PDA

View Full Version : Krahasime


Faqet : [1] 2

Kaltrushi
10-02-05, 10:56
Ketu mund te shkruani gjdo gje qe krahasohet apo diqka e ngjajshme sikur kjo gjeografi.

Gjeografia e femres

duke filluar nga mosha 18 vjeqare
Mes 18 dhe 20 vjet femra eshtre si Afrika : e eger
bukuri natyrore me shume pjese misterioze dhe te pa vizituara.

Mes 21 dhe 30 vjet femra eshte si Amerika : e zhvilluar dhe qendron
e hapur e sidomos per te pasurit.

Mes 31 dhe 35 vjet femra eshte si India : sensuele, e qete dhe
me plotebesim ne bukurine e vete.

Mes 36 dhe 40 vjet femra eshte si Franca : e shijshme , e pjekur
dhe
mbetet nje pjese qe vizitohet me kenaqesi.

Mes 41 dhe 50 vjet femra eshte si Jugoslavia : lufta eshte e humbur
demet e te kaluares kane lane gjurme te thella ,
me fjale te tjera meremetime te medhaja jane te nevojshme.

Mes 51 dhe 60 vjet femra eshte si Rusia : e shkatruar dhe
e pa kontrolluar, vizitoret e lejne anash.

Mes 61 dhe 70 vjet femra eshte si Mongolia : me te kaluar te pasur
dhe fitore shume te medhaja por pa ardhmeri.

Mbas 70 vjet femra eshte si Afganistani : c`do kush e din ku eshte,
por askush nuk e viziton.


Keshtu eshte femra ne baza gjeografike

turisti
10-02-05, 12:21
Ketu mund te shkruani gjdo gje qe krahasohet apo diqka e ngjajshme sikur kjo gjeografi.

Gjeografia e femres

duke filluar nga mosha 18 vjeqare
Mes 18 dhe 20 vjet femra eshtre si Afrika : e eger
bukuri natyrore me shume pjese misterioze dhe te pa vizituara.

Mes 21 dhe 30 vjet femra eshte si Amerika : e zhvilluar dhe qendron
e hapur e sidomos per te pasurit.

Mes 31 dhe 35 vjet femra eshte si India : sensuele, e qete dhe
me plotebesim ne bukurine e vete.

Mes 36 dhe 40 vjet femra eshte si Franca : e shijshme , e pjekur
dhe
mbetet nje pjese qe vizitohet me kenaqesi.

Mes 41 dhe 50 vjet femra eshte si Jugoslavia : lufta eshte e humbur
demet e te kaluares kane lane gjurme te thella ,
me fjale te tjera meremetime te medhaja jane te nevojshme.

Mes 51 dhe 60 vjet femra eshte si Rusia : e shkatruar dhe
e pa kontrolluar, vizitoret e lejne anash.

Mes 61 dhe 70 vjet femra eshte si Mongolia : me te kaluar te pasur
dhe fitore shume te medhaja por pa ardhmeri.

Mbas 70 vjet femra eshte si Afganistani : c`do kush e din ku eshte,
por askush nuk e viziton.


Keshtu eshte femra ne baza gjeografike

Pershendetje Kaltrushi. Tash dhesh me pershkrujt se si duken mashkujt " ne baza gjeografike".

Sa i perket tekstit larte shenuar,komplimentet e mia .Simbas " baza TURISTIKE": gruaja eshte si vere - SA ME E VJETER- ME E MIRE.

Te respekton,

TURISTI.

Kaltrushi
11-02-05, 08:26
Ketu mund te shkruani gjdo gje qe krahasohet apo diqka e ngjajshme sikur kjo gjeografi.

Gjeografia e femres

duke filluar nga mosha 18 vjeqare
Mes 18 dhe 20 vjet femra eshtre si Afrika : e eger
bukuri natyrore me shume pjese misterioze dhe te pa vizituara.

Mes 21 dhe 30 vjet femra eshte si Amerika : e zhvilluar dhe qendron
e hapur e sidomos per te pasurit.

Mes 31 dhe 35 vjet femra eshte si India : sensuele, e qete dhe
me plotebesim ne bukurine e vete.

Mes 36 dhe 40 vjet femra eshte si Franca : e shijshme , e pjekur
dhe
mbetet nje pjese qe vizitohet me kenaqesi.

Mes 41 dhe 50 vjet femra eshte si Jugoslavia : lufta eshte e humbur
demet e te kaluares kane lane gjurme te thella ,
me fjale te tjera meremetime te medhaja jane te nevojshme.

Mes 51 dhe 60 vjet femra eshte si Rusia : e shkatruar dhe
e pa kontrolluar, vizitoret e lejne anash.

Mes 61 dhe 70 vjet femra eshte si Mongolia : me te kaluar te pasur
dhe fitore shume te medhaja por pa ardhmeri.

Mbas 70 vjet femra eshte si Afganistani : c`do kush e din ku eshte,
por askush nuk e viziton.


Keshtu eshte femra ne baza gjeografike

Pershendetje Kaltrushi. Tash dhesh me pershkrujt se si duken mashkujt " ne baza gjeografike".

Sa i perket tekstit larte shenuar,komplimentet e mia .Simbas " baza TURISTIKE": gruaja eshte si vere - SA ME E VJETER- ME E MIRE.

Te respekton,

TURISTI.


Turist bazohesh ne Afganistan apo diku ma ndelt.........hahahha

te pershendes

se edhe meshkujt me nje fjali do ti pershkruj, por vertet po me vje pakez :oops: :oops:

Nderime Kaltrushi

Kaltrushi
11-02-05, 08:31
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

turisti
13-03-05, 12:53
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:

Kaltrushi
14-03-05, 13:57
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:


ahahahhahahahhahahhahahhahha oooooooooooooooooo turisttttttttttttttttttttt maaaaaaaaaaaaa vure more gazin........................av qfar krahasimi..............evvvvvvvvvv hahhahahahah

turisti
14-03-05, 13:59
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:


ahahahhahahahhahahhahahhahha oooooooooooooooooo turisttttttttttttttttttttt maaaaaaaaaaaaa vure more gazin........................av qfar krahasimi..............evvvvvvvvvv hahhahahahah

Krahasimi :arrow: TURISTIK. :wink:

Kercovari
14-03-05, 14:01
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:


ahahahhahahahhahahhahahhahha oooooooooooooooooo turisttttttttttttttttttttt maaaaaaaaaaaaa vure more gazin........................av qfar krahasimi..............evvvvvvvvvv hahhahahahah

He zemer,qe u ngatrove ti me kastraveca.hahahahhahahahahahahahah!
Mu qashtu eshte si thote turisti.hahahahahahahahhahahaah!

turisti
14-03-05, 14:03
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:


ahahahhahahahhahahhahahhahha oooooooooooooooooo turisttttttttttttttttttttt maaaaaaaaaaaaa vure more gazin........................av qfar krahasimi..............evvvvvvvvvv hahhahahahah

He zemer,qe u ngatrove ti me kastraveca.hahahahhahahahahahahahah!
Mu qashtu eshte si thote turisti.hahahahahahahahhahahaah!

Cccccc. :wink:

Kaltrushi
14-03-05, 14:03
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:


ahahahhahahahhahahhahahhahha oooooooooooooooooo turisttttttttttttttttttttt maaaaaaaaaaaaa vure more gazin........................av qfar krahasimi..............evvvvvvvvvv hahhahahahah

He zemer,qe u ngatrove ti me kastraveca.hahahahhahahahahahahahah!
Mu qashtu eshte si thote turisti.hahahahahahahahhahahaah!joooooo tybe sjam ngatrru..........qy niher per ket kohe as qe dua te ..................hahahhahahahhahahahahahahahahhah ahah oooooooooooooooo per at qe ka shkruajtu ende jam duke qeshur............ahhahahahhahahahah ani tasht ju ma jeni ne kohen e dembelis........a?hahahhahahahhahahhahahahha


:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

turisti
14-03-05, 14:05
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:


ahahahhahahahhahahhahahhahha oooooooooooooooooo turisttttttttttttttttttttt maaaaaaaaaaaaa vure more gazin........................av qfar krahasimi..............evvvvvvvvvv hahhahahahah

He zemer,qe u ngatrove ti me kastraveca.hahahahhahahahahahahahah!
Mu qashtu eshte si thote turisti.hahahahahahahahhahahaah!joooooo tybe sjam ngatrru..........qy niher per ket kohe as qe dua te ..................hahahhahahahhahahahahahahahahhah ahah oooooooooooooooo per at qe ka shkruajtu ende jam duke qeshur............ahhahahahhahahahah ani tasht ju ma jeni ne kohen e dembelis........a?hahahhahahahhahahhahahahha


:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O,ne punojme simbas - objektit dhe interesimit-,hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahah ahahahaahahahahahahahahahahaah. :wink:

Kercovari
14-03-05, 14:09
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:


ahahahhahahahhahahhahahhahha oooooooooooooooooo turisttttttttttttttttttttt maaaaaaaaaaaaa vure more gazin........................av qfar krahasimi..............evvvvvvvvvv hahhahahahah

He zemer,qe u ngatrove ti me kastraveca.hahahahhahahahahahahahah!
Mu qashtu eshte si thote turisti.hahahahahahahahhahahaah!joooooo tybe sjam ngatrru..........qy niher per ket kohe as qe dua te ..................hahahhahahahhahahahahahahahahhah ahah oooooooooooooooo per at qe ka shkruajtu ende jam duke qeshur............ahhahahahhahahahah ani tasht ju ma jeni ne kohen e dembelis........a?hahahhahahahhahahhahahahha


:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O,ne punojme simbas - objektit dhe interesimit-,hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahah ahahahaahahahahahahahahahahaah. :wink:
Ne sherbim te popullit.hahahahahahhahahahahahahahaah!

Kaltrushi
14-03-05, 14:38
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:


ahahahhahahahhahahhahahhahha oooooooooooooooooo turisttttttttttttttttttttt maaaaaaaaaaaaa vure more gazin........................av qfar krahasimi..............evvvvvvvvvv hahhahahahah

He zemer,qe u ngatrove ti me kastraveca.hahahahhahahahahahahahah!
Mu qashtu eshte si thote turisti.hahahahahahahahhahahaah!joooooo tybe sjam ngatrru..........qy niher per ket kohe as qe dua te ..................hahahhahahahhahahahahahahahahhah ahah oooooooooooooooo per at qe ka shkruajtu ende jam duke qeshur............ahhahahahhahahahah ani tasht ju ma jeni ne kohen e dembelis........a?hahahhahahahhahahhahahahha


:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O,ne punojme simbas - objektit dhe interesimit-,hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahah ahahahaahahahahahahahahahahaah. :wink:
Ne sherbim te popullit.hahahahahahhahahahahahahahaah!


valla loqki im...... qitasht tu ngatrrun ty kabllat more.......ahhahahahahhahahahha

turisti
15-03-05, 00:17
Gjeografia e mashkullit


Mes 15 dhe 70 vjet mashkulli eshte si Amerika :
i udhehequr nga nje kastravec.

Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah,por qai -kastraveci- eshte dembeli me i madhe:kur punon duhesh me shty PARA-MAS,kur nuk punon duhesh me e BAJT katshkojshe..... :oops:


ahahahhahahahhahahhahahhahha oooooooooooooooooo turisttttttttttttttttttttt maaaaaaaaaaaaa vure more gazin........................av qfar krahasimi..............evvvvvvvvvv hahhahahahah

He zemer,qe u ngatrove ti me kastraveca.hahahahhahahahahahahahah!
Mu qashtu eshte si thote turisti.hahahahahahahahhahahaah!joooooo tybe sjam ngatrru..........qy niher per ket kohe as qe dua te ..................hahahhahahahhahahahahahahahahhah ahah oooooooooooooooo per at qe ka shkruajtu ende jam duke qeshur............ahhahahahhahahahah ani tasht ju ma jeni ne kohen e dembelis........a?hahahhahahahhahahhahahahha


:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O,ne punojme simbas - objektit dhe interesimit-,hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahah ahahahaahahahahahahahahahahaah. :wink:
Ne sherbim te popullit.hahahahahahhahahahahahahahaah!


valla loqki im...... qitasht tu ngatrrun ty kabllat more.......ahhahahahahhahahahha

Jo,por ju rriten pernjehere deshirat,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahahahahahahahahahahaah. :wink:

Kercovari
15-03-05, 09:40
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

turisti
15-03-05, 10:17
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
15-03-05, 10:41
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!

Kaltrushi
15-03-05, 10:53
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!


moreeeee ku dole te PAZARI?????????????

turisti
15-03-05, 10:58
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah,talenta se jo mahi,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahaha. :wink:

Kercovari
15-03-05, 11:00
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!


moreeeee ku dole te PAZARI?????????????
Pse,do te me blesh ti a?.Mos te lutem se jam mezat tradhtare,u hudhem lopeve te tjera pa niqah.hahahhahahahahahahahahah!

Kercovari
15-03-05, 11:02
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah,talenta se jo mahi,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahaha. :wink:
Talent ballhan dhe me brinja"Mister shpusi"hahahahahaahahahahahaaah!

Kaltrushi
15-03-05, 11:03
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!


moreeeee ku dole te PAZARI?????????????
Pse,do te me blesh ti a?.Mos te lutem se jam mezat tradhtare,u hudhem lopeve te tjera pa niqah.hahahhahahahahahahahahah!qyyyyyyyyy :twisted: te kisha ble por ......................................jo spo tregoj tybe.............................................s e tani ja nis me palllllllll..........hahahhahahahhahahahahah

turisti
15-03-05, 11:04
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah,talenta se jo mahi,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahaha. :wink:
Talent ballhan dhe me brinja"Mister shpusi"hahahahahaahahahahahaaah!

MADE IN KĖRĒOVA,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahh. :wink:

Kercovari
15-03-05, 11:07
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah,talenta se jo mahi,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahaha. :wink:
Talent ballhan dhe me brinja"Mister shpusi"hahahahahaahahahahahaaah!

MADE IN KĖRĒOVA,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahh. :wink:
Shuj more se Made Maqedonisht u thone! e di ti!hahahahahahahahahahah!

Kercovari
15-03-05, 11:08
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!


moreeeee ku dole te PAZARI?????????????
Pse,do te me blesh ti a?.Mos te lutem se jam mezat tradhtare,u hudhem lopeve te tjera pa niqah.hahahhahahahahahahahahah!qyyyyyyyyy :twisted: te kisha ble por ......................................jo spo tregoj tybe.............................................s e tani ja nis me palllllllll..........hahahhahahahhahahahahah
Shitem po vetem me zgjedhen per ne vije.hahahahahahahahahahahahah!

Kaltrushi
15-03-05, 11:08
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah,talenta se jo mahi,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahaha. :wink:
Talent ballhan dhe me brinja"Mister shpusi"hahahahahaahahahahahaaah!

MADE IN KĖRĒOVA,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahh. :wink:
Shuj more se Made Maqedonisht u thone! e di ti!hahahahahahahahahahah!


e qysh po thojkan per kosov.......MADE KOSOVARISH.........aaaaaaa

Kercovari
15-03-05, 11:09
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah,talenta se jo mahi,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahaha. :wink:
Talent ballhan dhe me brinja"Mister shpusi"hahahahahaahahahahahaaah!

MADE IN KĖRĒOVA,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahh. :wink:
Shuj more se Made Maqedonisht u thone! e di ti!hahahahahahahahahahah!


e qysh po thojkan per kosov.......MADE KOSOVARISH.........aaaaaaa
Jo!Made Kosovabylmet!hahahhahahahhahahahhahahahahahahahah!

turisti
15-03-05, 11:10
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah,talenta se jo mahi,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahaha. :wink:
Talent ballhan dhe me brinja"Mister shpusi"hahahahahaahahahahahaaah!

MADE IN KĖRĒOVA,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahh. :wink:
Shuj more se Made Maqedonisht u thone! e di ti!hahahahahahahahahahah!

Merami MADE IN... e tjerat nuk jane me rendesi.... :wink:

turisti
15-03-05, 11:12
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah,talenta se jo mahi,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahaha. :wink:
Talent ballhan dhe me brinja"Mister shpusi"hahahahahaahahahahahaaah!

MADE IN KĖRĒOVA,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahh. :wink:
Shuj more se Made Maqedonisht u thone! e di ti!hahahahahahahahahahah!


e qysh po thojkan per kosov.......MADE KOSOVARISH.........aaaaaaa

MADE NĖ KOSOVĖ,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha.

Kercovari
15-03-05, 11:14
Ah deshira te shkreta s`kan funde!
E kan vet mezatin per deshiren e fundit para se ta therin,hudheni lekuren time permbi lopen.hahahahhahahahhahahahaahahahhahahahaah!

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ska pas faj,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mezat i menqur si une.hahahhahhahahahahahhahaahahaahahhahaah!
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah,talenta se jo mahi,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahaha. :wink:
Talent ballhan dhe me brinja"Mister shpusi"hahahahahaahahahahahaaah!

