PDA

View Full Version : Superliga e Dardanise


Arb
10-10-05, 01:22
Xhiroja e Pare
Gjilani 0-0 Besa
Besiana 3-1 Trepēa'89
Ferizaj 6-1 KEK-u
Liria 1-0 Kosova (P)
Flamurtari 2-0 Vėllaznimi
Prishtina 1-0 Drenica

Xhiroja e Dyte
KEK-u 1-2 Besa
Ferizaj 0-0 Besiana
Trepēa '89 1-0 Prishtina
Vėllaznimi 1-0 Gjilani
Kosova(P) 1-3 Flamurtari

Xhiroja e Trete
Besa 1-0 Vellaznimi
Prishtina 1-0 Ferizaj
Besiana 1-0 KEK-u
Gjilani 1-0 Kosova (P)
Flamurtari 2-1 Drenica
Liria 2-0 Trepca '89

Xhiroja e Katert
Kosova (P) 0-4 Besa
Besiana 2-4 Prishtina
KEK-u 3-0 Vellaznimi
Ferizaj 3-1 Liria
Drenica 1-0 Gjilani
Trepca '89 2-2 Flamurtari

Xhiroja e Peste
Besa 3-0 Drenica
Vellaznimi 2-0 Kosova (P)
Prishtina 1-0 KEK-u
Gjilani 0-0 Trepca '89
Flamurtari 2-0 Ferizaj

Xhiroja e Gjashte
Trepca '89 3-3 Besa
Drenica 1-0 Vėllaznimi
Besiana 3-3 Flamurtari
KEK-u 2-0 Kosova (P)
Prishtina 2-1 Liria
Ferizaj 1-0 Gjilani

Xhiroja e Shtate
Besa 3-1 Ferizaj
Flamurtari 2-1 Prishtina
Vellaznimi 1-0 Trepca '89
Gjilani 3-2 Besiana
Kosova (P) 0-3 Drenica
Liria 3-1 KEK-u

Arb
10-10-05, 01:23
Xhiroja e Tete
Besiana 2-0 Besa
Prishtina 2-0 Gjilani
KEK-u 1-1 Drenica
Liria 2-1 Flamurtari
Trepca '89 5-1 Kosova (P)
Ferizaj 1-0 Vellaznimi

Tabela (pas xhiros se tete)
1. Liria 8 6-0-2 18:9 9 18
2. Prishtina 8 6-0-2 12:6 6 18
3. Besa 8 5-2-1 16:7 9 17
4. Flamurtari 8 5-2-1 17:10 7 17
5. Ferizaj 8 4-1-3 12:8 4 13
6. Besiana 8 3-2-3 14:16 -2 11
7. Drenica 8 3-1-4 8:10 -2 10
8. Trepēa'89 8 2-3-3 12:12 0 9
9. Vėllaznimi 8 3-0-5 4:8 -4 9
10. Gjilani 8 2-2-4 4:7 -3 8
11. KEK-u 8 2-1-5 9:14 -5 7
12. Kosova (P) 8 0-0-8 2:21 -19 0

Ne xhiron e ardhshme, me 15 & 16 Tetor, takohen:
Besa - Prishtina (ndeshja kryesore)
Vellaznimi - Besiana
Kosova (P) - Ferizaj
Gjilani - Liria
Flamurtari - KEK-u
Drenica - Trepca '89

Cool_Boy
13-10-05, 10:23
:arrow: :arrow: :arrow: FERIZAJI :D :D :D :D FERIZAJI :D :D :D

JENA KA E LUJNA ME MIRE TASHTI SE SA ME PARE.

Arb
16-10-05, 16:48
Besa 1-0 Prishtina (ndeshja kryesore)
Vellaznimi 1-2 Besiana
Kosova (P) 0-2 Ferizaj
Gjilani 0-0 Liria
Flamurtari 2-0 KEK-u
Drenica 1-2 Trepca '89

