PDA

View Full Version : Foto Galerija- Me Foto Dashurije


betimi_15
28-05-04, 11:02
http://www.betimgashi.4t.com/images/4cdac8eeed7c427f9fe1cbacad25891a[1][1].jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/betimi1.gif
http://www.betimgashi.4t.com/images/cocacola.jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/kissme.gif
http://www.betimgashi.4t.com/images/a_ynot_lov_vp_0009.gif
http://www.betimgashi.4t.com/images/ftdst1019.jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/dgvalentineani7.gif
http://www.betimgashi.4t.com/images/smack.gif
http://www.betimgashi.4t.com/images/keyheart.jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/wings.jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/v11.jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/cupid.gif
http://www.betimgashi.4t.com/images/y0048-02.gif
http://www.betimgashi.4t.com/images/bat.gif
http://www.betimgashi.4t.com/images/37.gif
http://www.betimgashi.4t.com/images/pic06885[1].jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/pic36443[1].jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/pic49364[1].jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/pic51500[1].jpg
http://www.betimgashi.4t.com/images/5.jpg[/img]

betimi_15
28-05-04, 11:05
Me Vjen Keq Qe NE Ket Forum jan Te Disaktivizuara HTML Coded dhe nuk kan dalur fotot e tjera sepse une jam mesuar me HTML Code dhe vetem me HTML Code vendosi foto e sene tjera mirpo keta ne ket forum jan te Disaktivizuara dhe I Lus Moderatoret qe ta mbyllin ket tem ngaqe nuk kan dalur foto e tjera sepse une per veti BBCode nuk perdori kurr dhe i lus moderatoret qe ta mbyllin temen dhe ta fshijn at.

Me Nderime BeTiMi

Murgesha
28-05-04, 15:15
ahahahahahah Betimi_15. Vertet te kemi sugarin e forumit.
Ban gabim ne postim e pastaj akuzon forumin per mangesi.
Keni gabuar ne hapjen dhe mbylljen e Img e per ate nuk te kane dale fotot. Pasi pata kohe i korigjova ato dhe ja ku te dolen te gjitha fotot.
Edhe pse me nxorre pune prap te aresyetoj se keto fotot tuaja qenkan te mrekullueshme.
Me nderime Murgesha.
PS. A me je leje te huzoj ndonjeren prej tyre?

Barbaroza
28-05-04, 15:21
Mua me pelqeu kjo piktura me shkalle.... :wink:

Gentiana
28-05-04, 15:28
Edhe mua ajo me shkall, edhe kjo me at Vajzė-n.

Vera
28-05-04, 15:58
me pelqyen te gjitha vertet te bukura :wink:

Naki
30-05-04, 18:16
Respekt per galerine qe na ofruat-me nderime betimi-15

Murgesha
30-05-04, 23:08
http://www.shqip.se/members/uploads/20033738-145.jpg

Murgesha
30-05-04, 23:10
http://www.shqip.se/members/uploads/21045357-569.jpg

Murgesha
30-05-04, 23:16
http://www.shqip.se/members/uploads/13181818-838.gif

http://www.shqip.se/members/uploads/11124344-286.gif

Dr. Leone
31-05-04, 10:05
Foto shum te bukura ju pershendes per keta foto kaq te bukura sidomos keta te murgeshes shum te rezikshem din kjo se shka poston po du me thon se ja din renin.
Ju pershendes te gjithve
me respekt
Dr. Leone