MADE IN KĖRĒOVA,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahh. :wink:
Shuj more se Made Maqedonisht u thone! e di ti!hahahahahahahahahahah!


e qysh po thojkan per kosov.......MADE KOSOVARISH.........aaaaaaa

MADE NĖ KOSOVĖ,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha.
Made jashte,te tjerat brenda.hahahhahahahahahahhahaahhahaahahah!

Murgesha
15-03-05, 12:05
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.

Kercovari
15-03-05, 12:07
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.
hahhahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahaahah!
Vetem qethaj ka liruar edhe per burrat.hahahahahahahahahahahahah!

turisti
15-03-05, 12:30
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah ahahahaahahahahahaha,mire,mire,por nuk eshte dhe ajo lumturi me pshurr ne kembe,sepse lodhemi,me mire ulur....,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha hahahahahahahahahahahaha.

Diana007
15-03-05, 12:55
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.avavavvavvaavvav u shkina tuj kesh hehehhehhehhehehehheehehhhehehehhehhhehhhheeeh

Murgesha
15-03-05, 13:09
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.

hahhahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahaahah!
Vetem qethaj ka liruar edhe per burrat.hahahahahahahahahahahahah!

Prej kurit more ashtu, unė e di se shumė liėr me u qeth burrat, e te gratė tri qime me ja hjek prej kokės frizerka dreq e gjysė qmimi. :wink:

Murgesha
15-03-05, 13:11
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah ahahahaahahahahahaha,mire,mire,por nuk eshte dhe ajo lumturi me pshurr ne kembe,sepse lodhemi,me mire ulur....,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha hahahahahahahahahahahaha.


Ani de se ju edhe ashtu mund ta bėni edhe ulur por kur i shikon gratė pėr ta bėrė nė kėmbė duhen tė ngratat me u zdesh krejt nė shokė e teposhtė. :lol: :lol: :wink:

turisti
15-03-05, 13:37
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah ahahahaahahahahahaha,mire,mire,por nuk eshte dhe ajo lumturi me pshurr ne kembe,sepse lodhemi,me mire ulur....,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha hahahahahahahahahahahaha.


Ani de se ju edhe ashtu mund ta bėni edhe ulur por kur i shikon gratė pėr ta bėrė nė kėmbė duhen tė ngratat me u zdesh krejt nė shokė e teposhtė. :lol: :lol: :wink:

Po valla,e mozolla me i pas -kulet- e mi ju gaterrue -uqkuri-,mos vet,hahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahhahhhhaahahahahahah. :wink:

Murgesha
15-03-05, 13:46
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah ahahahaahahahahahaha,mire,mire,por nuk eshte dhe ajo lumturi me pshurr ne kembe,sepse lodhemi,me mire ulur....,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha hahahahahahahahahahahaha.


Ani de se ju edhe ashtu mund ta bėni edhe ulur por kur i shikon gratė pėr ta bėrė nė kėmbė duhen tė ngratat me u zdesh krejt nė shokė e teposhtė. :lol: :lol: :wink:

Po valla,e mozolla me i pas -kulet- e mi ju gaterrue -uqkuri-,mos vet,hahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahhahhhhaahahahahahah. :wink:


More tani fole tamam si grua.
Po dyshoj mos nė pėrjetimet tua famoze naj ditė i keni ngatėrru edhe pantollonet me kule...... :wink:

turisti
15-03-05, 13:53
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah ahahahaahahahahahaha,mire,mire,por nuk eshte dhe ajo lumturi me pshurr ne kembe,sepse lodhemi,me mire ulur....,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha hahahahahahahahahahahaha.


Ani de se ju edhe ashtu mund ta bėni edhe ulur por kur i shikon gratė pėr ta bėrė nė kėmbė duhen tė ngratat me u zdesh krejt nė shokė e teposhtė. :lol: :lol: :wink:

Po valla,e mozolla me i pas -kulet- e mi ju gaterrue -uqkuri-,mos vet,hahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahhahhhhaahahahahahah. :wink:


More tani fole tamam si grua.
Po dyshoj mos nė pėrjetimet tua famoze naj ditė i keni ngatėrru edhe pantollonet me kule...... :wink:

Jo,por i kam provue neper shpi,e " gruja" koxha gjelozojke se me rrishin me mire,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahhhahahahahahahahahahahah,a edhe po mujka njeri me shtie gjysen e hargjit,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah ahahahahaahahahahahaahahahahahaha. :wink:

Murgesha
15-03-05, 15:58
Edhe disa krahasime pėr femrėn.

1-Femra ska nevoje te telefonojė as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per tė telefonuar femrėn,.

2- Femra din shume gjera mbi anatomine e trupit, kurse meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet.

3-Femrės i duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne.

4-Mund te ketė gjithe meshkujt qe ka qejf, pa qenė e rrezikuar tė refuzohet.

5-Nese nuk kanė gjokse tė mdha mund te perdorin mbushje tė ndryshme nė BH dhe prapė duken elegante.

6-Kur ulen me kembet hapur kanė sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte.

7-Kur ti propozojne mundet tė thot dhe jo, po propozoi vetė nuk del kurre thate.

8-Femijet mund ti bej edhe me komshiun, dhe nuk u ndryshohet mbiemri.

Ps. E huazuar dhe pak e pėrpunuar nga unė.

Kercovari
15-03-05, 18:11
Tybe qare se kam pa e ba edhe unė njė krahasim.

Burrave ju bien flokėt
Gratė se kanė kėtė privilegj.

Pėr burra qethja kushton lirė
Pėr gratė qethja e shtrejtė shumė.

Burrat kurrė nuk ulen kur pshurren,
Gratė smunden ta bėjnė kėtė nė kėmbė.

hahhahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahaahah!
Vetem qethaj ka liruar edhe per burrat.hahahahahahahahahahahahah!

Prej kurit more ashtu, unė e di se shumė liėr me u qeth burrat, e te gratė tri qime me ja hjek prej kokės frizerka dreq e gjysė qmimi. :wink:
Ilaqin ne shompon dhe nuk i sheh qime per ilaq.hahahahahahahahah!

Kercovari
15-03-05, 18:13
Edhe disa krahasime pėr femrėn.

1-Femra ska nevoje te telefonojė as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per tė telefonuar femrėn,.

2- Femra din shume gjera mbi anatomine e trupit, kurse meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet.

3-Femrės i duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne.

4-Mund te ketė gjithe meshkujt qe ka qejf, pa qenė e rrezikuar tė refuzohet.

5-Nese nuk kanė gjokse tė mdha mund te perdorin mbushje tė ndryshme nė BH dhe prapė duken elegante.

6-Kur ulen me kembet hapur kanė sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte.

7-Kur ti propozojne mundet tė thot dhe jo, po propozoi vetė nuk del kurre thate.

8-Femijet mund ti bej edhe me komshiun, dhe nuk u ndryshohet mbiemri.

Ps. E huazuar dhe pak e pėrpunuar nga unė.
Nockaut!Hahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahah!

turisti
16-03-05, 00:37
Edhe disa krahasime pėr femrėn.

1-Femra ska nevoje te telefonojė as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per tė telefonuar femrėn,.

2- Femra din shume gjera mbi anatomine e trupit, kurse meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet.

3-Femrės i duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne.

4-Mund te ketė gjithe meshkujt qe ka qejf, pa qenė e rrezikuar tė refuzohet.

5-Nese nuk kanė gjokse tė mdha mund te perdorin mbushje tė ndryshme nė BH dhe prapė duken elegante.

6-Kur ulen me kembet hapur kanė sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte.

7-Kur ti propozojne mundet tė thot dhe jo, po propozoi vetė nuk del kurre thate.

8-Femijet mund ti bej edhe me komshiun, dhe nuk u ndryshohet mbiemri.

Ps. E huazuar dhe pak e pėrpunuar nga unė.

U frigova. :wink:

Kercovari
16-03-05, 08:49
Edhe disa krahasime pėr femrėn.

1-Femra ska nevoje te telefonojė as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per tė telefonuar femrėn,.

2- Femra din shume gjera mbi anatomine e trupit, kurse meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet.

3-Femrės i duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne.

4-Mund te ketė gjithe meshkujt qe ka qejf, pa qenė e rrezikuar tė refuzohet.

5-Nese nuk kanė gjokse tė mdha mund te perdorin mbushje tė ndryshme nė BH dhe prapė duken elegante.

6-Kur ulen me kembet hapur kanė sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte.

7-Kur ti propozojne mundet tė thot dhe jo, po propozoi vetė nuk del kurre thate.

8-Femijet mund ti bej edhe me komshiun, dhe nuk u ndryshohet mbiemri.

Ps. E huazuar dhe pak e pėrpunuar nga unė.

U frigova. :wink:
Mos u tut shoki,duhet pergjigjur keto tete pyetje me mjeshtri te madhe.kadal.hahahahaahahahahahhaahhaahah!

turisti
16-03-05, 14:12
Edhe disa krahasime pėr femrėn.

1-Femra ska nevoje te telefonojė as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per tė telefonuar femrėn,.

2- Femra din shume gjera mbi anatomine e trupit, kurse meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet.

3-Femrės i duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne.

4-Mund te ketė gjithe meshkujt qe ka qejf, pa qenė e rrezikuar tė refuzohet.

5-Nese nuk kanė gjokse tė mdha mund te perdorin mbushje tė ndryshme nė BH dhe prapė duken elegante.

6-Kur ulen me kembet hapur kanė sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte.

7-Kur ti propozojne mundet tė thot dhe jo, po propozoi vetė nuk del kurre thate.

8-Femijet mund ti bej edhe me komshiun, dhe nuk u ndryshohet mbiemri.

Ps. E huazuar dhe pak e pėrpunuar nga unė.

U frigova. :wink:
Mos u tut shoki,duhet pergjigjur keto tete pyetje me mjeshtri te madhe.kadal.hahahahaahahahahahhaahhaahah!

Pergatitjen e pergjegjjes ta lo ty,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahah. :wink:

uliksi31
16-03-05, 14:41
Edhe disa krahasime pėr femrėn.

1-Femra ska nevoje te telefonojė as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per tė telefonuar femrėn,.

2- Femra din shume gjera mbi anatomine e trupit, kurse meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet.

3-Femrės i duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne.

4-Mund te ketė gjithe meshkujt qe ka qejf, pa qenė e rrezikuar tė refuzohet.

5-Nese nuk kanė gjokse tė mdha mund te perdorin mbushje tė ndryshme nė BH dhe prapė duken elegante.

6-Kur ulen me kembet hapur kanė sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte.

7-Kur ti propozojne mundet tė thot dhe jo, po propozoi vetė nuk del kurre thate.

8-Femijet mund ti bej edhe me komshiun, dhe nuk u ndryshohet mbiemri.

Ps. E huazuar dhe pak e pėrpunuar nga unė.

U frigova. :wink:
Mos u tut shoki,duhet pergjigjur keto tete pyetje me mjeshtri te madhe.kadal.hahahahaahahahahahhaahhaahah!

Pergatitjen e pergjegjjes ta lo ty,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahah. :wink:

Mire bere Turist qe ja le atij pergjigjen.Se edhe po pres kur po pergjigjet Kercovari.Ai i ka ne xhep pergjegjet.Ahahahahahaha

Kercovari
16-03-05, 16:03
Edhe disa krahasime pėr femrėn.

1-Femra ska nevoje te telefonojė as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per tė telefonuar femrėn,.

2- Femra din shume gjera mbi anatomine e trupit, kurse meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet.

3-Femrės i duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne.

4-Mund te ketė gjithe meshkujt qe ka qejf, pa qenė e rrezikuar tė refuzohet.

5-Nese nuk kanė gjokse tė mdha mund te perdorin mbushje tė ndryshme nė BH dhe prapė duken elegante.

6-Kur ulen me kembet hapur kanė sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte.

7-Kur ti propozojne mundet tė thot dhe jo, po propozoi vetė nuk del kurre thate.

8-Femijet mund ti bej edhe me komshiun, dhe nuk u ndryshohet mbiemri.

Ps. E huazuar dhe pak e pėrpunuar nga unė.

U frigova. :wink:
Mos u tut shoki,duhet pergjigjur keto tete pyetje me mjeshtri te madhe.kadal.hahahahaahahahahahhaahhaahah!

Pergatitjen e pergjegjjes ta lo ty,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahah. :wink:

Mire bere Turist qe ja le atij pergjigjen.Se edhe po pres kur po pergjigjet Kercovari.Ai i ka ne xhep pergjegjet.Ahahahahahaha
Kam frike se me hudh Murgesha ne lloq si bullin traktori,e ju pse me leni mua vetem? apo u dukem me budalla se se ju.hahahahahahahahahahahahahahahahahahah!

Murgesha
16-03-05, 16:56
Edhe disa krahasime pėr femrėn.

1-Femra ska nevoje te telefonojė as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per tė telefonuar femrėn,.

2- Femra din shume gjera mbi anatomine e trupit, kurse meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet.

3-Femrės i duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne.

4-Mund te ketė gjithe meshkujt qe ka qejf, pa qenė e rrezikuar tė refuzohet.

5-Nese nuk kanė gjokse tė mdha mund te perdorin mbushje tė ndryshme nė BH dhe prapė duken elegante.

6-Kur ulen me kembet hapur kanė sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte.

7-Kur ti propozojne mundet tė thot dhe jo, po propozoi vetė nuk del kurre thate.

8-Femijet mund ti bej edhe me komshiun, dhe nuk u ndryshohet mbiemri.

Ps. E huazuar dhe pak e pėrpunuar nga unė.

U frigova. :wink:
Mos u tut shoki,duhet pergjigjur keto tete pyetje me mjeshtri te madhe.kadal.hahahahaahahahahahhaahhaahah!

Pergatitjen e pergjegjjes ta lo ty,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahah. :wink:

Mire bere Turist qe ja le atij pergjigjen.Se edhe po pres kur po pergjigjet Kercovari.Ai i ka ne xhep pergjegjet.Ahahahahahaha
Kam frike se me hudh Murgesha ne lloq si bullin traktori,e ju pse me leni mua vetem? apo u dukem me budalla se se ju.hahahahahahahahahahahahahahahahahahah!

Phaaaaaa po e shof se ju paskam nxjerrė punė me kėto krahasimete mia.
Por lėrni ore tė uruar kėto krahasime anash se kėt i ka shpikur naj budallė mė e madhe se unė. :wink:

Kercovari
16-03-05, 20:21
Edhe disa krahasime pėr femrėn.

1-Femra ska nevoje te telefonojė as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per tė telefonuar femrėn,.

2- Femra din shume gjera mbi anatomine e trupit, kurse meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet.

3-Femrės i duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne.

4-Mund te ketė gjithe meshkujt qe ka qejf, pa qenė e rrezikuar tė refuzohet.

5-Nese nuk kanė gjokse tė mdha mund te perdorin mbushje tė ndryshme nė BH dhe prapė duken elegante.

6-Kur ulen me kembet hapur kanė sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte.

7-Kur ti propozojne mundet tė thot dhe jo, po propozoi vetė nuk del kurre thate.

8-Femijet mund ti bej edhe me komshiun, dhe nuk u ndryshohet mbiemri.

Ps. E huazuar dhe pak e pėrpunuar nga unė.

U frigova. :wink:
Mos u tut shoki,duhet pergjigjur keto tete pyetje me mjeshtri te madhe.kadal.hahahahaahahahahahhaahhaahah!

Pergatitjen e pergjegjjes ta lo ty,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahah. :wink:

Mire bere Turist qe ja le atij pergjigjen.Se edhe po pres kur po pergjigjet Kercovari.Ai i ka ne xhep pergjegjet.Ahahahahahaha
Kam frike se me hudh Murgesha ne lloq si bullin traktori,e ju pse me leni mua vetem? apo u dukem me budalla se se ju.hahahahahahahahahahahahahahahahahahah!

Phaaaaaa po e shof se ju paskam nxjerrė punė me kėto krahasimete mia.
Por lėrni ore tė uruar kėto krahasime anash se kėt i ka shpikur naj budallė mė e madhe se unė. :wink:
Tani me rehatove e nderuar,pasi nuk je ti autore neser do te i jap pergjigje atij autorit tend te huazuar.hahahahahahahahhaahah!

turisti
16-03-05, 23:06
Hajt shoki se se shpejti i lezon te rejat e pastaj komentoi,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha :wink:

Murgesha
17-03-05, 01:36
Hajt shoki se se shpejti i lezon te rejat e pastaj komentoi,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha :wink:


Jam kah e bėj gadi njė krahasim me dhe pa net.
Ka me dalė katastrofė krejt.
A ban more se ka me pasė ēka mos nė te, dhe a mė siguroni se nuk ma zė kush pėr tė madhe???

turisti
17-03-05, 01:44
Hajt shoki se se shpejti i lezon te rejat e pastaj komentoi,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha :wink:


Jam kah e bėj gadi njė krahasim me dhe pa net.
Ka me dalė katastrofė krejt.
A ban more se ka me pasė ēka mos nė te, dhe a mė siguroni se nuk ma zė kush pėr tė madhe???