Tabela (pas xhiros se nente)
1. Besa 9 6-2-1 17:7 10 20
2. Flamurtari 9 6-2-1 19:10 9 20
3. Liria 9 6-1-2 18:9 9 19
4. Prishtina 9 6-0-3 12:7 5 18
5. Ferizaj 9 5-1-3 14:8 6 16
6. Besiana 9 4-2-3 16:17 -1 14
7. Trepēa'89 9 3-3-3 14:13 1 12
7. Drenica 9 3-1-5 9:12 -3 10
9. Vėllaznimi 9 3-0-6 5:10 -5 9
10. Gjilani 9 2-3-4 4:7 -3 9
11. KEK-u 9 2-1-6 9:16 -7 7
12. Kosova (P) 9 0-0-9 2:23 -21 0

Ne xhiron e ardhshme, me 22 & 23 Tetor, takohen:

Liria - Besa (ndeshja kryesore)
Besiana - Kosova (P)
Flamurtari - Gjilani
Prishtina - Vellaznimi
KEK-u - Trepca '89
Ferizaj - Drenica

Arb
20-10-05, 17:48
Liria 1-1 Besa (ndeshja kryesore)
Besiana 2-1 Kosova (P)
Flamurtari 2-0 Gjilani
Prishtina 0-0 Vellaznimi
KEK-u 1-1 Trepca '89
Ferizaj 1-0 Drenica

Tabela (pas xhiros se dhjete)
1. Flamurtari 10 7-2-1 21:11 10 23
2. Besa 10 6-3-1 18:8 10 21
3. Liria 10 6-2-2 19:10 9 20
4. Ferizaj 10 6-1-3 15:8 7 19
5. Prishtina 10 6-1-3 12:7 5 19
6. Besiana 10 5-2-3 18:18 0 17
7. Trepēa'89 10 3-4-3 15:14 1 13
7. Drenica 10 3-1-6 9:13 -4 10
9. Vėllaznimi 10 3-1-6 5:10 -5 10
10. Gjilani 10 2-3-6 4:9 -5 9
11. KEK-u 10 2-2-6 11:17 -6 8
12. Kosova (P) 10 0-0-10 3:25 -22 0

Ne xhiron e fundit te pjeses se pare te Kampionatit, me 22 & 23 tetor, takohen:
Besa - Flamurtari (ndeshja kryesore)
Trepēa'89 - Ferizaj
Kosova - Prishtina
Drenica - Besiana
Vėllaznimi - Liria
Gjilani - KEK-u

Arb
24-10-05, 00:06
Xhiroja e Njembedhjete
Besa 5-1 Flamurtari
Trepēa'89 2-2 Ferizaj
Kosova (P) 0-1 Prishtina
Drenica 3-0 Besiana
Vėllaznimi 0-4 Liria
Gjilani 0-0 KEK-u

Tabela
1. Besa 11 7-3-1 23:9 14 24
2. Liria 11 7-2-2 23:10 13 23
3. Flamurtari 11 7-2-2 22:16 6 23
4. Prishtina 11 7-1-3 13:7 6 22
5. Ferizaj 11 6-2-3 17:10 7 20
6. Besiana 11 5-2-4 18:21 -3 17
7. Trepēa'89 10 3-5-3 17:16 1 14
7. Drenica 11 4-1-6 12:13 -1 13
9. Gjilani 11 2-4-6 4:9 -5 10
10. Vėllaznimi 11 3-1-7 5:14 -9 10
11. KEK-u 11 2-3-6 11:17 -6 9
12. Kosova (P) 11 0-0-11 3:26 -23 0

Arb
27-10-05, 17:20
Xhiroja e 12-te
Besa 5-0 Gjilani
Vėllaznimi 3-1 Flamurtari
Kosova 0-1 Liria
Trepēa'89 2-1 Besiana
KEK-u 1-0 Ferizaj
Drenica 1-1 Prishtina

Tabela
1. Besa 12 8-3-1 28:9 19 27
2. Liria 12 8-2-2 24:10 14 26
3. Prishtina 12 7-2-3 14:8 6 23
3. Flamurtari 12 7-2-3 23:19 4 23
5. Ferizaj 12 6-2-4 17:11 6 20
6. Trepēa'89 12 4-5-3 19:17 2 17
7. Besiana 12 5-2-5 19:23 -4 17
8. Drenica 12 4-2-6 13:14 -1 14
9. Vėllaznimi 12 4-1-7 8:15 -7 13
10. KEK-u 12 3-3-6 12:17 -5 12
11. Gjilani 12 2-4-7 4:14 -10 10
12. Kosova (P) 12 0-0-12 3:27 -24 0

