PDA

View Full Version : Fondacioni "Gjinovci" Zvicer


4ever
03-10-05, 21:01
I lus anetaret e forumit nese dikush prej jush mundet me ma siguru nr.e telefonit dhe e-mail adresen e z.Asllan Gjinovcit qe eshte udheheqes i fondacionit " Gjinovci" ne Zvicerr.

napoleoni
07-10-05, 15:43
Asllan Gjinovci
av. Léon-Gaud 10
1206 Genève
022 346 49 52

4ever
07-10-05, 17:53
napoleon faleminderit!