betimi_15
31-05-04, 10:45
http://www.zemra.4t.com/images/heart.gif

betimi_15
31-05-04, 10:48
http://www.angelfire.com/dragon2/petriti/Gif-1.gif

betimi_15
31-05-04, 10:50
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-007-50-1054.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1065-003-17-1042.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/figura10.jpg
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-015-07-1059.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/ladi.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/icon_flowers.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-008-45-1060.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/tedua.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/i_love_you.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-001-107-1068.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/computer_with_rose_thumb.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/ros[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-001-110-1060.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-001-111-1059.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/flyingheartsback[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/red_line[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/doberman[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/hearts_shot_md_clr[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/kisses[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-019-01-1040.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/u2.jpg
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/love.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/grom.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-010-26-1069.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-014-03-1040.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/image011.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-013-09-1068.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1038-001-01-1017[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/angel.jpg
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/hearts2.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/htonfire.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/briant+bling2.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/love__key_to_heart_prv.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/love__my_valentine_prv.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/dollangel6.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/capoeira_gif.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/mikennicole_mis_368058.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/flowers_red_rose_prv.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/doveani[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/burial.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/p34.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/border2.jpg
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/roses_194594.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/sharks_making_circles_3_prv.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/onfire_361730.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/bridget_007aaa5.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/love__love_prv.gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/didanyone[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/1036-003-19-1028[1].gif
http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/sk14_in_love_131567[1].gif
[img]http://www.lavdimmuharremi.8m.com/images/flamuri[1].gif

betimi_15
31-05-04, 11:16
Vendosni foto:
http://www.aloofhosting.com/poezitk/lulepiklluar.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/val04.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/love05.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/9p.jpg
http://www.aloofhosting.com/poezitk/11p.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/01v.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/qika.jpg
http://www.aloofhosting.com/poezitk/12p.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/romantik04.gif
http://www.aloofhosting.com/smoki/blume067.gif
http://www.aloofhosting.com/smoki/romantico007.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/herz[1].gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/8MaRsi.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/deshtimii%20ne%20dashuri.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/Tradhtija%20e%20Dyanshme.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/Dashuri%20e%20gaBuaR.gif
http://www.aloofhosting.com/poezitk/Ne%20FeJeSeN%20TeNde.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/welsunsdrk[1].gif
http://www.petritiske.4t.com/images/04.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/07.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/05.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/petriti2.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/petrit4.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/petrit2.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/titi5.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/52.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/116.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/32.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/54.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/titi.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/83.gif
http://www.petritiske.4t.com/images/111.gif

betimi_15
31-05-04, 11:34
http://www.wtv-zone.com/califPamela/FairyImages2/BettyBoopGlobe.gif
http://www.icaramba.com/members/qnzdiablita25/pictures/blingchick.gif
http://www.onchat.com/users/Z002/zaffa86/avatars/images/cute_girl_in_da.gif
http://www.marianns-world.com/Animasjoner/hvit%20sexy.jpg
http://www.sandysworldonline.com/mainbook.gif
http://www.wtv-zone.com/califPamela/FairyImages2/bbelynn.gif

betimi_15
31-05-04, 11:34
http://www.wtv-zone.com/califPamela/FairyImages2/BettyBoopGlobe.gif
http://www.icaramba.com/members/qnzdiablita25/pictures/blingchick.gif
http://www.onchat.com/users/Z002/zaffa86/avatars/images/cute_girl_in_da.gif
http://www.marianns-world.com/Animasjoner/hvit%20sexy.jpg
http://www.sandysworldonline.com/mainbook.gif
http://www.wtv-zone.com/califPamela/FairyImages2/bbelynn.gif

hana
31-05-04, 17:19
http://images.google.com/images?q=tbn:aCEkqdhS6pYJ:ha4.seikyou.ne.jp/home/clubkake/mp-tatto.jpghttp://images.google.com/images?q=tbn:DDkItl5XlMYJ:www.ginevra2000.it/Card/014kisses.jpg

hana
31-05-04, 17:23
http://images.google.com/images?q=tbn:aCEkqdhS6pYJ:ha4.seikyou.ne.jp/home/clubkake/mp-tatto.jpg

http://images.google.com/images?q=tbn:DDkItl5XlMYJ:www.ginevra2000.it/Card/014kisses.jpg

aferdita
05-06-04, 19:02
http://www.mobilemoney.biz/partners/msn/previews/avatars/love/love_52.jpg
http://www.mobilemoney.biz/partners/msn/previews/avatars/love/love_02.jpg
http://www.mobilemoney.biz/partners/msn/previews/avatars/love/love_16.jpg

betimi_15
06-06-04, 09:23
http://www.lavdimd.4t.com/images/123.jpg
http://www.lavdimd.4t.com/images/gree.jpg
http://www.lavdimd.4t.com/images/gree1.jpg

Mantisi
06-06-04, 18:12
valla shum te mira ishin ne pergjithesi veq ma shum ato retne form njerzish....shum cool :(

