PDA

View Full Version : Kush prej jush jeton ne itali


Omer
31-01-05, 12:41
Cka ju pelcen ne itali apo si
ju duket jeta ne itali........ :lol: :wink:

Giovanni
09-02-05, 20:53
Cka ju pelcen ne itali apo si
ju duket jeta ne itali........ :lol: :wink:

Carissimo OMER magari vivi in Italia e non voglio offenderti per niente ma dire la veritą Italia fa schiffo come paese, perche le cose che sucedono in Italia non sucedono in nessun paese del mondo.

Sensa offese eeee

erita
09-02-05, 20:56
Cka ju pelcen ne itali apo si
ju duket jeta ne itali........ :lol: :wink:

Carissimo OMER magari vivi in Italia e non voglio offenderti per niente ma dire la veritą Italia fa schiffo come paese, perche le cose che sucedono in Italia non sucedono in nessun paese del mondo.

Sensa offese eeeeaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asgje spo kuptojm :cry: :cry: :cry:

Italia shume e bukur per Turismin :wink:

biondi_f86
10-02-05, 22:04
Cka ju pelcen ne itali apo si
ju duket jeta ne itali........ :lol: :wink:

Carissimo OMER magari vivi in Italia e non voglio offenderti per niente ma dire la veritą Italia fa schiffo come paese, perche le cose che sucedono in Italia non sucedono in nessun paese del mondo.

Sensa offese eeee Giovani.Pse bre vella nuk shkruan shqip me te kuptuare te gjithe ne forum kur se pyetja me doket qe ishte shqip e parashtruar nga Omer.
Dhe ty po shkruan Italisht dhe emrin e ke Italian kurse e urren italien. :roll: :!: :wink: kalo mire :wink:

florian
18-04-05, 09:37
JETO NE ITALI PASTAJ HAJDE E THUAJM QE NUK TE PELQEN .

NE ITALI ME PELQEN SHUM E ANTIKITETI.