Normal qe nuk ta ze kush per te madhe sepse ateherit nenkuptohemi si te menqur,auuuuuuuuuuuuu,hahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaahahahahahahah. :wink:

Vetem botoje,hehehehehehehehehehehehehehehehehe......... ........

Murgesha
17-03-05, 01:49
Hajt shoki se se shpejti i lezon te rejat e pastaj komentoi,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha :wink:


Jam kah e bėj gadi njė krahasim me dhe pa net.
Ka me dalė katastrofė krejt.
A ban more se ka me pasė ēka mos nė te, dhe a mė siguroni se nuk ma zė kush pėr tė madhe???

Normal qe nuk ta ze kush per te madhe sepse ateherit nenkuptohemi si te menqur,auuuuuuuuuuuuu,hahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaahahahahahahah. :wink:

Vetem botoje,hehehehehehehehehehehehehehehehehe......... ........

Si po thua a ta hapi temė nė vete a po tė shkruaj nė kėtė temė.
Titulli i mundshėm:
"Tė mirat dhe tė kqiat e netit pėr tė martuarit si dhe kursimet dhe shpenzimet qė bėjnė kėta tė ngratė".
Ēka po ta merr mendja??? :wink:

turisti
17-03-05, 01:54
Hajt shoki se se shpejti i lezon te rejat e pastaj komentoi,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha :wink:


Jam kah e bėj gadi njė krahasim me dhe pa net.
Ka me dalė katastrofė krejt.
A ban more se ka me pasė ēka mos nė te, dhe a mė siguroni se nuk ma zė kush pėr tė madhe???

Normal qe nuk ta ze kush per te madhe sepse ateherit nenkuptohemi si te menqur,auuuuuuuuuuuuu,hahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaahahahahahahah. :wink:

Vetem botoje,hehehehehehehehehehehehehehehehehe......... ........

Si po thua a ta hapi temė nė vete a po tė shkruaj nė kėtė temė.
Titulli i mundshėm:
"Tė mirat dhe tė kqiat e netit pėr tė martuarit si dhe kursimet dhe shpenzimet qė bėjnė kėta tė ngratė".
Ēka po ta merr mendja??? :wink:

Mire jane temat e reja,por ateherit une vetem me shku e mi ble edhe 2 par durt se nuk po muj mi mrrie te gjithat,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahaahah.

Mendoj se me mire jane si temat e reja,sepse kush don shkrun atje,e dikush ketu,ashtu kush kur ka kohe mundet me zgjidh temen. Gjithqysh i pershendes temat e reja. :wink:

Mr_100%
17-03-05, 01:55
Hygjym Serbez Murgesha :lol: se ndoshta mundem me dite ma mire,a me nejt keshtu i pa martuar apo........

ShEjToNkA
17-03-05, 01:59
Hygjym Serbez Murgesha :lol: se ndoshta mundem me dite ma mire,a me nejt keshtu i pa martuar apo........


Volla be MR ,edhe paske gjetė vendin ku me u drejtu pėr me ditė a me u martuar a jo??? :? :?
O qe njė javė jam duke ju kėrkuarė opinionet e as njė s'dinė tė pėrgjigjen, krejt po mė duket se janė pishman qė janė tė martum :lol: :lol: Se pėrndyshe do dijnė tė na tregonė se si ėshtė mė mirė.

Mr_100%
17-03-05, 02:04
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

turisti
17-03-05, 02:05
Hygjym Serbez Murgesha :lol: se ndoshta mundem me dite ma mire,a me nejt keshtu i pa martuar apo........


Volla be MR ,edhe paske gjetė vendin ku me u drejtu pėr me ditė a me u martuar a jo??? :? :?
O qe njė javė jam duke ju kėrkuarė opinionet e as njė s'dinė tė pėrgjigjen, krejt po mė duket se janė pishman qė janė tė martum :lol: :lol: Se pėrndyshe do dijnė tė na tregonė se si ėshtė mė mirė.

Oj Shejtonka,normal qe dijme,por ti mos naj prap -myshterite-,hajt be Mr_100%- dije se 100% ki me gjejt pergjegjjen ketu,e ndoshta dhe fat. :wink:

ShEjToNkA
17-03-05, 02:09
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret


Po MR ,kėtė e kam dit edhe unė :lol: :lol: :lol: Por desha edhe unė me dit se c'po mendojnė tė tjertė, por s'po mė tregojnė se garant ashtu ėshtė ama s'po e pranojnė. :roll:

turisti
17-03-05, 02:12
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Jo,hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha,bash ateherit fillon bota e qudesave,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahaah. :wink:

Mr_100%
17-03-05, 02:18
SHejtanka, Besnikria eshte dashuria e vertet,pabesnikria eshte jeta e vertete, cilen do ta zgjedhesh TI

Murgesha
17-03-05, 02:19
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

Mr_100%
17-03-05, 02:26
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

no coment

turisti
17-03-05, 02:27
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

Jo tri dite,por tash ishin martue as sabahi mos mi zon te pa martuar,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah.

Mr_100%
17-03-05, 02:29
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

Murgesha ket ma ka then nje axh i imi,e a e di si ma ka marre shembulle,keshtu me ka then;martesa eshte nje QYP,nje vite ne te lepin pekmeze,e te gjitha tjerat MUT,
a ka pase drejte?

turisti
17-03-05, 02:32
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

Murgesha ket ma ka then nje axh i imi,e a e di si ma ka marre shembulle,keshtu me ka then;martesa eshte nje QYP,nje vite ne te lepin pekmeze,e te gjitha tjerat MUT,
a ka pase drejte?

Jo,por anasjelltas,sepse vitin e pare - meson,hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahaha. :wink:

Murgesha
17-03-05, 02:46
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

Murgesha ket ma ka then nje axh i imi,e a e di si ma ka marre shembulle,keshtu me ka then;martesa eshte nje QYP,nje vite ne te lepin pekmeze,e te gjitha tjerat MUT,
a ka pase drejte?

Jo,por anasjelltas,sepse vitin e pare - meson,hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahaha. :wink:

Me vend Turisti edhe njėherė mė duhet tė pranoj se kėshillat tua janė tė arta sa qė shpesh herė po dyshoj pėr vendin qė tė kemi dhėnė tek budallaqet. Po mė duket se janė pjekė kushtet qė tė tė qojmė tek tė menqurit.

Mr_100% lėre ti agjėn se ēka tė ka thėnė se pekmezi, ska tė bėjė fare me martesėn. Martesa ėshtė e ėmbėl, tė jep pėrparėsinė e tė qenurit BURRĖ se mos harro se sikur "Qumėshtit qė i duhet pak tharmė pėr tu bėrė kos, ashtu edhe djalit i duhet pak grua pėr ta quajtur burrė"

turisti
17-03-05, 02:54
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

Murgesha ket ma ka then nje axh i imi,e a e di si ma ka marre shembulle,keshtu me ka then;martesa eshte nje QYP,nje vite ne te lepin pekmeze,e te gjitha tjerat MUT,
a ka pase drejte?

Jo,por anasjelltas,sepse vitin e pare - meson,hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahaha. :wink:

Me vend Turisti edhe njėherė mė duhet tė pranoj se kėshillat tua janė tė arta sa qė shpesh herė po dyshoj pėr vendin qė tė kemi dhėnė tek budallaqet. Po mė duket se janė pjekė kushtet qė tė tė qojmė tek tė menqurit.

Mr_100% lėre ti agjėn se ēka tė ka thėnė se pekmezi, ska tė bėjė fare me martesėn. Martesa ėshtė e ėmbėl, tė jep pėrparėsinė e tė qenurit BURRĖ se mos harro se sikur "Qumėshtit qė i duhet pak tharmė pėr tu bėrė kos, ashtu edhe djalit i duhet pak grua pėr ta quajtur burrė"

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahaha,nuk dua tek te menqurit mu kthye,me mizi qe kum ik sepse jeta edhe ashtu eshte e perbere prej -budallaqeve-,andej e ndiej veten normal,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, a sa i perket -axhes- se Mr_100%-t, me siguri ka qit temsil per pekmeze se ka qene i unte. :wink:

Kercovari
17-03-05, 08:09
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

Murgesha ket ma ka then nje axh i imi,e a e di si ma ka marre shembulle,keshtu me ka then;martesa eshte nje QYP,nje vite ne te lepin pekmeze,e te gjitha tjerat MUT,
a ka pase drejte?

Pse bre 100% ke shku aq large deri te haleja,po martesa eshte bre djal sikur nje sendwiq,nje cope buke poshte nje persiper ne mes nje pleskavice dhe nje spece djeges,ti e han pleskavicen e gruaja specin e tena bertitni "Ti au e ajo u dogja."hahahahahahahahahahahhaah!

turisti
17-03-05, 12:20
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

Murgesha ket ma ka then nje axh i imi,e a e di si ma ka marre shembulle,keshtu me ka then;martesa eshte nje QYP,nje vite ne te lepin pekmeze,e te gjitha tjerat MUT,
a ka pase drejte?

Pse bre 100% ke shku aq large deri te haleja,po martesa eshte bre djal sikur nje sendwiq,nje cope buke poshte nje persiper ne mes nje pleskavice dhe nje spece djeges,ti e han pleskavicen e gruaja specin e tena bertitni "Ti au e ajo u dogja."hahahahahahahahahahahhaah!

Shifet se je pergatit per hapjen e qebaptores,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

turisti
17-03-05, 12:33
Ketu mund te shkruani gjdo gje qe krahasohet apo diqka e ngjajshme sikur kjo gjeografi.

Gjeografia e femres

duke filluar nga mosha 18 vjeqare
Mes 18 dhe 20 vjet femra eshtre si Afrika : e eger
bukuri natyrore me shume pjese misterioze dhe te pa vizituara.

Mes 21 dhe 30 vjet femra eshte si Amerika : e zhvilluar dhe qendron
e hapur e sidomos per te pasurit.

Mes 31 dhe 35 vjet femra eshte si India : sensuele, e qete dhe
me plotebesim ne bukurine e vete.

Mes 36 dhe 40 vjet femra eshte si Franca : e shijshme , e pjekur
dhe
mbetet nje pjese qe vizitohet me kenaqesi.

Mes 41 dhe 50 vjet femra eshte si Jugoslavia : lufta eshte e humbur
demet e te kaluares kane lane gjurme te thella ,
me fjale te tjera meremetime te medhaja jane te nevojshme.

Mes 51 dhe 60 vjet femra eshte si Rusia : e shkatruar dhe
e pa kontrolluar, vizitoret e lejne anash.

Mes 61 dhe 70 vjet femra eshte si Mongolia : me te kaluar te pasur
dhe fitore shume te medhaja por pa ardhmeri.

Mbas 70 vjet femra eshte si Afganistani : c`do kush e din ku eshte,
por askush nuk e viziton.


Keshtu eshte femra ne baza gjeografike

Pergjegjja KALTRUSHIT :arrow: - GJEOGRAFIA E MASHKULLIT:


Mashkulli eshte si treni:

- me 20 vjet eshte si treni lokal - ndalet ne ēdo stcion,
- me 30 vjet eshte si treni shpejte - ndalet vetem ne vendet me te medha,
- me 40 vjet eshte si treni EXPRES - ndalet vetem ne kryeqytetet,
- me 50 vjet eshte si lokomotiva me avull - lehte mbinxehet
- me 60 vjet nuk eshte ne gjendje vozitjes - rralle e nxjer nga GARAZHA.

Mr_100%
18-03-05, 01:30
OJ SHejtanka,perfundimi i jetes fillon me 7 shkronja MARTESE,po desha me dite si mendojn tjeret

Rren i qoftė atij qė tė ka thėnė.
He he eheeeeeeeeeeeeee me e ditė ju se ēka ėshtė martesaaaaaaaa.
Pha as tri ditė skishit nejė pa u martu. :wink:

Murgesha ket ma ka then nje axh i imi,e a e di si ma ka marre shembulle,keshtu me ka then;martesa eshte nje QYP,nje vite ne te lepin pekmeze,e te gjitha tjerat MUT,
a ka pase drejte?

Jo,por anasjelltas,sepse vitin e pare - meson,hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahaha. :wink:

Me vend Turisti edhe njėherė mė duhet tė pranoj se kėshillat tua janė tė arta sa qė shpesh herė po dyshoj pėr vendin qė tė kemi dhėnė tek budallaqet. Po mė duket se janė pjekė kushtet qė tė tė qojmė tek tė menqurit.

Mr_100% lėre ti agjėn se ēka tė ka thėnė se pekmezi, ska tė bėjė fare me martesėn. Martesa ėshtė e ėmbėl, tė jep pėrparėsinė e tė qenurit BURRĖ se mos harro se sikur "Qumėshtit qė i duhet pak tharmė pėr tu bėrė kos, ashtu edhe djalit i duhet pak grua pėr ta quajtur burrė"

jo e nderuara Murgeshe,un nuk mendoi se gruaja te ben burre,se ka do qe kan gra,por jo qe nuk jan burra ,po as burreca jo,por mbasi ti po thua ashtu do shikoj ta gjej nje

ShEjToNkA
18-03-05, 12:28
Me vend Turisti edhe njėherė mė duhet tė pranoj se kėshillat tua janė tė arta sa qė shpesh herė po dyshoj pėr vendin qė tė kemi dhėnė tek budallaqet. Po mė duket se janė pjekė kushtet qė tė tė qojmė tek tė menqurit.

Mr_100% lėre ti agjėn se ēka tė ka thėnė se pekmezi, ska tė bėjė fare me martesėn. Martesa ėshtė e ėmbėl, tė jep pėrparėsinė e tė qenurit BURRĖ se mos harro se sikur "Qumėshtit qė i duhet pak tharmė pėr tu bėrė kos, ashtu edhe djalit i duhet pak grua pėr ta quajtur burrė"

jo e nderuara Murgeshe,un nuk mendoi se gruaja te ben burre,se ka do qe kan gra,por jo qe nuk jan burra ,po as burreca jo,por mbasi ti po thua ashtu do shikoj ta gjej njePo ndėryhjė edhe unė pak nė kėto fjalė. Por mos ma shifėni pėr tė madhe se nuk do flasė nga pėrvoja por nga ajo se c'kam ndėgjua. :evil:

Mė kujtohėt kur gjysha ime tregoi njė PRICĖ ( kėshtu i thonin tė vjetėrit) ,qė kishte ndodhurė shumė e shumė herėt nė kohėn e AGALLLARVE.

Ajo tha: E martuanė njė herė njė djalė ,ku i tėrė katundi e pėrqeshėnin dhe e quanļn thuje se si budallė.
Por mori njė nuse tė mirė dhe besa e bėri Agė.
Dhe unė iu drejtova se si e bėri nusja Agė moj gjushe????
Shtojė ajo: Po mojj bi mori nusėn e mencurė dhe ajo qė nga dita kur erdhi nė atė konakė ,fisė tė huajė, nė cdo fjalė dhe nė cdo vendė ajo ia shtojė para emrit fjalėn AGĖ.
Dhe nga nusja filluan ta quajnė tė gjithė dhe aty-aty , ai vėrtet ,tha ajo, Ai u bė Agė dhe i doli zėri nė gjithė atė Nahi ,ku pėrderisa ndrojė jetė ai pėr atė nahi ishte Agė.
Dhe kėtė pra e fitojė nga gruaja.


Kėshtu qė s'thojnė njė fjalė kot: vendi tė bėn zonjė e vendi tė bėn toj.
Ndajė duhet nisur nga ky fakt edhe djalit pėr tė qenė BURRŹ i duhėt gruaja dhe bukru ka peshė nė atė drejtim.

Murgesha
18-03-05, 12:39
Me vend Turisti edhe njėherė mė duhet tė pranoj se kėshillat tua janė tė arta sa qė shpesh herė po dyshoj pėr vendin qė tė kemi dhėnė tek budallaqet. Po mė duket se janė pjekė kushtet qė tė tė qojmė tek tė menqurit.

Mr_100% lėre ti agjėn se ēka tė ka thėnė se pekmezi, ska tė bėjė fare me martesėn. Martesa ėshtė e ėmbėl, tė jep pėrparėsinė e tė qenurit BURRĖ se mos harro se sikur "Qumėshtit qė i duhet pak tharmė pėr tu bėrė kos, ashtu edhe djalit i duhet pak grua pėr ta quajtur burrė"

jo e nderuara Murgeshe,un nuk mendoi se gruaja te ben burre,se ka do qe kan gra,por jo qe nuk jan burra ,po as burreca jo,por mbasi ti po thua ashtu do shikoj ta gjej njePo ndėryhjė edhe unė pak nė kėto fjalė. Por mos ma shifėni pėr tė madhe se nuk do flasė nga pėrvoja por nga ajo se c'kam ndėgjua. :evil:

Mė kujtohėt kur gjysha ime tregoi njė PRICĖ ( kėshtu i thonin tė vjetėrit) ,qė kishte ndodhurė shumė e shumė herėt nė kohėn e AGALLLARVE.

Ajo tha: E martuanė njė herė njė djalė ,ku i tėrė katundi e pėrqeshėnin dhe e quanļn thuje se si budallė.
Por mori njė nuse tė mirė dhe besa e bėri Agė.
Dhe unė iu drejtova se si e bėri nusja Agė moj gjushe????
Shtojė ajo: Po mojj bi mori nusėn e mencurė dhe ajo qė nga dita kur erdhi nė atė konakė ,fisė tė huajė, nė cdo fjalė dhe nė cdo vendė ajo ia shtojė para emrit fjalėn AGĖ.
Dhe nga nusja filluan ta quajnė tė gjithė dhe aty-aty , ai vėrtet ,tha ajo, Ai u bė Agė dhe i doli zėri nė gjithė atė Nahi ,ku pėrderisa ndrojė jetė ai pėr atė nahi ishte Agė.
Dhe kėtė pra e fitojė nga gruaja.


Kėshtu qė s'thojnė njė fjalė kot: vendi tė bėn zonjė e vendi tė bėn toj.
Ndajė duhet nisur nga ky fakt edhe djalit pėr tė qenė BURRŹ i duhėt gruaja dhe bukru ka peshė nė atė drejtim.


Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:

ShEjToNkA
18-03-05, 12:44
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:

Murgesha
18-03-05, 12:47
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:


Jo loqki posti i udhėheqses i ipet jo tė menqurve, ti duhet tė flasėsh budallaqe pėr ta merituar atė titull.
Ps. Merr mėsim nga trio Kėrēovari, Turisti dhe Ulliksi. :wink:

Kercovari
18-03-05, 13:15
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:


Jo loqki posti i udhėheqses i ipet jo tė menqurve, ti duhet tė flasėsh budallaqe pėr ta merituar atė titull.
Ps. Merr mėsim nga trio Kėrēovari, Turisti dhe Ulliksi. :wink:
Urdheroni!kemi hapur kursin tek budallaqet dhe mund te mesoni edhe ato qe nuk e dini.hahahahahahahah!

turisti
18-03-05, 13:27
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:

"Udheheqese tek Budallaqet"??????????????? Hmmmm kjo detyre eshte me e rende se MODERIMI,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahah.

Durimi prej Kerqove
18-03-05, 13:32
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:

"Udheheqese tek Budallaqet"??????????????? Hmmmm kjo detyre eshte me e rende se MODERIMI,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahah.
Mire qe te zuna ty Turist,a ka vend ene per mu te ju e tena une u tregoj qe keni qesh me mu gjith kohen.

turisti
18-03-05, 13:36
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:

"Udheheqese tek Budallaqet"??????????????? Hmmmm kjo detyre eshte me e rende se MODERIMI,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahah.
Mire qe te zuna ty Turist,a ka vend ene per mu te ju e tena une u tregoj qe keni qesh me mu gjith kohen.

Vete Kercovarin,une jam vetem kuril per DEKORIM.

Durimi prej Kerqove
18-03-05, 13:39
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:

"Udheheqese tek Budallaqet"??????????????? Hmmmm kjo detyre eshte me e rende se MODERIMI,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahah.
Mire qe te zuna ty Turist,a ka vend ene per mu te ju e tena une u tregoj qe keni qesh me mu gjith kohen.

Vete Kercovarin,une jam vetem kuril per DEKORIM.
Nuk ja du muabetin atij muti se me ka nxjere namin edhe ne internet.

Kercovari
19-03-05, 09:43
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:

"Udheheqese tek Budallaqet"??????????????? Hmmmm kjo detyre eshte me e rende se MODERIMI,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahah.
Mire qe te zuna ty Turist,a ka vend ene per mu te ju e tena une u tregoj qe keni qesh me mu gjith kohen.

Vete Kercovarin,une jam vetem kuril per DEKORIM.
te dyte jemi dekora,kur te tjeret i bejme te qeshen.hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahh!

turisti
19-03-05, 13:30
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:

"Udheheqese tek Budallaqet"??????????????? Hmmmm kjo detyre eshte me e rende se MODERIMI,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahah.
Mire qe te zuna ty Turist,a ka vend ene per mu te ju e tena une u tregoj qe keni qesh me mu gjith kohen.

Vete Kercovarin,une jam vetem kuril per DEKORIM.
te dyte jemi dekora,kur te tjeret i bejme te qeshen.hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahh!

O,nuk qesh askush,por neve na " tingellojne" vesht prej deshires,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
19-03-05, 22:21
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:

"Udheheqese tek Budallaqet"??????????????? Hmmmm kjo detyre eshte me e rende se MODERIMI,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahah.
Mire qe te zuna ty Turist,a ka vend ene per mu te ju e tena une u tregoj qe keni qesh me mu gjith kohen.

Vete Kercovarin,une jam vetem kuril per DEKORIM.
te dyte jemi dekora,kur te tjeret i bejme te qeshen.hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahh!

O,nuk qesh askush,por neve na " tingellojne" vesht prej deshires,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Kujt nuk i qeshet plugun edhe te ara se ka dal pranvera.hahahahahahaahahahahaahahahah!

turisti
19-03-05, 22:23
Me vend pasha mamin.
Pha Shejotnka as nė mendje smė ka shkuar se posedoni dituri kaq tė madhe.
O Mr_100% merr mesim.
E lėre ti atė shprehjen se shumė burra tė martuar janė burreca siē kishe thėnė mė lart se ajo nuk qėndron.
Njėmend ps i kishe quajtur ashtu burrat??? :roll: :roll:


Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
A do thotė se me kėtė e fitova Positn e Udheqėse tek Budallaqet?????????????? :lol: :lol:


SP. Pse mojj a shumė e pa diturė t'u kam dukė a?????????????????? :evil:

"Udheheqese tek Budallaqet"??????????????? Hmmmm kjo detyre eshte me e rende se MODERIMI,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahah.
Mire qe te zuna ty Turist,a ka vend ene per mu te ju e tena une u tregoj qe keni qesh me mu gjith kohen.

Vete Kercovarin,une jam vetem kuril per DEKORIM.
te dyte jemi dekora,kur te tjeret i bejme te qeshen.hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahh!

O,nuk qesh askush,por neve na " tingellojne" vesht prej deshires,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Kujt nuk i qeshet plugun edhe te ara se ka dal pranvera.hahahahahahaahahahahaahahahah!

Ne vend te ara,shumica e presin pranveren neper restorana....

Kercovari
19-03-05, 22:33
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

turisti
19-03-05, 22:39
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:

Kercovari
19-03-05, 22:59
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

turisti
19-03-05, 23:06
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Kercovari
20-03-05, 11:13
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:
Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah!

Murgesha
20-03-05, 13:06
[quote=Kercovari]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah! :roll:

turisti
20-03-05, 13:18
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:
Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah!
Po dhe ebderrimet per te mbushura. :wink: ,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah.

Kercovari
20-03-05, 15:09
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:
Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah!
Po dhe ebderrimet per te mbushura. :wink: ,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah.
Po ato qe i kan thy ku do te i mbushin.hahahahahahahaahhaahah!

turisti
20-03-05, 22:16
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:
Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah!
Po dhe ebderrimet per te mbushura. :wink: ,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah.
Po ato qe i kan thy ku do te i mbushin.hahahahahahahaahhaahah!

Aty ku i kan THY,hahahahahahahahhaahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
20-03-05, 22:47
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:
Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah!
Po dhe ebderrimet per te mbushura. :wink: ,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah.
Po ato qe i kan thy ku do te i mbushin.hahahahahahahaahhaahah!

Aty ku i kan THY,hahahahahahahahhaahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:
Hahahahahahahahah!te peroi!

turisti
20-03-05, 23:05
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:
Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah!
Po dhe ebderrimet per te mbushura. :wink: ,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah.
Po ato qe i kan thy ku do te i mbushin.hahahahahahahaahhaahah!

Aty ku i kan THY,hahahahahahahahhaahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:
Hahahahahahahahah!te peroi!

Jo ne kade,hahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahaaha hhahahahahahaahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
23-03-05, 07:45
E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:
Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah!
Po dhe ebderrimet per te mbushura. :wink: ,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah.
Po ato qe i kan thy ku do te i mbushin.hahahahahahahaahhaahah!

Aty ku i kan THY,hahahahahahahahhaahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:
Hahahahahahahahah!te peroi!

Jo ne kade,hahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahaaha hhahahahahahaahahahahahahaha. :wink:
Kadene kan per te la veshet shoki,hahahahhahahahahahahahahahah!

turisti
23-03-05, 20:44
[quote:4e322df1ba="Kercovari"]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:
Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah!
Po dhe ebderrimet per te mbushura. :wink: ,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah.
Po ato qe i kan thy ku do te i mbushin.hahahahahahahaahhaahah!

Aty ku i kan THY,hahahahahahahahhaahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:
Hahahahahahahahah!te peroi!

Jo ne kade,hahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahaaha hhahahahahahaahahahahahahaha. :wink:
Kadene kan per te la veshet shoki,hahahahhahahahahahahahahahah![/quote:4e322df1ba]


Auu,tash u liga prej qefit,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah ahahahahahahahahahahahahaahahah :wink:

Kercovari
23-03-05, 21:00
Pse,edhe ti i lane veshte ne kade.hahahahahahahahahahahahahah!

turisti
23-03-05, 21:07
Pse,edhe ti i lane veshte ne kade.hahahahahahahahahahahahahah!

Une i laj - btb-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahah. :wink:

Kercovari
23-03-05, 21:24
Pse,edhe ti i lane veshte ne kade.hahahahahahahahahahahahahah!

Une i laj - btb-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahah. :wink:
E kembet i lan te shadervani.hahahahahhahaahahahahahah!

turisti
23-03-05, 21:49
Pse,edhe ti i lane veshte ne kade.hahahahahahahahahahahahahah!

Une i laj - btb-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahah. :wink:
E kembet i lan te shadervani.hahahahahhahaahahahahahah!

Po,edhe te grujes bile. :wink:

Kercovari
24-03-05, 09:04
Pse,edhe ti i lane veshte ne kade.hahahahahahahahahahahahahah!

Une i laj - btb-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahah. :wink:
E kembet i lan te shadervani.hahahahahhahaahahahahahah!

Po,edhe te grujes bile. :wink:
Te dyt ne shatervan?.

turisti
24-03-05, 12:36
Pse,edhe ti i lane veshte ne kade.hahahahahahahahahahahahahah!

Une i laj - btb-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahah. :wink:
E kembet i lan te shadervani.hahahahahhahaahahahahahah!

Po,edhe te grujes bile. :wink:
Te dyt ne shatervan?.

Jo,vetem une,e ajo me kqyr,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahah. :wink:

Kercovari
24-03-05, 13:46
Pse,edhe ti i lane veshte ne kade.hahahahahahahahahahahahahah!

Une i laj - btb-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahah. :wink:
E kembet i lan te shadervani.hahahahahhahaahahahahahah!

Po,edhe te grujes bile. :wink:
Te dyt ne shatervan?.

Jo,vetem une,e ajo me kqyr,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahah. :wink:
Te fshi djerset,absorbim i amonijakut te birres.hahahahahhaahahahahah!

turisti
24-03-05, 13:50
[quote=Kercovari]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah! :roll:

Po,mirrem me -kolekcion te zbrazet-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
24-03-05, 14:05
[quote=Kercovari]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah! :roll:

Po,mirrem me -kolekcion te zbrazet-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mos u merzit se i mbush Caku i Pejes.hahhahahaahahahahahahahahah!

turisti
24-03-05, 14:39
[quote=Kercovari]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah! :roll:

Po,mirrem me -kolekcion te zbrazet-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mos u merzit se i mbush Caku i Pejes.hahhahahaahahahahahahahahah!

Ban edhe tek Burimi i Matkes. :wink:

Kercovari
24-03-05, 14:56
[quote=Kercovari]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah! :roll:

Po,mirrem me -kolekcion te zbrazet-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mos u merzit se i mbush Caku i Pejes.hahhahahaahahahahahahahahah!

Ban edhe tek Burimi i Matkes. :wink:
Ne i mbushim te burimi i Durimit.hahahahahahahahahahahahahahaha!

turisti
24-03-05, 15:34
[quote=Kercovari]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah! :roll:

Po,mirrem me -kolekcion te zbrazet-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mos u merzit se i mbush Caku i Pejes.hahhahahaahahahahahahahahah!

Ban edhe tek Burimi i Matkes. :wink:
Ne i mbushim te burimi i Durimit.hahahahahahahahahahahahahahaha!

Ani de,ateherit metem pa shit asgje,hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
24-03-05, 15:42
[quote=Kercovari]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah! :roll:

Po,mirrem me -kolekcion te zbrazet-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mos u merzit se i mbush Caku i Pejes.hahhahahaahahahahahahahahah!

Ban edhe tek Burimi i Matkes. :wink:
Ne i mbushim te burimi i Durimit.hahahahahahahahahahahahahahaha!

Ani de,ateherit metem pa shit asgje,hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Qe e ke hallin shoki,si pa shite?.Klientet e Durimit jan grate.hahahahahahahahhahahahahahahaha!

turisti
24-03-05, 23:27
[quote=turisti][quote:52f1caf0f9="Kercovari"]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah! :roll:

Po,mirrem me -kolekcion te zbrazet-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mos u merzit se i mbush Caku i Pejes.hahhahahaahahahahahahahahah!

Ban edhe tek Burimi i Matkes. :wink:
Ne i mbushim te burimi i Durimit.hahahahahahahahahahahahahahaha!

Ani de,ateherit metem pa shit asgje,hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Qe e ke hallin shoki,si pa shite?.Klientet e Durimit jan grate.hahahahahahahahhahahahahahahaha![/quote:52f1caf0f9]

Mos po na shesin grat se,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahaah. :wink:

Kercovari
25-03-05, 07:09
[quote=Kercovari][quote:085d7c7ecf="turisti"][quote:085d7c7ecf="Kercovari"]E ato me restorana ne vjeshte le te mbledhin kashta te misrit,te kene cka te hane gjate dimrit.Kuaj veres-gomar dimrit!hahahahahahahahahah!

Ndoshta mbledhin shishe dhe gota........ :wink:
hahahahahhahahaha!Nuk desha te them ashtu mos i bej pianeca.hahahahahaahahahahah!

Edhe nuk jan - pianeca-,por " koleksionarrrrrrrrrr..." :wink:

Te shisheve te zbrazura.hahaahahhahahaahahahhahahahahah! :roll:

Po,mirrem me -kolekcion te zbrazet-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Mos u merzit se i mbush Caku i Pejes.hahhahahaahahahahahahahahah!

Ban edhe tek Burimi i Matkes. :wink:
Ne i mbushim te burimi i Durimit.hahahahahahahahahahahahahahaha!

Ani de,ateherit metem pa shit asgje,hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Qe e ke hallin shoki,si pa shite?.Klientet e Durimit jan grate.hahahahahahahahhahahahahahahaha![/quote:085d7c7ecf]

Mos po na shesin grat se,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahaah. :wink:[/quote:085d7c7ecf]
Tregti e lire shoki,edhe ajo ndodhe!hahahahahahahahahhahahahaha!

turisti
25-03-05, 16:26
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Kercovari
25-03-05, 21:47
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

turisti
27-03-05, 02:31
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
27-03-05, 08:31
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:
Pse,duhen me u trashe nuk i nxjerim ne aren pehlivanash?:!

turisti
28-03-05, 00:16
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:
Pse,duhen me u trashe nuk i nxjerim ne aren pehlivanash?:!

Jo de,se nuk ka -vaj- mu lye. :wink:

Kercovari
28-03-05, 20:24
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:
Pse,duhen me u trashe nuk i nxjerim ne aren pehlivanash?:!

Jo de,se nuk ka -vaj- mu lye. :wink:
Shuj shoki se e gjejne ato.E marrin nge vellezrit e tyre te Blagoj gjorevit velesit....Mongolezet.hahahahahahahah!

turisti
28-03-05, 22:57
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:
Pse,duhen me u trashe nuk i nxjerim ne aren pehlivanash?:!

Jo de,se nuk ka -vaj- mu lye. :wink:
Shuj shoki se e gjejne ato.E marrin nge vellezrit e tyre te Blagoj gjorevit velesit....Mongolezet.hahahahahahahah!

Po de ka Taxhihistani. :wink:

Kercovari
29-03-05, 07:48
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:
Pse,duhen me u trashe nuk i nxjerim ne aren pehlivanash?:!

Jo de,se nuk ka -vaj- mu lye. :wink:
Shuj shoki se e gjejne ato.E marrin nge vellezrit e tyre te Blagoj gjorevit velesit....Mongolezet.hahahahahahahah!

Po de ka Taxhihistani. :wink:
Vaj peshku,i mire eshte ndihmon per reumen.hahahahahahah!

turisti
29-03-05, 07:51
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:
Pse,duhen me u trashe nuk i nxjerim ne aren pehlivanash?:!

Jo de,se nuk ka -vaj- mu lye. :wink:
Shuj shoki se e gjejne ato.E marrin nge vellezrit e tyre te Blagoj gjorevit velesit....Mongolezet.hahahahahahahah!

Po de ka Taxhihistani. :wink:
Vaj peshku,i mire eshte ndihmon per reumen.hahahahahahah!

Ēdo e lyerje eshte e mirewseardhun e special nga KINA. :wink:

Kercovari
29-03-05, 07:58
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:
Pse,duhen me u trashe nuk i nxjerim ne aren pehlivanash?:!

Jo de,se nuk ka -vaj- mu lye. :wink:
Shuj shoki se e gjejne ato.E marrin nge vellezrit e tyre te Blagoj gjorevit velesit....Mongolezet.hahahahahahahah!

Po de ka Taxhihistani. :wink:
Vaj peshku,i mire eshte ndihmon per reumen.hahahahahahah!

Ēdo e lyerje eshte e mirewseardhun e special nga KINA. :wink:
Nuk ben ai Kines se pastaj behemi prape komunista te po....ur.Hahahahahahahahahahahahahahahah!

turisti
29-03-05, 08:00
Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:
Pse,duhen me u trashe nuk i nxjerim ne aren pehlivanash?:!

Jo de,se nuk ka -vaj- mu lye. :wink:
Shuj shoki se e gjejne ato.E marrin nge vellezrit e tyre te Blagoj gjorevit velesit....Mongolezet.hahahahahahahah!

Po de ka Taxhihistani. :wink:
Vaj peshku,i mire eshte ndihmon per reumen.hahahahahahah!

Ēdo e lyerje eshte e mirewseardhun e special nga KINA. :wink:
Nuk ben ai Kines se pastaj behemi prape komunista te po....ur.Hahahahahahahahahahahahahahahah!

Bojn,bojn,se jane te specializuara per reume dhe zarzavate tjera. :wink:

Kercovari
29-03-05, 08:02
[quote:8b91e57eaf="turisti"]Shuj,shuj,bile ti shesim ne Turki - top - tan.

Aiiiiiii!po si te shkoj ndermend ato qate presin.hahahahahahahahahhaahah!

Presin kot ,sepse se pari duhen mu TRASH,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahahahahahaha. :wink:
Pse,duhen me u trashe nuk i nxjerim ne aren pehlivanash?:!

Jo de,se nuk ka -vaj- mu lye. :wink:
Shuj shoki se e gjejne ato.E marrin nge vellezrit e tyre te Blagoj gjorevit velesit....Mongolezet.hahahahahahahah!

Po de ka Taxhihistani. :wink:
Vaj peshku,i mire eshte ndihmon per reumen.hahahahahahah!

Ēdo e lyerje eshte e mirewseardhun e special nga KINA. :wink:
Nuk ben ai Kines se pastaj behemi prape komunista te po....ur.Hahahahahahahahahahahahahahahah!

Bojn,bojn,se jane te specializuara per reume dhe zarzavate tjera. :wink:[/quote:8b91e57eaf]
E paske haru kamasutren.ahahahaha!

Kaltrushi
29-03-05, 12:20
KRAHASIME TJERA

asaj i nevojiten shume kohe per te ndrequr dhe ka dhomen me pasqyre shum :arrow: Pasoja mendjemadhesi dhe rrezik per Rrezime ne rruge....

ai nuk esht mendjemadhe sepse i doket vetja ashtu si ashtu bukurosh.....por rrezohet rruges pasi femra nuk e prano.........ehhehehe..................... :wink:

Kercovari
29-03-05, 12:31
KRAHASIME TJERA

asaj i nevojiten shume kohe per te ndrequr dhe ka dhomen me pasqyre shum :arrow: Pasoja mendjemadhesi dhe rrezik per Rrezime ne rruge....

ai nuk esht mendjemadhe sepse i doket vetja ashtu si ashtu bukurosh.....por rrezohet rruges pasi femra nuk e prano.........ehhehehe..................... :wink:

Po ekzakt,e kush me pranon mua keshtu.hahahahahahahah!

http://www.maennerseiten.de/jobbewerbung4.gif

Kaltrushi
29-03-05, 12:37
KRAHASIME TJERA

asaj i nevojiten shume kohe per te ndrequr dhe ka dhomen me pasqyre shum :arrow: Pasoja mendjemadhesi dhe rrezik per Rrezime ne rruge....

ai nuk esht mendjemadhe sepse i doket vetja ashtu si ashtu bukurosh.....por rrezohet rruges pasi femra nuk e prano.........ehhehehe..................... :wink:

Po ekzakt,e kush me pranon mua keshtu.hahahahahahahah!

http://www.maennerseiten.de/jobbewerbung4.gif


more qka po e be kaq ofiziell ket pamjen tende..........qy le sekrete.....se Bukurija vje nga e mbrendshmja e jo e jashmja......heeeeeeeeee..........se di a e kuptova edhe une.......hahaha

weiss schon Innere WErte........hahahahha

Kercovari
29-03-05, 14:00
KRAHASIME TJERA

asaj i nevojiten shume kohe per te ndrequr dhe ka dhomen me pasqyre shum :arrow: Pasoja mendjemadhesi dhe rrezik per Rrezime ne rruge....

ai nuk esht mendjemadhe sepse i doket vetja ashtu si ashtu bukurosh.....por rrezohet rruges pasi femra nuk e prano.........ehhehehe..................... :wink:

Po ekzakt,e kush me pranon mua keshtu.hahahahahahahah!

http://www.maennerseiten.de/jobbewerbung4.gif


more qka po e be kaq ofiziell ket pamjen tende..........qy le sekrete.....se Bukurija vje nga e mbrendshmja e jo e jashmja......heeeeeeeeee..........se di a e kuptova edhe une.......hahaha

weiss schon Innere WErte........hahahahha
Ketu jam Inoficiel,ne te vertet me me pa afro nj gote uje prane teje se prej tutes nashta "Vdes" Drakulla.hahahahahahahahahahahahahah!

Kaltrushi
29-03-05, 14:02
KRAHASIME TJERA

asaj i nevojiten shume kohe per te ndrequr dhe ka dhomen me pasqyre shum :arrow: Pasoja mendjemadhesi dhe rrezik per Rrezime ne rruge....

ai nuk esht mendjemadhe sepse i doket vetja ashtu si ashtu bukurosh.....por rrezohet rruges pasi femra nuk e prano.........ehhehehe..................... :wink:

Po ekzakt,e kush me pranon mua keshtu.hahahahahahahah!

http://www.maennerseiten.de/jobbewerbung4.gif


more qka po e be kaq ofiziell ket pamjen tende..........qy le sekrete.....se Bukurija vje nga e mbrendshmja e jo e jashmja......heeeeeeeeee..........se di a e kuptova edhe une.......hahaha

weiss schon Innere WErte........hahahahha
Ketu jam Inoficiel,ne te vertet me me pa afro nj gote uje prane teje se prej tutes nashta "Vdes" Drakulla.hahahahahahahahahahahahahah!


ahhahahahahhahahhahahahhahah o ma vure gazin sa po mendova se ja fillove ta rritesh mendjen ky jo e beri edhe ma qesharake.........ahhahahahhahahhahaahahahahaha

oooooooooooo ashtu si je te dua shum......ku po do ma shummmmm hahahahahhahahah :wink: :wink: :lol: :lol:

DEA
29-03-05, 14:06
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

turisti
29-03-05, 14:06
Ketu mund te shkruani gjdo gje qe krahasohet apo diqka e ngjajshme sikur kjo gjeografi.

Gjeografia e femres

duke filluar nga mosha 18 vjeqare
Mes 18 dhe 20 vjet femra eshtre si Afrika : e eger
bukuri natyrore me shume pjese misterioze dhe te pa vizituara.

Mes 21 dhe 30 vjet femra eshte si Amerika : e zhvilluar dhe qendron
e hapur e sidomos per te pasurit.

Mes 31 dhe 35 vjet femra eshte si India : sensuele, e qete dhe
me plotebesim ne bukurine e vete.

Mes 36 dhe 40 vjet femra eshte si Franca : e shijshme , e pjekur
dhe
mbetet nje pjese qe vizitohet me kenaqesi.

Mes 41 dhe 50 vjet femra eshte si Jugoslavia : lufta eshte e humbur
demet e te kaluares kane lane gjurme te thella ,
me fjale te tjera meremetime te medhaja jane te nevojshme.

Mes 51 dhe 60 vjet femra eshte si Rusia : e shkatruar dhe
e pa kontrolluar, vizitoret e lejne anash.

Mes 61 dhe 70 vjet femra eshte si Mongolia : me te kaluar te pasur
dhe fitore shume te medhaja por pa ardhmeri.

Mbas 70 vjet femra eshte si Afganistani : c`do kush e din ku eshte,
por askush nuk e viziton.


Keshtu eshte femra ne baza gjeografike

Pergjegjja KALTRUSHIT :arrow: - GJEOGRAFIA E MASHKULLIT:


Mashkulli eshte si treni:

- me 20 vjet eshte si treni lokal - ndalet ne ēdo stcion,
- me 30 vjet eshte si treni shpejte - ndalet vetem ne vendet me te medha,
- me 40 vjet eshte si treni EXPRES - ndalet vetem ne kryeqytetet,
- me 50 vjet eshte si lokomotiva me avull - lehte mbinxehet
- me 60 vjet nuk eshte ne gjendje vozitjes - rralle e nxjer nga GARAZHA.

Kaltrush,po e pres komentin tende. :wink:

turisti
29-03-05, 14:07
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kercovari
29-03-05, 14:10
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

Ehe!vone eshte Dea,me shkole ne zemer,por niqahi nuk eshte prishur.hahahahahahaha!

DEA
29-03-05, 14:11
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

turisti
29-03-05, 14:14
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:

DEA
29-03-05, 14:16
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha

turisti
29-03-05, 14:17
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha

Normal,a jam a nuk jam i BUDALLAQEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEE,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahaahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
29-03-05, 14:18
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

DEA
29-03-05, 14:23
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha

Normal,a jam a nuk jam i BUDALLAQEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEE,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahaahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Budallaqe interesante, qe te shtyjne te hysh tek to hahahaha

turisti
29-03-05, 14:24
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
29-03-05, 14:26
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Po de,si te vjen mire ty,i theret grate e mija ketu,po u i ke te tuat.hahahahahahahahahahahh!

DEA
29-03-05, 14:27
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:


Qy qy une me ju po se po, vetem nga posti i bashkeshortes virtuale duhet te hjeki dore se gjelozija me shkatrroj, hahhaahhaahhahaahahhaahhaah :wink:

turisti
29-03-05, 14:29
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:


Qy qy une me ju po se po, vetem nga posti i bashkeshortes virtuale duhet te hjeki dore se gjelozija me shkatrroj, hahhaahhaahhahaahahhaahhaah :wink:

Gabimi eshte teknik,dhe mendoj se duhet ta pyesim prokuroren per keso punesh :arrow: Shejtonken.

Kercovari
29-03-05, 14:29
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:


Qy qy une me ju po se po, vetem nga posti i bashkeshortes virtuale duhet te hjeki dore se gjelozija me shkatrroj, hahhaahhaahhahaahahhaahhaah :wink:
hajt mos u merzit prej ketyre germave se nuk jan supa knor,si dashuria ashte e dhe germat.hahahaahah!

turisti
29-03-05, 14:32
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Po de,si te vjen mire ty,i theret grate e mija ketu,po u i ke te tuat.hahahahahahahahahahahh!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: ku kan shkue :?: :roll: :roll: :roll: :wink: :? :( :shock:

Kercovari
29-03-05, 14:33
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:
More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Po de,si te vjen mire ty,i theret grate e mija ketu,po u i ke te tuat.hahahahahahahahahahahh!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: ku kan shkue :?: :roll: :roll: :roll: :wink: :? :( :shock:

Hahahahahahahahaah!A i ke hupe a?.

turisti
29-03-05, 14:35
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:
More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Po de,si te vjen mire ty,i theret grate e mija ketu,po u i ke te tuat.hahahahahahahahahahahh!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: ku kan shkue :?: :roll: :roll: :roll: :wink: :? :( :shock:

Hahahahahahahahaah!A i ke hupe a?.

I hupa e i kupa e hajt,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha hahahahaahahahahahahahahahahaahha. :wink:

DEA
29-03-05, 14:37
priteni mallin se e kane ndal ne dogane

Kercovari
29-03-05, 14:37
[quote:f0b5b4abb9="DEA"]Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:
More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Po de,si te vjen mire ty,i theret grate e mija ketu,po u i ke te tuat.hahahahahahahahahahahh!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: ku kan shkue :?: :roll: :roll: :roll: :wink: :? :( :shock:

Hahahahahahahahaah!A i ke hupe a?.

I hupa e i kupa e hajt,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha hahahahaahahahahahahahahahahaahha. :wink:[/quote:f0b5b4abb9]
Allahile i nxjerim ne gazete,te tuat si te hmbme e te miat si te ikura.hahahahaahahahahah!

Kercovari
29-03-05, 14:38
priteni mallin se e kane ndal ne dogane
Kujdes nga doganierit,merrin rryshfet!hahahahah!

turisti
29-03-05, 15:15
[quote:3c11fca3d4="turisti"][quote:3c11fca3d4="DEA"]Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:
More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Po de,si te vjen mire ty,i theret grate e mija ketu,po u i ke te tuat.hahahahahahahahahahahh!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: ku kan shkue :?: :roll: :roll: :roll: :wink: :? :( :shock:

Hahahahahahahahaah!A i ke hupe a?.

I hupa e i kupa e hajt,hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha hahahahaahahahahahahahahahahaahha. :wink:[/quote:3c11fca3d4]
Allahile i nxjerim ne gazete,te tuat si te hmbme e te miat si te ikura.hahahahaahahahahah![/quote:3c11fca3d4]

Nuk guxoj aq shpejte,se ndoshta kthehen. :wink:

DEA
29-03-05, 23:07
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahahShejtonka dreq lexoje, bile turisti dikund ka kerkuar ndihmen tende po se gjeta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

turisti
29-03-05, 23:17
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah

DEA?????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah. :? :wink: :wink: :wink: :wink:

Tutristi jam e dobt nga zemra hahhaahhahaahhaahhahahahaahhahahaha ,smund te shoh te lendohet ndokush :wink:

More ma kisha thone qe e don lirien. :P :P :P :wink:Afer jeeeeeeeee hahahahahahahahahhahaaha
Lirien e kam,tani ia mvesh sllobodankes.hahahahahahahahahahahah!

Nejse,DEA jet prap ne mesin tone,vetem me kompetencat me te medha,hahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:


Qy qy une me ju po se po, vetem nga posti i bashkeshortes virtuale duhet te hjeki dore se gjelozija me shkatrroj, hahhaahhaahhahaahahhaahhaah :wink:

Gabimi eshte teknik,dhe mendoj se duhet ta pyesim prokuroren per keso punesh :arrow: Shejtonken.

__________________________________________________ ______

Ja ku eshte DEA. :wink:

DEA
29-03-05, 23:20
Faleminderit turist per ndihmen, mos ishe ti more deshmitar kur banem niqah :lol:

ShEjToNkA
29-03-05, 23:22
A ndėgjova njė zė ??????????????? :roll: :roll:

DEA
29-03-05, 23:24
A ndėgjova njė zė ??????????????? :roll: :roll:


Mos njefsh tjeter ti hoooooooooo

ShEjToNkA
29-03-05, 23:25
A ndėgjova njė zė ??????????????? :roll: :roll:


Mos njefsh tjeter ti hoooooooooo


Pse mojj cka ka kėtuu??????????????????????? :roll:

turisti
29-03-05, 23:25
Faleminderit turist per ndihmen, mos ishe ti more deshmitar kur banem niqah :lol:

Kam qene,jam dhe do te jem :arrow: TURIST. :wink:

Kaltrushi
30-03-05, 07:26
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah


oh te lumt goja...................e dora qe shkrujte.........hahahahahhahaha

Kercovari
30-03-05, 08:28
Po e shoh qfare dashurije po mbizotron tek kercovari dhe Kaltrushi andaj po e paraqes kerkesen per terhekje nga posti qe kisha , Kaltrush zemer ja pafsh hajrin i yti eshte hahahahahahahhahahahahahah


oh te lumt goja...................e dora qe shkrujte.........hahahahahhahaha
He! Te u be qefi,ty s`te pash kurre po me ndave edhe nga DEA.hahaha!

Kaltrushi
30-03-05, 10:05
Ketu mund te shkruani gjdo gje qe krahasohet apo diqka e ngjajshme sikur kjo gjeografi.

Gjeografia e femres

duke filluar nga mosha 18 vjeqare
Mes 18 dhe 20 vjet femra eshtre si Afrika : e eger
bukuri natyrore me shume pjese misterioze dhe te pa vizituara.

Mes 21 dhe 30 vjet femra eshte si Amerika : e zhvilluar dhe qendron
e hapur e sidomos per te pasurit.

Mes 31 dhe 35 vjet femra eshte si India : sensuele, e qete dhe
me plotebesim ne bukurine e vete.

Mes 36 dhe 40 vjet femra eshte si Franca : e shijshme , e pjekur
dhe
mbetet nje pjese qe vizitohet me kenaqesi.

Mes 41 dhe 50 vjet femra eshte si Jugoslavia : lufta eshte e humbur
demet e te kaluares kane lane gjurme te thella ,
me fjale te tjera meremetime te medhaja jane te nevojshme.

Mes 51 dhe 60 vjet femra eshte si Rusia : e shkatruar dhe
e pa kontrolluar, vizitoret e lejne anash.

Mes 61 dhe 70 vjet femra eshte si Mongolia : me te kaluar te pasur
dhe fitore shume te medhaja por pa ardhmeri.

Mbas 70 vjet femra eshte si Afganistani : c`do kush e din ku eshte,
por askush nuk e viziton.


Keshtu eshte femra ne baza gjeografike

Pergjegjja KALTRUSHIT :arrow: - GJEOGRAFIA E MASHKULLIT:


Mashkulli eshte si treni:

- me 20 vjet eshte si treni lokal - ndalet ne ēdo stcion,
- me 30 vjet eshte si treni shpejte - ndalet vetem ne vendet me te medha,
- me 40 vjet eshte si treni EXPRES - ndalet vetem ne kryeqytetet,
- me 50 vjet eshte si lokomotiva me avull - lehte mbinxehet
- me 60 vjet nuk eshte ne gjendje vozitjes - rralle e nxjer nga GARAZHA.

Kaltrush,po e pres komentin tende. :wink:


ahhahahhahahahhahahahahahahah oooooooooooo ma ke leshu GAZIN...............turist te lumt.................more ne femrat qenkemi pakez me te zoja ju me 60 po lodhshi..........hahahahhahahahahahahha

vetem vazhdo...............wowwwwwwwwwww

PS: keto krahasime kam me i shkruajtur ne nje leter dhe sa here qe jam keshtu :arrow: :cry: do ti lexoj per te u disponuar

more po maj gajle per burrin teme.......por paska ende kohe per mos me hy ne garazh.........hahahhahahaha :wink: :wink: :wink: :wink:

turisti
30-03-05, 13:14
Ketu mund te shkruani gjdo gje qe krahasohet apo diqka e ngjajshme sikur kjo gjeografi.

Gjeografia e femres

duke filluar nga mosha 18 vjeqare
Mes 18 dhe 20 vjet femra eshtre si Afrika : e eger
bukuri natyrore me shume pjese misterioze dhe te pa vizituara.

Mes 21 dhe 30 vjet femra eshte si Amerika : e zhvilluar dhe qendron
e hapur e sidomos per te pasurit.

Mes 31 dhe 35 vjet femra eshte si India : sensuele, e qete dhe
me plotebesim ne bukurine e vete.

Mes 36 dhe 40 vjet femra eshte si Franca : e shijshme , e pjekur
dhe
mbetet nje pjese qe vizitohet me kenaqesi.

Mes 41 dhe 50 vjet femra eshte si Jugoslavia : lufta eshte e humbur
demet e te kaluares kane lane gjurme te thella ,
me fjale te tjera meremetime te medhaja jane te nevojshme.

Mes 51 dhe 60 vjet femra eshte si Rusia : e shkatruar dhe
e pa kontrolluar, vizitoret e lejne anash.

Mes 61 dhe 70 vjet femra eshte si Mongolia : me te kaluar te pasur
dhe fitore shume te medhaja por pa ardhmeri.

Mbas 70 vjet femra eshte si Afganistani : c`do kush e din ku eshte,
por askush nuk e viziton.


Keshtu eshte femra ne baza gjeografike

Pergjegjja KALTRUSHIT :arrow: - GJEOGRAFIA E MASHKULLIT:


Mashkulli eshte si treni:

- me 20 vjet eshte si treni lokal - ndalet ne ēdo stcion,
- me 30 vjet eshte si treni shpejte - ndalet vetem ne vendet me te medha,
- me 40 vjet eshte si treni EXPRES - ndalet vetem ne kryeqytetet,
- me 50 vjet eshte si lokomotiva me avull - lehte mbinxehet
- me 60 vjet nuk eshte ne gjendje vozitjes - rralle e nxjer nga GARAZHA.

Kaltrush,po e pres komentin tende. :wink:


ahhahahhahahahhahahahahahahah oooooooooooo ma ke leshu GAZIN...............turist te lumt.................more ne femrat qenkemi pakez me te zoja ju me 60 po lodhshi..........hahahahhahahahahahahha

vetem vazhdo...............wowwwwwwwwwww

PS: keto krahasime kam me i shkruajtur ne nje leter dhe sa here qe jam keshtu :arrow: :cry: do ti lexoj per te u disponuar

more po maj gajle per burrin teme.......por paska ende kohe per mos me hy ne garazh.........hahahhahahaha :wink: :wink: :wink: :wink:

Hahahahahahahahahaha,me vjen mire qe u disponove,por harrova me shkrujt se i kam huazue.Une nuk i besoj ketyre krahasimeve. :wink:

Kaltrushi
31-03-05, 07:40
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

turisti
31-03-05, 21:05
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?

Kercovari
02-04-05, 20:59
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

turisti
02-04-05, 21:05
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

Ta shohim.... :wink:

Kercovari
02-04-05, 21:07
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

Ta shohim.... :wink:
Mos e prite deri te henen,s čshte qudi ka mbet pa krahasime.Toptan!

turisti
02-04-05, 21:13
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

Ta shohim.... :wink:
Mos e prite deri te henen,s čshte qudi ka mbet pa krahasime.Toptan!

Huuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Per ate oscilojne shkrimet..... :wink:

Kercovari
02-04-05, 21:15
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

Ta shohim.... :wink:
Mos e prite deri te henen,s čshte qudi ka mbet pa krahasime.Toptan!

Huuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Per ate oscilojne shkrimet..... :wink:
Bile edhe kercejne he andej e he kendej.hahahahahahah!

turisti
02-04-05, 21:21
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

Ta shohim.... :wink:
Mos e prite deri te henen,s čshte qudi ka mbet pa krahasime.Toptan!

Huuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Per ate oscilojne shkrimet..... :wink:
Bile edhe kercejne he andej e he kendej.hahahahahahah!

Ndoshta prej -ekzotikes???? :wink:

Kercovari
02-04-05, 21:22
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

Ta shohim.... :wink:
Mos e prite deri te henen,s čshte qudi ka mbet pa krahasime.Toptan!

Huuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Per ate oscilojne shkrimet..... :wink:
Bile edhe kercejne he andej e he kendej.hahahahahahah!

Ndoshta prej -ekzotikes???? :wink:
Mundet edhe defekte hormonale,pranvere eshte shoki.hahahahahah!

turisti
02-04-05, 21:24
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

Ta shohim.... :wink:
Mos e prite deri te henen,s čshte qudi ka mbet pa krahasime.Toptan!

Huuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Per ate oscilojne shkrimet..... :wink:
Bile edhe kercejne he andej e he kendej.hahahahahahah!

Ndoshta prej -ekzotikes???? :wink:
Mundet edhe defekte hormonale,pranvere eshte shoki.hahahahahah!

Edhe -hoxha- ka probleme ne pranvere,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahaahahahahah. :wink:

Kercovari
02-04-05, 21:25
Ai e ka gjet ilaqin,kapsulla te Bulgaris e hajt me shnet.hahahahahah!

turisti
02-04-05, 21:29
Ai e ka gjet ilaqin,kapsulla te Bulgaris e hajt me shnet.hahahahahah!

AAAaaaa,i kan lone "pershtypje",e tash po kerkoj hala,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
02-04-05, 21:30
Ai e ka gjet ilaqin,kapsulla te Bulgaris e hajt me shnet.hahahahahah!

AAAaaaa,i kan lone "pershtypje",e tash po kerkoj hala,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:
Porositni prej Johanisburgu te zeza.hahahahahhahahahahaha!

turisti
02-04-05, 21:33
Ai e ka gjet ilaqin,kapsulla te Bulgaris e hajt me shnet.hahahahahah!

AAAaaaa,i kan lone "pershtypje",e tash po kerkoj hala,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:
Porositni prej Johanisburgu te zeza.hahahahahhahahahahaha!

Nuk di prej Johanesburgut sa e kan afatin e qendrushmerise,por te Bulgarise jan tregue,hahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
02-04-05, 21:35
Ai e ka gjet ilaqin,kapsulla te Bulgaris e hajt me shnet.hahahahahah!

AAAaaaa,i kan lone "pershtypje",e tash po kerkoj hala,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:
Porositni prej Johanisburgu te zeza.hahahahahhahahahahaha!

Nuk di prej Johanesburgut sa e kan afatin e qendrushmerise,por te Bulgarise jan tregue,hahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Efektive qenkan si Bulgarte.hahahahahah!

turisti
02-04-05, 21:42
Ai e ka gjet ilaqin,kapsulla te Bulgaris e hajt me shnet.hahahahahah!

AAAaaaa,i kan lone "pershtypje",e tash po kerkoj hala,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahahaha. :wink:
Porositni prej Johanisburgu te zeza.hahahahahhahahahahaha!

Nuk di prej Johanesburgut sa e kan afatin e qendrushmerise,por te Bulgarise jan tregue,hahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:
Efektive qenkan si Bulgarte.hahahahahah!

Sufata - po,Bulgart - Jo,hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaah, :arrow:sepse NUK DIJNE MI PERDORE,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahaahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
02-04-05, 21:45
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

turisti
02-04-05, 21:46
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

Aaaaaaa,aty eshte tjeter muhabet,aty ndryshojne shume dhe menjihere HESAPET,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahaha.

Kercovari
02-04-05, 21:49
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

Aaaaaaa,aty eshte tjeter muhabet,aty ndryshojne shume dhe menjihere HESAPET,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahaha.
Jo more,cfar ndryshimi lidhen me kapsulla edhe ato.hahahahahaha!

turisti
02-04-05, 21:53
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

Aaaaaaa,aty eshte tjeter muhabet,aty ndryshojne shume dhe menjihere HESAPET,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahaha.
Jo more,cfar ndryshimi lidhen me kapsulla edhe ato.hahahahahaha!

Po de,Bulgaricat " ja dijne vleren",hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
02-04-05, 21:54
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

Aaaaaaa,aty eshte tjeter muhabet,aty ndryshojne shume dhe menjihere HESAPET,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahaha.
Jo more,cfar ndryshimi lidhen me kapsulla edhe ato.hahahahahaha!

Po de,Bulgaricat " ja dijne vleren",hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahaha. :wink:
Ato nuk bejne krahasime a eshte prej shpije apo prej kojshije.

turisti
02-04-05, 21:57
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

Aaaaaaa,aty eshte tjeter muhabet,aty ndryshojne shume dhe menjihere HESAPET,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahaha.
Jo more,cfar ndryshimi lidhen me kapsulla edhe ato.hahahahahaha!

Po de,Bulgaricat " ja dijne vleren",hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahaha. :wink:
Ato nuk bejne krahasime a eshte prej shpije apo prej kojshije.

Ilaqli ilaqi merami,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahhaahahahahahahahahah. :wink:

Kercovari
02-04-05, 21:59
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

Aaaaaaa,aty eshte tjeter muhabet,aty ndryshojne shume dhe menjihere HESAPET,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahaha.
Jo more,cfar ndryshimi lidhen me kapsulla edhe ato.hahahahahaha!

Po de,Bulgaricat " ja dijne vleren",hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahaha. :wink:
Ato nuk bejne krahasime a eshte prej shpije apo prej kojshije.

Ilaqli ilaqi merami,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahhaahahahahahahahahah. :wink:
po de,Turqisht ashtu i thone.ahahahahahahah!

turisti
02-04-05, 22:09
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

Aaaaaaa,aty eshte tjeter muhabet,aty ndryshojne shume dhe menjihere HESAPET,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahaha.
Jo more,cfar ndryshimi lidhen me kapsulla edhe ato.hahahahahaha!

Po de,Bulgaricat " ja dijne vleren",hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahaha. :wink:
Ato nuk bejne krahasime a eshte prej shpije apo prej kojshije.

Ilaqli ilaqi merami,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahhaahahahahahahahahah. :wink:
po de,Turqisht ashtu i thone.ahahahahahahah!

Pse Shqip si i thojne?????????,hahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah,ndoshta :arrow: NAFAKA.

Kercovari
02-04-05, 22:20
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

Aaaaaaa,aty eshte tjeter muhabet,aty ndryshojne shume dhe menjihere HESAPET,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahaha.
Jo more,cfar ndryshimi lidhen me kapsulla edhe ato.hahahahahaha!

Po de,Bulgaricat " ja dijne vleren",hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahaha. :wink:
Ato nuk bejne krahasime a eshte prej shpije apo prej kojshije.

Ilaqli ilaqi merami,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahhaahahahahahahahahah. :wink:
po de,Turqisht ashtu i thone.ahahahahahahah!

Pse Shqip si i thojne?????????,hahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah,ndoshta :arrow: NAFAKA.
Kismet,vrte pakes turqe po ska gajle.hahahahahahah!

turisti
02-04-05, 22:22
Desha te them bulgaricat shoki.Aiiiiiii !kijamet jan valla.hahahahahah!

Aaaaaaa,aty eshte tjeter muhabet,aty ndryshojne shume dhe menjihere HESAPET,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahaha.
Jo more,cfar ndryshimi lidhen me kapsulla edhe ato.hahahahahaha!

Po de,Bulgaricat " ja dijne vleren",hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahaha. :wink:
Ato nuk bejne krahasime a eshte prej shpije apo prej kojshije.

Ilaqli ilaqi merami,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahhaahahahahahahahahah. :wink:
po de,Turqisht ashtu i thone.ahahahahahahah!

Pse Shqip si i thojne?????????,hahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah,ndoshta :arrow: NAFAKA.
Kismet,vrte pakes turqe po ska gajle.hahahahahahah!

Ska gajle pa kurefare gajle,hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
02-04-05, 22:25
Kurfar gajle i thone taksiret per te mire.hahahahah!

turisti
02-04-05, 22:31
Kurfar gajle i thone taksiret per te mire.hahahahah!

Taksirat i thojne jur ta humbesh TAXIN,hahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahahaahahahahahaha. :wink:

Kercovari
02-04-05, 22:34
Kurfar gajle i thone taksiret per te mire.hahahahah!

Taksirat i thojne jur ta humbesh TAXIN,hahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahahaahahahahahaha. :wink:
Pune e madhe,e humbe taksin hypu kembeve.Bile rugetimin e ke gratis.hahahahahahahah!

turisti
02-04-05, 22:35
Kurfar gajle i thone taksiret per te mire.hahahahah!

Taksirat i thojne jur ta humbesh TAXIN,hahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahahaahahahahahaha. :wink:
Pune e madhe,e humbe taksin hypu kembeve.Bile rugetimin e ke gratis.hahahahahahahah!

Paramendo sa mundesh me KURSYE,hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kercovari
02-04-05, 22:37
Keshtu marrin fund edhe krahasimet,hahahahahah!

turisti
02-04-05, 22:39
Keshtu marrin fund edhe krahasimet,hahahahahah!

Kurre,gjithmone do ti shtrembojme dhe drejtojme e prej fillimit krahasojme :wink: .

Kaltrushi
04-04-05, 07:29
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

Ta shohim.... :wink:
Mos e prite deri te henen,s čshte qudi ka mbet pa krahasime.Toptan!

Huuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Per ate oscilojne shkrimet..... :wink:
Bile edhe kercejne he andej e he kendej.hahahahahahah!

Ndoshta prej -ekzotikes???? :wink:
Mundet edhe defekte hormonale,pranvere eshte shoki.hahahahahah!


qy meniher pranvera fajet............avvvv perpak kesh duke ju besuar atyre krahasimeve tuaja more........qy se te bindshme me duken e........por pasna pa harru me i vu syzat more....................aii edhe ju ahhahahahhahahahhahahah

turisti
04-04-05, 20:38
turist per pak kesh duke ju besuar........ahahhahahahhahahhahahhaha

Kujna " ju ": mua dhe Kercovarit ja pergjegjes?
S`di edhe vete Kaltrushi kujna.hahahahahah!

Ta shohim.... :wink:
Mos e prite deri te henen,s čshte qudi ka mbet pa krahasime.Toptan!

Huuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Per ate oscilojne shkrimet..... :wink:
Bile edhe kercejne he andej e he kendej.hahahahahahah!