Mantisi
06-06-04, 18:14
http://www.wtv-zone.com/califPamela/FairyImages2/BettyBoopGlobe.gif
http://www.icaramba.com/members/qnzdiablita25/pictures/blingchick.gif
http://www.onchat.com/users/Z002/zaffa86/avatars/images/cute_girl_in_da.gif
http://www.marianns-world.com/Animasjoner/hvit%20sexy.jpg
http://www.sandysworldonline.com/mainbook.gif
http://www.wtv-zone.com/califPamela/FairyImages2/bbelynn.gif

Mantisi
06-06-04, 18:16
http://www.mobilemoney.biz/partners/msn/previews/avatars/love/love_52.jpg[/img]
http://www.mobilemoney.biz/partners/msn/previews/avatars/love/love_02.jpg
http://www.mobilemoney.biz/partners/msn/previews/avatars/love/love_16.jpg

aferdita
04-07-04, 17:59
http://i.sms.at/smart_logos/69/24069.gif

http://i.sms.at/smart_logos/37/24137.gif

http://i.sms.at/smart_logos/99/22499.gif

http://i.sms.at/smart_logos/64/25164.gif

aferdita
04-07-04, 18:00
http://i.sms.at/smart_logos/34/23634.gif

aferdita
04-07-04, 18:05
http://i.sms.at/smart_logos/33/23633.gif

http://i.sms.at/smart_logos/33/23633.gif
[/img]

Vera
04-07-04, 21:37
http://www,beepworld4.de[/img]

Vera
04-07-04, 21:58
www.foeuroe.de/cords/liebe.jpg[/img]

Murgesha
05-07-04, 00:17
http://www.forumivirtual.com/attachment.php?s=7aa1d27303ae0a6438ba3c4417fa0075&postid=6421

Murgesha
05-07-04, 00:18
http://www.forumivirtual.com/attachment.php?s=7aa1d27303ae0a6438ba3c4417fa0075&postid=6423

Murgesha
05-07-04, 00:20
http://www.forumivirtual.com/attachment.php?s=7aa1d27303ae0a6438ba3c4417fa0075&postid=9206

Murgesha
05-07-04, 00:22
http://www.forumivirtual.com/attachment.php?s=7aa1d27303ae0a6438ba3c4417fa0075&postid=9437

aferdita
05-07-04, 12:47
http://home.debitel.net/user/martina.ahrndt/p7010.jpg


http://home.debitel.net/user/martina.ahrndt/p7004.jpg


http://home.debitel.net/user/martina.ahrndt/p7009.jpg


http://home.debitel.net/user/martina.ahrndt/bild10.jpg


http://home.debitel.net/user/martina.ahrndt/bild11.jpg


http://home.debitel.net/user/martina.ahrndt/lieb4.jpg


http://home.debitel.net/user/martina.ahrndt/bild9.jpg


http://home.debitel.net/user/martina.ahrndt/p7005.jpg

Vera
05-07-04, 15:29
epost.prevezans.com/motive/Liebe/Cupid.jpg

Vera
06-07-04, 14:33
www.home.arcor/tedy223/liebe.htm

Vera
06-07-04, 14:39
http://www.epost.prevesans.com/motive/liebe/cupid.jpg

http://www.sirian.de/strongs/liebe.htm

uliksi31
07-07-04, 03:54
[quote="Vera"]http://www.epost.prevesans.com/motive/liebe/cupid.jpg

http://www.sirian.de/strongs/liebe.htm[/

Shume me pelqen tigri,flemderit Vera :arrow:

aferdita
18-07-04, 15:41
http://www.beepworld.de/memberdateien/members50/himmelstreffen/liebesbilder03.jpghttp://www.beepworld.de/memberdateien/members50/himmelstreffen/liebesbilder04.jpghttp://www.beepworld.de/memberdateien/members50/himmelstreffen/liebesbilder02.jpg

Loloku
18-07-04, 16:43
Ah! Fantastike Aferdita, te lumte per kete shije qe paske! Imash jete te pikturuar ne shpirtesi!

Gentiana
18-07-04, 16:54
Aferdita shum te bukura kto foto te lumt. Me se shumti me pelqej kjo, me ket vajzen se e ka shamien ne qaf dhe me fustan te kuq:
http://www.beepworld.de/memberdateien/members50/himmelstreffen/liebesbilder04.jpg

mr_beni
18-07-04, 20:54
www.diethelm-glaser.de/.../ cards2/liebe-4.jpg

mr_beni
18-07-04, 20:55
http://www.diethelm-glaser.de/.../%20cards2/liebe-4.jpg

gazi_si
19-07-04, 13:38
me vajzen qe eshte me e bukura

lazdrani
19-07-04, 15:00
Aferdita shum te bukura kto foto te lumt. Me se shumti me pelqej kjo, me ket vajzen se e ka shamien ne qaf dhe me fustan te kuq:
http://www.beepworld.de/memberdateien/members50/himmelstreffen/liebesbilder04.jpgHahahahah Dashuri eh Flaket qenkan keto foto uhaaaaaaaaaaaaa po me renqethet trupi :wink:

Barbaroza
19-07-04, 15:24
Mua po me pelqen kjo fotoja me kete zeshkanen,shume romantik duket ky cift :roll:
http://www.beepworld.de/memberdateien/members50/himmelstreffen/liebesbilder02.jpg

Loloku
19-07-04, 15:36
[quote="aferdita"]http://www.beepworld.de/memberdateien/members50/himmelstreffen/liebesbilder03.jpg

Valla mua mė pėlqyen tė gjitha, por mė sė shumti ajo e dyta, shumė emocionale dhe freskuese njėkohėsisht, sepse bile kėmbėt nė ujė sa mos me tė lėshu shpirti!

aferdita
19-07-04, 19:57
http://home.debitel.net/user/martina.ahrndt/bild4.jpg

[/img]

Barbaroza
20-07-04, 17:23
http://jennyspark2000.tripod.com/images/Love%202.jpg

Gjermani_futbollist
20-07-04, 18:55
a paski qit foto te bukura shum a cool bre??

tung tung ju pershendessssssss

turisti
27-07-04, 23:59
Dashurija ne FOTO eshte NATYRA E VDEKUR :wink:

aferdita
28-07-04, 23:20
http://www.beepworld.de/memberdateien/members37/xxblondesding62xx/liebe_7.jpg


http://www.beepworld.de/memberdateien/members37/xxblondesding62xx/liebe_5.jpg

aferdita
28-07-04, 23:49
http://www.meuschen.de/mediac/400_0/media/Zwei~herzen.gif

lazdrani
29-07-04, 13:55
http://www.meuschen.de/mediac/400_0/media/Zwei~herzen.gif
Kjo po me pershtatet Mua dhe Murgeshes sime :wink:

aferdita
29-07-04, 14:00
http://www.meuschen.de/mediac/400_0/media/Zwei~herzen.gif
Kjo po me pershtatet Mua dhe Murgeshes sime :wink:

e di Lazdran per ju dy e kam vendos aty por kam harru me shkru qe eshte per ju :wink: :lol:

aferdita
30-07-04, 21:20
http://i.sms.at/smart_logos/27/23627.gif

Sy_kaltra
06-01-08, 13:35
http://i232.photobucket.com/albums/ee9/cani-b/SHKO.jpg

turisti
11-01-08, 22:43
http://i232.photobucket.com/albums/ee9/cani-b/SHKO.jpg

:biggrin: http://i5.photobucket.com/albums/y192/haagshopje-1/achtergrond01.jpg

turisti
11-01-08, 23:04
http://www.certsinc.biz/images/feedback1.jpg

legenda
11-01-08, 23:26
http://www.thinkingms.com/pensieve/content/binary/phantom_opera.jpg

...nje DASHURI _ E _JASHTEZAKONSHME...

valiii
11-01-08, 23:44
http://www.theromanticholiday.com/DSN/wwwtheromanticholidaycom/Content/Images/150/RDV%20PR%20Beach%20Couple2.jpg

http://www.almasyphoto.net/images/2007blogimages/lisa-jason-eshoot/0085.jpg

http://www.laphotopro.com/images-index/engagement-disney-concert-hall-dance-la.jpg

http://eventsbyserendipity.com/blog/uploaded_images/Picture101bw-785222.jpg

LuLjaa
12-01-08, 03:28
http://www.bahriu.4mg.com/d5.jpg

selvija
12-01-08, 09:57
http://i232.photobucket.com/albums/ee9/cani-b/blackFantSilverGlitter.gif