PDA

View Full Version : Pse nuk lajmerohem per te gjitha temat e abonuara?


ARVANITI
18-07-05, 20:03
Pse nuk lajmerohem per te gjitha temat e abonuara?

...
...
...

Sipas perzgjedhjes qe kam bere te "Profili", normalisht, duhet te njoftohem me email per cdo pergjigje te kthyer ne ato tema ku une kam shkruar.

Por, mua, nuk me vjen lajmerimi per te gjithe keto tema, por vetem per nje pjese.

Pse ndodh kjo?

Artisti
18-07-05, 20:22
.
.
.
.
.
Problem i madh !!!!!

.
.
.
.
.

ARVANITI
18-07-05, 20:30
.
.
.
.
.
Problem i madh !!!!!

.
.
.
.
.

Me te vertete.

florian
19-07-05, 15:23
varet sa nga ato tema ke shenuar nese shenon nje numer te madh e ben ete , ma bente dhe mua perpara , pastaj meso e mos i sheno por mbaj mend ato qe shkruan ...
pershendetje florian