua,,,,Kaltrin keni te drejt kur thuani :
mendoj se tash djemte duhet mu ru mos mu mashtru prej qikave

Kaltrina
23-09-04, 12:46
Shumicen e rasteve jemi duke diskutuar per femren,,
dhe desha qe te nderroj pak teme ,
PSE MENDONI SE MESHKUJT PER TA FUTUR NJE FEMEN NE DORE TREGOHEM SHUME XHENTELMEN ,TE SINQERTE ,"TE PASUR",etj ,etj
pra i perdorin te gjitha menyrat e"" mashtrimit"".
A jane keto shkaqet qe femna mashrohet pas tyre?????????
Ju falenderoj per mendimet e juaja.

Hej a din qka, nuk eshte ma vakti i ali bungut me u mashtru qikat, mendoj se tash djemte duhet mu ru mos mu mashtru prej qikave :P, edhe qysh po mendoni mu mashtru , nese mendoni per marredhenie seksuale gaboheni, ai eshte qellim i dyfishte

pershendetje :wink:

Po kjo esht fakt, si pershembell, Kaltrina me mashtroj mua, ner sa ja ariti qellimit te ket sex me mua,,,,Kaltrin keni te drejt kur thuani :
mendoj se tash djemte duhet mu ru mos mu mashtru prej qikave

Hahahahahhaha :evil: :evil: :evil:

Kaltrina
24-09-04, 14:05
Shumicen e rasteve jemi duke diskutuar per femren,,
dhe desha qe te nderroj pak teme ,
PSE MENDONI SE MESHKUJT PER TA FUTUR NJE FEMEN NE DORE TREGOHEM SHUME XHENTELMEN ,TE SINQERTE ,"TE PASUR",etj ,etj
pra i perdorin te gjitha menyrat e"" mashtrimit"".
A jane keto shkaqet qe femna mashrohet pas tyre?????????
Ju falenderoj per mendimet e juaja.

Hej a din qka, nuk eshte ma vakti i ali bungut me u mashtru qikat, mendoj se tash djemte duhet mu ru mos mu mashtru prej qikave :P, edhe qysh po mendoni mu mashtru , nese mendoni per marredhenie seksuale gaboheni, ai eshte qellim i dyfishte

pershendetje :wink:

Po kjo esht fakt, si pershembell, Kaltrina me mashtroj mua, ner sa ja ariti qellimit te ket sex me mua,,,,Kaltrin keni te drejt kur thuani :
mendoj se tash djemte duhet mu ru mos mu mashtru prej qikavehej o Tomor te kam thane 100 here mos fol ne kesi menyre me mu okkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

Kaltrina
24-09-04, 14:15
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

dr1ta
25-09-04, 02:10
Sbesoj ce mashtorhen te gjitha femnat nese nje mashkull esht gjentellman...vec esht nje tendenc ce femnat sa ma shum ce jan te reja ac ma let eshtme i mashtru kta mbi 18 ska shanca :lol: un per veti nuk mashtrohem deri sa tja prishi krejt nervat mashkullit :lol:
- dr1ta-,hahahahaha,ti po thu: " une per veti nuk mashtrohem deri sa tja prishi krejt nervat mashkullit.." A ban ta dij: ka t'nevojitet mashkulli -me nervat e prisht?
Pershendetje. :wink:


Mem mashtru : un kuptoj me me fut ne shtrat vec per nje nat, normal ce nuk me nevojiten tani ato per nje nat

galle
25-10-04, 19:40
shum pak raste ka ashtu qysh po thu ti
se me kan dikush qe nuk e on ni qik aj nuk i thot se osht i pasun as kurgjo

Honesty^uk.
25-10-04, 21:23
shum pak raste ka ashtu qysh po thu ti
se me kan dikush qe nuk e on ni qik aj nuk i thot se osht i pasun as kurgjo


Se pari pershendetje te e mia per te gjithe diskutuesit e kesaj teme.

Kurse per "gale " plus pershendetjes do ti shtoja pak me shume,
meshkujt kane ambicje te shumta per femrat, dhe jo te gjitha ato qe mashkulli deshiron ti beje pervete, i dashuron

Kesna
26-10-04, 11:27
Honesty,

Une mendoj se djemte nuk duhet mu sille mire, si "genetelmen" veq per mi rrxu femnat. Ata duhet mu sille cdohere qashtu se une per veti edhe me plot femna cka kom fole kane qef djem qe jane te sjlleshem, sdmth me ua hape dyert ose me ja mbajte palltot, por mos mu ule sihajvan ne karrike, ose mos me fole palidhje cdo te dyten fjale, me lexu ma shume edhe me eduku vetin. Tani me kqyre qysh po han, jo me honger me goje qele qe me pa ti krejt procesin e perpunimit te ushqimit ne goje.

Qisi sene, edhe bonus i krejt kesaj eshte qe krejt femnat te bijne ne gjuj, ski nevoje hiq mi mashtru se reputacioni te rritet :wink: .

Barbaroza
26-10-04, 11:51
Kesna,ke treguar drejte menyrat si duhet meshkujt te perfitojne zemren e nje femre.
Meshkujt mashtrohen nese mendojne se me menyra te tilla siq ka shkruar Honesty mund te mashtrojn ndonje femer,tani femrat po e shohin boten ndryshe dhe dijne me mire ta bejne dallimin mes djalit xhentelmen dhe atij qe nuk e meriton t'ia hudhesh nje here syte edhe nese eshte i bukur,i pasur por qe ka sjellje te kapadaiut!
Keta te fundit nuk vlejne as 5 para!