Arb
27-10-05, 17:57
Tabela (pas xhiros se 12-te)
1. Besa 12 8-3-1 28:9 19 27
2. Liria 12 8-2-2 24:10 14 26
3. Prishtina 12 7-2-3 14:8 6 23
3. Flamurtari 12 7-2-3 23:19 4 23
5. Drenica 12 4-2-6 16:13 3 17
6. Ferizaj 12 6-2-4 16:14 2 17
7. Trepēa'89 12 4-5-3 19:17 2 17
8. Besiana 12 5-2-5 19:23 -4 17
9. Vėllaznimi 12 4-1-7 8:15 -7 13
10. KEK-u 12 3-3-6 12:17 -5 12
11. Gjilani 12 2-4-7 4:14 -10 10
12. Kosova (P) 12 0-0-12 3:27 -24 0

Shenim: Ndeshja e xhiros se 10-te, Ferizaj - Drenica, qe kishte perfunduar 1-0, eshte regjistruar me rrezulltat zyrtar 0-3, per Drenicen.

Barbaroza
29-10-05, 13:04
Pse paska perfunduar ashtu ndeshja ne te mire te Drenices Arb,a s'ke asnje info?

Arb
29-10-05, 19:02
Pse paska perfunduar ashtu ndeshja ne te mire te Drenices Arb,a s'ke asnje info?

Me sa duket nje lojetar i Ferizajt ka luajtur pa qene i regjistruar.

Arb
31-10-05, 06:38
Besa 5-1 KEK-u
Liria 3-0 Drenica
Prishtina 2-0 Trepca '89
Gjilani 1-0 Vėllaznimi
Flamurtari 2-0 Kosova (P)
Besiana 1-1 Ferizaj

Tabela (pas xhiros sė 13-tė)
1. Besa 13 9-3-1 33:10 23 30
2. Liria 13 9-2-2 27:10 17 29
3. Prishtina 13 8-2-3 16:8 8 26
4. Flamurtari 13 8-2-3 25:19 6 26
5. Ferizaj 13 5-3-5 17:15 2 18
6. Besiana 13 5-3-5 20:24 -4 18
7. Trepēa'89 13 4-5-4 19:19 0 17
8. Drenica 13 4-2-7 16:16 0 17
9. Vėllaznimi 13 4-1-8 8:16 -8 13
10. Gjilani 13 3-4-7 5:14 -11 13
11. KEK-u 13 3-3-7 13:22 -9 12
12. Kosova (P) 13 0-0-13 3:29 -26 0

Nė xhiron e 14-tė, mė 2 & 3 Nėntor, takohen:
Vėllaznimi - Besa
Ferizaj - Prishtina
KEK-u - Besiana
Kosova (P) - Gjilani
Drenica - Flamurtari
Trepca '89 - Liria

Arb
14-11-05, 01:07
Vėllaznimi 0-1 Besa
Ferizaj 0-2 Prishtina
KEK-u 1-0 Besiana
Kosova (P) 1-0 Gjilani
Drenica 1-0 Flamurtari
Trepca '89 2-0 Liria

Tabela (pas xhiros sė 14-tė)
1. Besa 14 10-3-1 34:10 24 33
2. Liria 14 9-2-3 27:12 15 29
3. Prishtina 14 9-2-3 18:8 10 29
4. Flamurtari 14 8-2-4 25:20 5 26
5. Trepēa '89 14 5-5-4 21:19 2 20
6. Drenica 14 5-2-7 17:16 1 20
7. Ferizaj 14 5-3-6 17:17 0 18
8. Besiana 14 5-3-6 20:25 -5 18
9. KEK-u 14 4-3-7 14:22 -8 15
10. Vėllaznimi 14 4-1-9 8:17 -9 13
11. Gjilani 14 3-4-8 5:15 -10 13
12. Kosova (P) 14 1-0-13 4:29 -25 3

Nė xhiron e 15-tė, mė 19 & 20 Nėntor, do tė takohen:
Besa - Kosova(P),
Vėllaznimi - KEK-u,
Gjilani - Drenica,
Flamurtari - Trepēa ’89,
Liria - Ferizaj, dhe
Prishtina - Besiana

Kėtė tė Mėrkurė, mė 16 Nėntor do tė zhvillohet ndeshja e kthimit e vlefshme pėr Kupėn Kombėtare, ku do tė takohen Teuta e Durresit me Besėn e Pejės. Ndeshja e parė ka pėrfunduar, 1-1.

dr1ta
14-11-05, 01:11
Arb-dr1ta 0-0 :lol: :P :lol:

Arb
14-11-05, 01:28
Arb-dr1ta 0-0 :lol: :P :lol:

15 minuta loje vec...