Ndoshta prej -ekzotikes???? :wink:
Mundet edhe defekte hormonale,pranvere eshte shoki.hahahahahah!


qy meniher pranvera fajet............avvvv perpak kesh duke ju besuar atyre krahasimeve tuaja more........qy se te bindshme me duken e........por pasna pa harru me i vu syzat more....................aii edhe ju ahhahahahhahahahhahahah

O nuk din ti per -rastin hoxhes-,se shka kishe besueeeeeee,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaah. Asgje nuk jane hajmaliat e as pranvera.Te gjithat i kan sufatat,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahahahahahahaahahaha. :wink:

Kaltrushi
12-04-05, 08:55
turist une besoj vetem ne Akohol dhe Medikamente..............e ne hajmelija fareee hahahahhahahhahahahha........ato dyjat ndelt te trullavin edhe pse nuk i konsumoj..........po more ti e ceke hoxhen.....kjo esht njera nga forcat e tuaja apo profesionet.......!?!?!??! hahahahhahahah


ej qitasht ta kam be kajmak krejt............ec e kupto thuaj......ha haaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:


pershendetje shok........ :wink:

turisti
12-04-05, 09:07
turist une besoj vetem ne Akohol dhe Medikamente..............e ne hajmelija fareee hahahahhahahhahahahha........ato dyjat ndelt te trullavin edhe pse nuk i konsumoj..........po more ti e ceke hoxhen.....kjo esht njera nga forcat e tuaja apo profesionet.......!?!?!??! hahahahhahahah


ej qitasht ta kam be kajmak krejt............ec e kupto thuaj......ha haaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:


pershendetje shok........ :wink:

Gajlet jane notues te mire dhe as alkoholi nuk i fundose,por sa i perket hajmalise,po te tregoj nje ngjarje te vertete:Gruja i ban burrit hajmali mos me pi dhe mos me shkue neper -kafenet-.Nje dite u nis burri me dal dhe u kthye tek garderoba e vet ( gruja ish kon te percjell),kur e pyeti gruja: po ēka u ktheve tash? TA MARR HAJMALIEN KUNDER ALKOHOLIT QE MA KISHE SHKRUJT SE DUHET ME PAS ME VETI. Po ku po shkon tash me hajmali?-e pyeti gruja, ME PI ALKOHOL - i tha burri.....hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahhaahahahahahahahahahah. :P :wink:

A sufatat e hoxhes jane diē. tjeter,me te veshtira se hajmalia dhe 100% te zojne(ndikojne).... :wink:

Te pershendes,dihet. :P

Kaltrushi
12-04-05, 09:30
turist une besoj vetem ne Akohol dhe Medikamente..............e ne hajmelija fareee hahahahhahahhahahahha........ato dyjat ndelt te trullavin edhe pse nuk i konsumoj..........po more ti e ceke hoxhen.....kjo esht njera nga forcat e tuaja apo profesionet.......!?!?!??! hahahahhahahah


ej qitasht ta kam be kajmak krejt............ec e kupto thuaj......ha haaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:


pershendetje shok........ :wink:

Gajlet jane notues te mire dhe as alkoholi nuk i fundose,por sa i perket hajmalise,po te tregoj nje ngjarje te vertete:Gruja i ban burrit hajmali mos me pi dhe mos me shkue neper -kafenet-.Nje dite u nis burri me dal dhe u kthye tek garderoba e vet ( gruja ish kon te percjell),kur e pyeti gruja: po ēka u ktheve tash? TA MARR HAJMALIEN KUNDER ALKOHOLIT QE MA KISHE SHKRUJT SE DUHET ME PAS ME VETI. Po ku po shkon tash me hajmali?-e pyeti gruja, ME PI ALKOHOL - i tha burri.....hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahhaahahahahahahahahahah. :P :wink:

A sufatat e hoxhes jane diē. tjeter,me te veshtira se hajmalia dhe 100% te zojne(ndikojne).... :wink:

Te pershendes,dihet. :P


hhehahahah ha haaaaa ha ahhahahahah flm per ket sqarim............phaaaa paska edhe keshtu diqka a??? hahaahahha ncuk tybe per here te pare pe di se edhe burrat nuk po i harrojkan detyrat e veta........pra hajmelijat.........hahahahhaha

tasht kur ta mallkoj dike qe e dua mund te i them: o mos te rrokshin Sufatat kurreeee hahahahahhahahah

evvvvvvv pershendetje :wink:

turisti
12-04-05, 13:46
Kaltrushi shkrujti:
__________________________________________________ ____

hhehahahah ha haaaaa ha ahhahahahah flm per ket sqarim............phaaaa paska edhe keshtu diqka a??? hahaahahha ncuk tybe per here te pare pe di se edhe burrat nuk po i harrojkan detyrat e veta........pra hajmelijat.........hahahahhaha

tasht kur ta mallkoj dike qe e dua mund te i them: o mos te rrokshin Sufatat kurreeee hahahahahhahahah

evvvvvvv pershendetje :wink:
_________________

Po shoqe,jeta eshte e mbushur me -befasina-.

Te pershendes. :P

Kaltrushi
12-04-05, 13:47
ja edhe disa Krahasime mes Gruas dhe Burrit......

:arrow: Parat


Nje burre shpenzon pa livrit syrin 2€ per nje Send qe kushton 1€ dhe qe nuk i nevojitet aq....


kurse nje grua jep 1€ per nje send qe kushton 2€ dhe qe nuk i nevojitet, por e blen vetem qe esht ne LIRIM.... :lol:


:arrow: Femijet

Gruaja dine per Femijet te gjitha: si p.sh. Terminet e Mjekeve, Dashurine e pare te tyre, Shoqerin e ngusht, Ushqimi me i adherushem, Frigat dhe Shpresat e tyre....etj.....


Kurse Burri ne dallim te gruajes merre gjithnje parasysh qe jeto VETUN........


keto kene disa Krahasime Made nga kaltrushi......... :wink:

turisti
12-04-05, 13:57
ja edhe disa Krahasime mes Gruas dhe Burrit......

:arrow: Parat


Nje burre shpenzon pa livrit syrin 2€ per nje Send qe kushton 1€ dhe qe nuk i nevojitet aq....


kurse nje grua jep 1€ per nje send qe kushton 2€ dhe qe nuk i nevojitet, por e blen vetem qe esht ne LIRIM.... :lol:


:arrow: Femijet

Gruaja dine per Femijet te gjitha: si p.sh. Terminet e Mjekeve, Dashurine e pare te tyre, Shoqerin e ngusht, Ushqimi me i adherushem, Frigat dhe Shpresat e tyre....etj.....


Kurse Burri ne dallim te gruajes merre gjithnje parasysh qe jeto VETUN........


keto kene disa Krahasime Made nga kaltrushi......... :wink:

Per burrin mjafton qe e din cila eshte gruaja e vet,hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah ahahaahahahahahahahahahaha ( po -budallaki- te forte e kam shkru. :wink: ).

Kaltrushi
12-04-05, 14:08
turisti shkruajti...............

Per burrin mjafton qe e din cila eshte gruaja e vet,hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah ahahaahahahahahahahahahaha ( po -budallaki- te forte e kam shkru. ).


--------------------------------------

kaltrushi i jepi ngjyre........ :lol: :lol: :lol:

kjo nuk esht budallaki por me vene..........hahahaha edhe a di pse....edhe gruajes duhet me ja qitur nder mend se ka burre e nuk ka nevoj ti kryen te gjitha punet vet.....ha haaaaaaaaaaaaaaa

kjo ke budallaki me vend.......ihihihihihi :lol: :lol: :P :P

Kaltrushi
12-04-05, 14:10
turisti shkruajti...............

Per burrin mjafton qe e din cila eshte gruaja e vet,hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah ahahaahahahahahahahahahaha ( po -budallaki- te forte e kam shkru. ).


--------------------------------------

kaltrushi i jepi ngjyre........ :lol: :lol: :lol:

kjo nuk esht budallaki por me vene..........hahahaha edhe a di pse....edhe gruajes duhet me ja qitur nder mend se ka burre e nuk ka nevoj ti kryen te gjitha punet vet.....ha haaaaaaaaaaaaaaa

kjo ke budallaki me vend.......ihihihihihi PS: harrova ngjyren..... :lol: :lol: :P :P

turisti
12-04-05, 14:13
turisti shkruajti...............

Per burrin mjafton qe e din cila eshte gruaja e vet,hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah ahahaahahahahahahahahahaha ( po -budallaki- te forte e kam shkru. ).


--------------------------------------

kaltrushi i jepi ngjyre........ :lol: :lol: :lol:

kjo nuk esht budallaki por me vene..........hahahaha edhe a di pse....edhe gruajes duhet me ja qitur nder mend se ka burre e nuk ka nevoj ti kryen te gjitha punet vet.....ha haaaaaaaaaaaaaaa

kjo ke budallaki me vend.......ihihihihihi :lol: :lol: :P :P

Hmmm,pse ateherit askush nuk i pranon?? Ndoshta do ta botoj nje liber me titull: BUDALLAKINAT E TURISTIT KUR KAN QENĖ NJERZIT TĖ MENQUR dhe MENQURIA E TURISTIT KUR NJERZIT NUK I KAN KUPTUE BUDALLAKINAT,hahahahahahahahahaahahahahahahahahaha hahahahahahahahaahahahahahahaha. :P :P :P :P :P :wink:

Kaltrushi
12-04-05, 14:25
TURIST per ket Liber jo oficiel..........te jep qmimin per Autor shume te Zotin.......per mua edhe nje oscar.......por deri ather duhet pritur deri sa te bena e zoja te jep at qmim se............hahahahhahahahah


more ma mire ai titull as ne PUSHIM nuk me kishe ra ne mend se si e shkruajte ti........phaa te lumt........krejt dades i ke ngja ( :arrow: kaltrushit........hahahahha....................heh eheheheheh

turisti
13-04-05, 00:51
TURIST per ket Liber jo oficiel..........te jep qmimin per Autor shume te Zotin.......per mua edhe nje oscar.......por deri ather duhet pritur deri sa te bena e zoja te jep at qmim se............hahahahhahahahah


more ma mire ai titull as ne PUSHIM nuk me kishe ra ne mend se si e shkruajte ti........phaa te lumt........krejt dades i ke ngja ( :arrow: kaltrushit........hahahahha....................heh eheheheheh

Ashtu jane vetem vizionet,sepse vetem parathenjen duhet mi ja kushtue TOMORIT,sepse ai ka "-stil- "i cili me inspiron dhe mi terqeth floket ne ēdo kohe,ashtu qe shpresoj se do te behet BESTSELER :P :wink:

TI E KE VENDIN E POSAQSHEM. :P

Pershendetje. :P

Kaltrushi
13-04-05, 08:18
Ashtu jane vetem vizionet,sepse vetem parathenjen duhet mi ja kushtue TOMORIT,sepse ai ka "-stil- "i cili me inspiron dhe mi terqeth floket ne ēdo kohe,ashtu qe shpresoj se do te behet BESTSELER

TI E KE VENDIN E POSAQSHEM.

Pershendetje.tomori :arrow: te inspiron dhe ti terqeth floket.......... ha hahahhahahahhahaha edhe mua me inspiro por nje lloj ndryshe se si ty ........ me insperon te shkruaj libra KRIMI.........hahahahhaha (tomor shaka mos e merre afer zemre se te liget shpejt..........e pse me i be vehtit at he............... :wink: ) .

pershendetjeeeeee :wink:

Kaltrushi
13-04-05, 09:58
ja edhe disa Krahasime Mashkull-Femer


:arrow: NGATRRESA


Gruaja ka gjithnje Fjalen e fundit tek nje Ngatrres....gjdo qe burri pastaj fol, fillon nje ngatrres e re..............

turisti
13-04-05, 13:09
Ashtu jane vetem vizionet,sepse vetem parathenjen duhet mi ja kushtue TOMORIT,sepse ai ka "-stil- "i cili me inspiron dhe mi terqeth floket ne ēdo kohe,ashtu qe shpresoj se do te behet BESTSELER

TI E KE VENDIN E POSAQSHEM.

Pershendetje.tomori :arrow: te inspiron dhe ti terqeth floket.......... ha hahahhahahahhahaha edhe mua me inspiro por nje lloj ndryshe se si ty ........ me insperon te shkruaj libra KRIMI.........hahahahhaha (tomor shaka mos e merre afer zemre se te liget shpejt..........e pse me i be vehtit at he............... :wink: ) .

pershendetjeeeeee :wink:

Kriminaliteti ka "DESHTUE",sepse derisa policia i ndjek kriminelet( e vegjel) neper toke,Ato te medhenj "SATITEN" me aeroplana. :P :wink:

Kaltrushi
13-04-05, 13:41
ja edhe disa Krahasime Mashkull-Femer


:arrow: NGATRRESA


Gruaja ka gjithnje Fjalen e fundit tek nje Ngatrres....gjdo gje qe burri pastaj fol, fillon nje ngatrres e re..............

Tomori
13-04-05, 14:22
Ashtu jane vetem vizionet,sepse vetem parathenjen duhet mi ja kushtue TOMORIT,sepse ai ka "-stil- "i cili me inspiron dhe mi terqeth floket ne ēdo kohe,ashtu qe shpresoj se do te behet BESTSELER
:wink: [/color]

-Po moj Kaltrushe,nuk ka pas nevoje me i refyer Turistit, per punen e terheqjes, se do te kuptone punen mprapsht per Tomorin,,

E tashe aj mendone keshtu:
-Euuu e vertet qenka kur Tomori ja arine dva terheqe floket ne gjdo kohe, po leje ma breket qe se paska fare problem!!!!
Kaltrushe keshtu mendon tash Turisti, qe ne fakte ska te bej fare me realitetin,,,,e aj shko mushja mendjen Turistit se ai eshte i bindur ne mendimin e vete qe eshte keshtu pershkak se ti vet i ke thene:

TOMORI, ai ka "-stil- "i cili me inspiron dhe mi terqeth floket ne ēdo kohe

E tashe Turisti ngatron floket me breket :wink:

turisti
13-04-05, 23:32
Ashtu jane vetem vizionet,sepse vetem parathenjen duhet mi ja kushtue TOMORIT,sepse ai ka "-stil- "i cili me inspiron dhe mi terqeth floket ne ēdo kohe,ashtu qe shpresoj se do te behet BESTSELER
:wink: [/color]

-Po moj Kaltrushe,nuk ka pas nevoje me i refyer Turistit, per punen e terheqjes, se do te kuptone punen mprapsht per Tomorin,,

E tashe aj mendone keshtu:
-Euuu e vertet qenka kur Tomori ja arine dva terheqe floket ne gjdo kohe, po leje ma breket qe se paska fare problem!!!!
Kaltrushe keshtu mendon tash Turisti, qe ne fakte ska te bej fare me realitetin,,,,e aj shko mushja mendjen Turistit se ai eshte i bindur ne mendimin e vete qe eshte keshtu pershkak se ti vet i ke thene:

TOMORI, ai ka "-stil- "i cili me inspiron dhe mi terqeth floket ne ēdo kohe

E tashe Turisti ngatron floket me breket :wink:

Hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahaha :arrow: si zakonisht,tek ti ASGJE TE RE. :?

Une -donet i baj ne krye a ti PO STOLISĖSH ME PUPLAT E HUAJA,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahah. :P :wink:

Kaltrushi
14-04-05, 07:30
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA........dhe peshendetje turist................ :wink:

uliksi31
14-04-05, 07:46
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA........dhe peshendetje turist................ :wink:

E pse kishe mua dhe Kercovarin nuk po na pershendet.A po te dukem me te mencur se keta dy a.Ahahahahahahahahahahahahahaha

Kaltrushi
14-04-05, 08:04
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA........dhe peshendetje turist................ :wink:

E pse kishe mua dhe Kercovarin nuk po na pershendet.A po te dukem me te mencur se keta dy a.Ahahahahahahahahahahahahahaha


qe nje Pershendetje specifike per ju dy.pra ULISKIN DHE KERCOVARIN.......uff mezi shkruajta keta emra....hahahhaha.......se nuk po bena mendjemadhe eme i pershendetur vetem ata qe me pershendetin..................hahahahaaha :lol: :lol:

Tomori
14-04-05, 08:16
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA..te mpuqiii vetem ty?!!!......dhe peshendetje turist................ :wink:

-O moj Kaltrushe me ke befasuar,,,,,flm shum per mpuqinnnn,,,,,po ashtu te mpuqe Tomor AGA.
Kaltrushe kalofsh mire tungji :wink:

Tomori
14-04-05, 08:17
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA..te mpuqiii vetem ty?!!!......dhe peshendetje turist................ :wink:

-O moj Kaltrushe me ke befasuar,,,,,flm shum per mpuqinnnn,,,,,po ashtu te mpuqe Tomor AGA.
Kaltrushe kalofsh mire tungji :wink:

Kaltrushi
14-04-05, 08:20
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA..te ( :arrow: ket e llomate ti: se jo une:.....mpuqiii vetem ty?!!!)......dhe peshendetje turist................ :wink:

-O moj Kaltrushe me ke befasuar,,,,,flm shum per mpuqinnnn,,,,,po ashtu te mpuqe Tomor AGA.
Kaltrushe kalofsh mire tungji :wink:


more mos shif endrra me sy qele dhe jo te realizushme........mos u mundo kot tomor o....................po tek u fundit shif endrra perderi sa une nuk i vulosi........... :lol: :lol: :?


sidoqoft kalo mire....dhe me inspirove te qeli nje teme te re poashtu tek humori.......per femijet e forumit......... :lol: :lol:

Tomori
14-04-05, 08:53
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA..te mpuqiii vetem ty?!!!......dhe peshendetje turist................ :wink:

-O moj Kaltrushe me ke befasuar,,,,,flm shum per mpuqinnnn,,,,,po ashtu te mpuqe Tomor AGA.
Kaltrushe kalofsh mire tungji :wink:


more mos shif endrra me sy qele dhe jo te realizushme........mos u mundo kot tomor o....................po tek u fundit shif endrra perderi sa une nuk i vulosi........... :lol: :lol: :?


sidoqoft kalo mire....dhe me inspirove te qeli nje teme te re poashtu tek humori.......per femijet e forumit......... :lol: :lol:

-Ahhh moj Kaltrushe me ke Gezuar pa mase per ket lajmin tend...
-Me thua qe mos te shohe endra perderisa nuk e vulosen ty,,,,,
-Po pikerishte kjo ka qene endra ime,,,A dot vije koha qe tma vulosish?!!!
Mbasi thua qe do tma Vulosish, me beso jam shum i gzuar. Se te besoje qe do tma Vulosish me Vulen tende moj zemrush,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaltrushi
14-04-05, 08:58
ahhhh tomor tomor..........harroje te gjitha fjalet................


vetem nje gje jo: NUK DUA TE MARTOHEM :lol: edhe nese PO JOOOOOOOO ME TYYYYYYYYYYYY skam une kohe te mbushi mend ty............qyyyyyyyyyyyy a ndjeve........ :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Tomori
14-04-05, 09:07
ahhhh tomor tomor..........harroje te gjitha fjalet................


vetem nje gje jo: NUK DUA TE MARTOHEM :lol: edhe nese PO JOOOOOOOO ME TYYYYYYYYYYYY skam une kohe te mbushi mend ty............qyyyyyyyyyyyy a ndjeve........ :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

-Dakorte mos u nxito,,,per martese plotesisht jam dakorte me ty moj zemrushe,,,,,kjo puna marteses esht tjeter gja kjo eshte pun fati,,,,
-Po kryesorja eshte siq thua ti ,,,puna Vules,,,mbasi me thua qe dot me Vulosish un jam i gzuar me kaqe qe dote shijoje Vulen tende :lol: :lol:
E per martese harohe ket muhabet dot shohim si dot vine puna

Kaltrushi
14-04-05, 09:09
e di se qfar lexo ne Vule: Harroje..................dhe JO........


