PDA

View Full Version : UNE JAM LIBERALI QE 2000 VITE ASPAK ME SHUME


LIBERO_78
04-02-04, 14:21
KURSE JU MUND TE SHKRUANI NE KETE PER CKA JU DESHIRONI I PRANOJ KRITIKAT VETEM TE ARGUMENTUARA DHE PA REZERVE ............

anna
04-03-04, 18:27
skam kritika tani per tani veq vizitoje pak ma shpesh forumin :wink: :wink: .....libero veq perpara :wink: :wink: :lol: :lol:

turisti
06-09-04, 14:24
Pershendetjet e mija. :wink: