PDA

View Full Version : Edukata seksuale.....


Honesty^uk.
21-07-04, 18:14
Duke ditur se jashte shteti ne shkolla jepet si lende mesimore Edukata Seksuale,
kjo per aresyen e thjeshte se ndersa rreth SEXIT gjerat mesohen qe ne moshe shume te re por mesohen keq e ne menyre te shtrember,kerkohet qe te rekuperohet ne shkolle nje gje e tille.(((jo praktike))))

Meqenese tek ne per nje seri faktoresh (qe do te dalin me vone me zhvillimin e temes) ka munguar e mungon edukata seksuale shtroj pyetjen:

A duhet te futet edhe tek ne si lende e tille EDUKATA SEKSUALE ne shkolla dhe pse??

Barbaroza
23-07-04, 13:13
Po,Honesty,edhe une mendoj se neper shkollat tona duhet te futet si lende e posacme edukata sexuale.Bile po e verej se kjo eshte shume e domosdoshme duke pare te rinje tane te moshes miturake qe hyjne ne marredhenie te tilla pa ditur gjerat elementare rreth sex-it.Kjo shkakton numer te madh te aborteve qe behen nga te rinjte e tille.
Bile do te ishte shume e mire qe kjo lende sa me pare te aplikohet,qe te rinjve tu spjegohen qarte rreziqet qe mbajne ne vete maredheniet para moshes adoleshente!

turisti
27-07-04, 23:45
PO.Ma mire eshte qe femijte te mesojne neper shkolla se neper rruget per edukimin seksual sepse edukimi rrugor shpesh e merr kahjen ansor. :wink:

lovely
05-08-09, 12:31
po pra, qysh nuk duhet :D