:evil: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


mos harro se jane budallaqet e tuaja e jo te mijat..............per momentin..................heeeeeeeeeeeeeeeeee

Tomori
14-04-05, 09:21
e di se qfar lexo ne Vule: Harroje..................dhe JO........


:evil: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


mos harro se jane budallaqet e tuaja e jo te mijat..............per momentin..................heeeeeeeeeeeeeeeeee

-Ma ska rendesi, se qka lexon,,,,,"Kaltrushe nuk e kam dite moje se e paske me Tetovazhe,,,,, :lol: :lol: :lol:
Kryesore dote VULOSEMI,,,,, :lol: :lol: :lol:

Kaltrushi
14-04-05, 09:47
o tomor.....me fol une ti po e shkreton edhe me shume....


keshtu se po ta leshoj rrugen............ mendoj se do ta gjesh edhe vet...........rrugen e femijet ne kohen duke u rritur...........haaaaaaa ....


Pershendetje.............

Tomori
14-04-05, 09:54
o tomor.....me fol une ti po e shkreton edhe me shume....


keshtu se po ta leshoj rrugen............ mendoj se do ta gjesh edhe vet...........rrugen e femijet ne kohen duke u rritur...........haaaaaaa ....

Pershendetje.............

-Po ani bre fole mbasi me jepe fole ska rendesi?!!! e din ti se Tomorin e ke demokrat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

turisti
14-04-05, 13:09
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA........dhe peshendetje turist................ :wink:

Ti na inspiron,ne ēdo drejtime,mjafton se je ne mesin tone. :wink:

Te pershendes. :wink:

turisti
14-04-05, 13:11
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA........dhe peshendetje turist................ :wink:

E pse kishe mua dhe Kercovarin nuk po na pershendet.A po te dukem me te mencur se keta dy a.Ahahahahahahahahahahahahahaha

Qyqy,ti po gjelozon qe jane " keta dy " - me te menqur?,hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ahahahahahahaahahahahahahahaaha. :wink:

turisti
14-04-05, 13:16
tomor bre djale i mire, ku po do ma mire se me jep inspirime pa u i jep zore vehti................hahhahahhahhahahhahajaaaaa me mujt me insperu une dike se........................................(..perpo s me budallaqe).............e gezushme kisha qene........................hahhahahhahhahahha


Pershendetje tomor AGA..te mpuqiii vetem ty?!!!......dhe peshendetje turist................ :wink:

-O moj Kaltrushe me ke befasuar,,,,,flm shum per mpuqinnnn,,,,,po ashtu te mpuqe Tomor AGA.
Kaltrushe kalofsh mire tungji :wink:


more mos shif endrra me sy qele dhe jo te realizushme........mos u mundo kot tomor o....................po tek u fundit shif endrra perderi sa une nuk i vulosi........... :lol: :lol: :?


sidoqoft kalo mire....dhe me inspirove te qeli nje teme te re poashtu tek humori.......per femijet e forumit......... :lol: :lol:

-Ahhh moj Kaltrushe me ke Gezuar pa mase per ket lajmin tend...
-Me thua qe mos te shohe endra perderisa nuk e vulosen ty,,,,,
-Po pikerishte kjo ka qene endra ime,,,A dot vije koha qe tma vulosish?!!!
Mbasi thua qe do tma Vulosish, me beso jam shum i gzuar. Se te besoje qe do tma Vulosish me Vulen tende moj zemrush,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol:

Vula e Kaltrushit eshte ĒEKIĒI,hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaah, a e ke sigurue HELMETIN me kohe??,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaah. :wink:

turisti
14-04-05, 13:18
ahhhh tomor tomor..........harroje te gjitha fjalet................


vetem nje gje jo: NUK DUA TE MARTOHEM :lol: edhe nese PO JOOOOOOOO ME TYYYYYYYYYYYY skam une kohe te mbushi mend ty............qyyyyyyyyyyyy a ndjeve........ :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Kalturshi e nderuar, zotriu TOMORI nuk mundet mi kuptue fjalėt e ASFALTUARA,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

turisti
14-04-05, 13:21
ahhhh tomor tomor..........harroje te gjitha fjalet................


vetem nje gje jo: NUK DUA TE MARTOHEM :lol: edhe nese PO JOOOOOOOO ME TYYYYYYYYYYYY skam une kohe te mbushi mend ty............qyyyyyyyyyyyy a ndjeve........ :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

-Dakorte mos u nxito,,,per martese plotesisht jam dakorte me ty moj zemrushe,,,,,kjo puna marteses esht tjeter gja kjo eshte pun fati,,,,
-Po kryesorja eshte siq thua ti ,,,puna Vules,,,mbasi me thua qe dot me Vulosish un jam i gzuar me kaqe qe dote shijoje Vulen tende :lol: :lol:
E per martese harohe ket muhabet dot shohim si dot vine puna

Kaltrushi,futja ne krye me qat ĒEKIĒ 5 kilsh,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaha,mbasi paha qejf - me e vulose-. :wink:

turisti
14-04-05, 13:24
e di se qfar lexo ne Vule: Harroje..................dhe JO........


:evil: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


mos harro se jane budallaqet e tuaja e jo te mijat..............per momentin..................heeeeeeeeeeeeeeeeee

-Ma ska rendesi, se qka lexon,,,,,"Kaltrushe nuk e kam dite moje se e paske me Tetovazhe,,,,, :lol: :lol: :lol:
Kryesore dote VULOSEMI,,,,, :lol: :lol: :lol:

Pale se sa YLĖZIT do ta kesh rast m'i pa pas VULOSJĖS se Kaltrushit,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaha,e po humbesh dikun ne GALAKSION,sepse atje nuk jane -BUDALLAQET-,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaahaha. :wink:

turisti
14-04-05, 13:26
o tomor.....me fol une ti po e shkreton edhe me shume....


keshtu se po ta leshoj rrugen............ mendoj se do ta gjesh edhe vet...........rrugen e femijet ne kohen duke u rritur...........haaaaaaa ....


Pershendetje.............

Leje Kaltrush -le te shprehet lirisht-, :arrow: "DIONIA" e ka ēmimin e vet,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahah,o diqa tuj qesh bre,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahah. :P :wink:

turisti
14-04-05, 13:28
o tomor.....me fol une ti po e shkreton edhe me shume....


keshtu se po ta leshoj rrugen............ mendoj se do ta gjesh edhe vet...........rrugen e femijet ne kohen duke u rritur...........haaaaaaa ....

Pershendetje.............

-Po ani bre fole mbasi me jepe fole ska rendesi?!!! e din ti se Tomorin e ke demokrat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti je DEMOKRAT ,VETEM -DEMOKRACIA T'KA HUMB NE OBORR,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha.

Tomori
14-04-05, 14:08
o tomor.....me fol une ti po e shkreton edhe me shume....
keshtu se po ta leshoj rrugen............ mendoj se do ta gjesh edhe vet...........rrugen e femijet ne kohen duke u rritur...........haaaaaaa ....
Pershendetje.............

-Po ani bre fole mbasi me jepe fole ska rendesi?!!! e din ti se Tomorin e ke demokrat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti je DEMOKRAT ,VETEM -DEMOKRACIA T'KA HUMB NE OBORR,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha.

O Turist biberi, po pse perzihesh bash si biberi?!!!!
-A dvjen inati a,,,,,ndigjo mor voglushi i mire!!!!
-A humbem Obore a jo kjo ska rendesi per mua?!!!
Ktyesore Kaltrushi ma dha,,,,,Vulen :lol:
Se ti nuk i kuptone keta pune akoma je Pioner,,, Ndigjo mor Turisto nuk eshte Vule siq mendon ti?!!!
Po hik tash,,,,se kta pune nuk jan per ty me xhaxhin?!!!
hahahahahahahahahaha
Tungji Turisto, te deshiroje argetim te kendshem ne fushnjore :lol: :lol:

turisti
14-04-05, 14:42
o tomor.....me fol une ti po e shkreton edhe me shume....
keshtu se po ta leshoj rrugen............ mendoj se do ta gjesh edhe vet...........rrugen e femijet ne kohen duke u rritur...........haaaaaaa ....
Pershendetje.............

-Po ani bre fole mbasi me jepe fole ska rendesi?!!! e din ti se Tomorin e ke demokrat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti je DEMOKRAT ,VETEM -DEMOKRACIA T'KA HUMB NE OBORR,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha.

O Turist biberi, po pse perzihesh bash si biberi?!!!!
-A dvjen inati a,,,,,ndigjo mor voglushi i mire!!!!
-A humbem Obore a jo kjo ska rendesi per mua?!!!
Ktyesore Kaltrushi ma dha,,,,,Vulen :lol:
Se ti nuk i kuptone keta pune akoma je Pioner,,, Ndigjo mor Turisto nuk eshte Vule siq mendon ti?!!!
Po hik tash,,,,se kta pune nuk jan per ty me xhaxhin?!!!
hahahahahahahahahaha
Tungji Turisto, te deshiroje argetim te kendshem ne fushnjore :lol: :lol:

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahaha,ani,ani,une dehta vetem qe ta TERHEQI VEREJTJEN,sepse te gjithe nuk jane TURISTI,por nuk di ēka te vyn klasa e pare dhe ABETARJA kur " - fushnjoren - "NUK e KE KRYE,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahahaahahahahahahahahahaah. :wink:

turisti
17-04-05, 22:22
Kaltrushi,ku humbe????? :P

Kaltrushi
18-04-05, 09:12
Kaltrushi,ku humbe????? :P

o turist ja...te tregoj ngjarjen se si humba?!?!?!

kam qene me nje tren me tumorin....por ai nuk dinte te ndalej te folte.....dhe nuk doja te lodhja veten me shume se keshtu se dola nga dritarja e trenit.......dhe tani deri sa me erdh tjetri..........humbi koha..... :lol: :lol: :lol: :lol: (hahhaha)ja edhe nje krahasim te vogel GRUA/BURRE

Kush esht me i Zoti???

nje burre i Zoti fito me shume para se sa mund ti jep gruaja e tij........nje grua e Zoja e gjen nje kesi lloj burri....... :lol:


pershendetjeeeeeee si gjithnje per turistin timee.... :wink:

turisti
18-04-05, 09:20
Hahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahaahahahah ahahahahaahahahahahah.Mos hyp ma ne tren kaltrushi,sepse TOMORI eshte i rrezikshem kur te tate a,dej mos u end neper trenat,ti a don me studjue per hekurudhat a ?,hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahaha.

Pershendetje perzemerta,
TURISTI.

Kaltrushi
18-04-05, 09:24
more turist.......mua hekurudhat nuk me pelqejn aq.......se si hine ne njeren duhet dale ne tjetren......e nuk i pershtat fare karakterit time.........por siq thojn ZORI ka nuk te shti.........hahahahhahahaha


e sa per me studju me ka ha ne mendje "BADIHAVGJIJA", bre shume po ju keshtu.........por une dua edhe Diplom........per te me pranuar ne mes te tyre....hehehhiihihihiahahhahahaha...........ti je i pari qe e di ket plan.............mos e perhap........se ma braktisin e mes tani.....hahahahhahahaha


PS: ja me tyme te trenave u ktheva me nje energji te pakuptueshme...tamon te pershtatshme per ketu..........................


winkiii..... :wink:

Kaltrushi
18-04-05, 09:25
more turist.......mua hekurudhat nuk me pelqejn aq.......se si hine ne njeren duhet dale ne tjetren......e nuk i pershtat fare karakterit time.........por siq thojn ZORI ka nuk te shti.........hahahahhahahaha


e sa per me studju me ka hy ne mendje "BADIHAVGJIJA", bre shume po jane keshtu.........por une dua edhe Diplom........per te me pranuar ne mes te tyre....hehehhiihihihiahahhahahaha...........ti je i pari qe e di ket plan.............mos e perhap........se ma braktisin e mes tani.....hahahahhahahaha


PS: ja me tyme te trenave u ktheva me nje energji te pakuptueshme...tamon te pershtatshme per ketu..........................


winkiii..... :wink:

turisti
18-04-05, 09:33
Ku eshte "TYMI",aty eshte romantika,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kaltrushi
18-04-05, 09:51
Ku eshte "TYMI",aty eshte romantika,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:sepse nuk shifet Bukurija e partnerit me apo jo??????? hahahahahhahahhahaha

turisti
18-04-05, 09:56
Ku eshte "TYMI",aty eshte romantika,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:sepse nuk shifet Bukurija e partnerit me apo jo??????? hahahahahhahahhahaha

Ne erėsirė,tė gjithė mashkuj janė tė bukur,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaha. :wink:

Kaltrushi
18-04-05, 10:13
Ku eshte "TYMI",aty eshte romantika,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:sepse nuk shifet Bukurija e partnerit me apo jo??????? hahahahahhahahhahaha

Ne erėsirė,tė gjithė mashkuj janė tė bukur,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaha. :wink:


kurse femrat jane ne mengjes jo aq atraktive........por ne mbremje...............edhe at pa makjazh............... . :lol: :lol: :lol:

po more turist qte bej se une ne erresire nuk shof fare.................. :cry: :lol:

turisti
18-04-05, 10:28
Ku eshte "TYMI",aty eshte romantika,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaha. :wink:sepse nuk shifet Bukurija e partnerit me apo jo??????? hahahahahhahahhahaha

Ne erėsirė,tė gjithė mashkuj janė tė bukur,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaha. :wink:


kurse femrat jane ne mengjes jo aq atraktive........por ne mbremje...............edhe at pa makjazh............... . :lol: :lol: :lol:

po more turist qte bej se une ne erresire nuk shof fare.................. :cry: :lol:

As qe ka nevoje,hahahahahahahahahahahahahahaha,punohet me senzora,ndjenja dhe knqesi qe e afron nata....... :wink:

Kaltrushi
18-04-05, 10:32
me ata fjale me ra ndermend se femrat zgjohen heret per arsyn te mos i shef i dashuri ashtu......hahhahahahahahha

ja une me doket se shikoj ne Bukurin e mbrendshme..........hhihiihih

turisti
18-04-05, 10:37
me ata fjale me ra ndermend se femrat zgjohen heret per arsyn te mos i shef i dashuri ashtu......hahhahahahahahha

ja une me doket se shikoj ne Bukurin e mbrendshme..........hhihiihih

Tere naten,nderrohen -variantat-,derisa ne mengjes eksplodojne ndjenja me jargan neper toke,teshat e shkaperderdhta neper ode duke e haruar kafen e mengjesit i gjuhemi prap te unt romantikes dhe ashtu tere diten...... :wink:

Kaltrushi
18-04-05, 10:46
me ata fjale me ra ndermend se femrat zgjohen heret per arsyn te mos i shef i dashuri ashtu......hahhahahahahahha

ja une me doket se shikoj ne Bukurin e mbrendshme..........hhihiihih

Tere naten,nderrohen -variantat-,derisa ne mengjes eksplodojne ndjenja me jargan neper toke,teshat e shkaperderdhta neper ode duke e haruar kafen e mengjesit i gjuhemi prap te unt romantikes dhe ashtu tere diten...... :wink:

ani shkaperderdhta..........ahhahahhahahahha.........m a vure gazin..........hahahaha

qenke romantik problemantik me shume Energji...........hahahahhahahahha

i perber nga shume Pika qe lypen nga femrat..........e kure u zgjove jargani te kembet a???? hahahahhahahahahhahahha


njeeee mpershendetje per ty.........hahahhahahah