PDA

View Full Version : MP3 Humor Kosovar


K-man
10-05-05, 05:02
Keto shaka jane Kosovare, e nese ju te Shqiperise nuk i kuptoni, normale eshte, se as ne Kosovaret nuk i kuptojme te juajat. Do te shtoj fajlla te ri kur te dalin. Kenaquni!!!

Gjeografia femėrore
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=14

Minire Policja nė Maqedoni
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=51

Minire policja nė protesta
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=9

Minirja me Luan Krasniqin per Shen Valentin
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=97

Minirja nė kėrkim tė kriminelėve
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=49

Minirja nė Shtime
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=123

Msn - Dugi & Dija flasin pėr viza
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=126

Dugi dhe Dija nė mesenxher
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=12

Minirja n`aeroplan me Bajram Rexhepin (me RealPlayer)
http://www.xenini.com/radio_plus/Minirja-Bajram_Rexhepi.rmj

Minirja tu i gra kerrit si Shumaheri
http://www.xenini.com/radio_plus/Minire-shumaheri.mp3

Minire Policja me Bil Klintonin
http://www.xenini.com/radio_plus/Minire-Klintoni.mp3

Llojet e dashurisė
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=6

Minire policja dhe ujku
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=57

Reklama pėr lopėn
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=36

Bronx
10-05-05, 21:05
flm. shum cool !


Keto shaka jane Kosovare, e nese ju te Shqiperise nuk i kuptoni, normale eshte, se as ne Kosovaret nuk i kuptojme te juajat. Do te shtoj fajlla te ri kur te dalin. Kenaquni!!!

Gjeografia femėrore
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=14

Minire Policja nė Maqedoni
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=51

Minire policja nė protesta
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=9

Minirja me Luan Krasniqin per Shen Valentin
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=97

Minirja nė kėrkim tė kriminelėve
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=49

Minirja nė Shtime
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=123

Msn - Dugi & Dija flasin pėr viza
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=126

Dugi dhe Dija nė mesenxher
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=12

Minirja n`aeroplan me Bajram Rexhepin (me RealPlayer)
http://www.xenini.com/radio_plus/Minirja-Bajram_Rexhepi.rmj

Minirja tu i gra kerrit si Shumaheri
http://www.xenini.com/radio_plus/Minire-shumaheri.mp3

Minire Policja me Bil Klintonin
http://www.xenini.com/radio_plus/Minire-Klintoni.mp3

Llojet e dashurisė
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=6

Minire policja dhe ujku
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=57

Reklama pėr lopėn
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=36

K-man
20-05-05, 05:04
Liste e re:

Letra e dashurise - Hava e lumtur
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=132

Minirja ne Tautazh
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=129

Msn - Dugi Dija thellojnė miqėsinė
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=133

Spirra & Dunda - Telefonata kercenuese
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=131

Zeqa plak i dashuruar
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=download&filecatid=130

K-man
25-05-05, 05:58
Liste e re:

Minirja Lufton me Pacovin Xheki
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=134

MSN - Dugi i shkruan letėr babait t'Dijes
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=138

Pika e re Kufitare ne Kukes
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=137

Spirra & Dunda - Morrat
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=136

Zeqa-Bisedon me Ibrahim Tatlises
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=135

K-man
30-05-05, 20:09
Liste e re:

MSN-Dija pakez kaps
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=142

Rriqnat serish ne Kosove
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=143

SHPK-Minirja shkon n'Shqiperi
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=139

Spirra & Dunda vjedhin dhe i kap policia
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=141

Zeqa takon Ibrahim Tatlises
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=140

K-man
09-06-05, 22:49
Liste e re:

MSN-Dugi ēmendet pas Dijės
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=144

Prishtina me Lum
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=145

SHPK-Minirja takon Luan Krasniqin
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=146

Spirra & Dunda - drejtat e fėmijėve
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=148

Zeqa me Kryeministrin
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=147

K-man
20-06-05, 22:38
Liste e re:

MSN - Dugi ne enderr
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=150

Shpk - Minirja me Kai Eiden
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=151

Spirra Dhe Dunda
http://www.radioplusi.com/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=download&filecatid=153