PDA

View Full Version : Vetem per juve te diaspores vlene kja tem


Ex_Burri
17-05-05, 13:25
ju si gyrbeqar/e tregoni realitetin, me sa para shkoni neper pushime veriore..ammmma korrekt a?

doGzona
17-05-05, 13:34
ju si gyrbeqar/e tregoni realitetin, me sa para shkoni neper pushime veriore..ammmma korrekt a?


Sa te me nevoiten dhe para me vehte nuk marr shume por
Debit, Credit Card :lol: :lol: :lol:

Ju pershendes

Ex_Burri
17-05-05, 14:22
do gzona hello se pari eh jo fille me ma kthy pergjigjen qy :wink:ej po ja ja me credit se kemi veq me tregu tamam sa i merr me veti hajt tashe rrena naje send ha ha fl te persh dhe ty ashtu qummm :? [/b]

turisti
18-05-05, 14:33
Nuk kam qene qe 8-9 vite ne pushim. :( :cry:

turisti
18-05-05, 14:33
Nuk kam qene qe 8-9 vite ne pushim. :( :cry:

experti_lu
18-05-05, 23:37
ju si gyrbeqar/e tregoni realitetin, me sa para shkoni neper pushime veriore..ammmma korrekt a?EX-BURRI,ti djal une nuk marr pare me veti hiq,se mi pagujn mu pushimet.hahhahahahhahaha.

experti_lu
18-05-05, 23:37
ju si gyrbeqar/e tregoni realitetin, me sa para shkoni neper pushime veriore..ammmma korrekt a?EX-BURRI,ti djal une nuk marr pare me veti hiq,se mi pagujn mu pushimet.hahhahahahhahaha.

Dali!Keq
19-05-05, 16:01
shkoj rrall veq nuk me ka ndoll te shkoj T`pakten ner Chf 5000.
nuk shkohet ne mal pa sakic.

Dali!Keq
19-05-05, 16:01
shkoj rrall veq nuk me ka ndoll te shkoj T`pakten ner Chf 5000.
nuk shkohet ne mal pa sakic.

Honesty^uk.
19-05-05, 18:35
ju si gyrbeqar/e tregoni realitetin, me sa para shkoni neper pushime veriore..ammmma korrekt a?


Kjo rubrike eshte per prezantimet personale dhe jo per te dhene mendime rreth pushimeve personale

Honesty^uk.
19-05-05, 18:35
ju si gyrbeqar/e tregoni realitetin, me sa para shkoni neper pushime veriore..ammmma korrekt a?


Kjo rubrike eshte per prezantimet personale dhe jo per te dhene mendime rreth pushimeve personale