Arb
20-11-05, 17:08
Xhiroja e 15-te
Besa 2-1 Kosova(P),
Vėllaznimi 0-0 KEK-u,
Gjilani 1-2 Drenica,
Flamurtari 1-0 Trepēa ’89,
Liria 4-0 Ferizaj, dhe
Prishtina 2-0 Besiana

Tabela (pas xhiros sė 15-tė)
1. Besa 15 11-3-1 36:11 25 36
2. Liria 15 10-2-3 31:12 19 32
3. Prishtina 15 10-2-3 20:8 12 32
4. Flamurtari 15 9-2-4 26:20 6 29
5. Trepēa '89 15 5-5-5 21:20 1 20
6. Drenica 15 6-2-7 18:16 2 23
7. Ferizaj 15 5-3-7 17:21 -4 18
8. Besiana 15 5-3-7 20:27 -7 18
9. KEK-u 15 4-4-7 14:22 -8 16
10. Vėllaznimi 15 4-2-9 8:17 -9 14
11. Gjilani 15 3-4-9 5:16 -11 13
12. Kosova (P) 15 1-0-14 5:31 -26 3

Nė xhiron e 16-tė, mė 3 & 4 Dhjetor, do tė takohen:
Drenica - Besa
Besiana - Liria
Trepca '89 - Gjilani
Kosova (P) - Vellaznimi
KEK-u - Prishtina
Ferizaj - Flamurtari

Arb
20-11-05, 17:10
Xhiroja e 15-te
Besa 2-1 Kosova(P),
Vėllaznimi 0-0 KEK-u,
Gjilani 1-2 Drenica,
Flamurtari 1-0 Trepēa ’89,
Liria 4-0 Ferizaj, dhe
Prishtina 2-0 Besiana

Tabela (pas xhiros sė 15-tė)
1. Besa 15 11-3-1 36:11 25 36
2. Liria 15 10-2-3 31:12 19 32
3. Prishtina 15 10-2-3 20:8 12 32
4. Flamurtari 15 9-2-4 26:20 6 29
5. Drenica 15 6-2-7 18:16 2 23
6. Trepēa '89 15 5-5-5 21:20 1 20
7. Ferizaj 15 5-3-7 17:21 -4 18
8. Besiana 15 5-3-7 20:27 -7 18
9. KEK-u 15 4-4-7 14:22 -8 16
10. Vėllaznimi 15 4-2-9 8:17 -9 14
11. Gjilani 15 3-4-9 5:16 -11 13
12. Kosova (P) 15 1-0-14 5:31 -26 3

Nė xhiron e 16-tė, mė 3 & 4 Dhjetor, do tė takohen:
Drenica - Besa
Besiana - Liria
Trepca '89 - Gjilani
Kosova (P) - Vellaznimi
KEK-u - Prishtina
Ferizaj - Flamurtari

E permiresuar....

Arb
21-11-05, 06:54
Ky eshte mesazhi i permiresuar. Moderatori le te shlyej dy mesazhet e mesiperme (me gabime), rreth xhiros se 15-tė.

Xhiroja e 15-te
Besa 2-1 Kosova(P),
Vėllaznimi 0-0 KEK-u,
Gjilani 1-1 Drenica,
Flamurtari 2-1 Trepēa ’89,
Liria 5-1 Ferizaj, dhe
Prishtina 2-0 Besiana

Tabela (pas xhiros sė 15-tė)
1. Besa 15 11-3-1 36:11 25 36
2. Liria 15 10-2-3 32:13 19 32
3. Prishtina 15 10-2-3 20:8 12 32
4. Flamurtari 15 9-2-4 27:21 6 29
5. Drenica 15 6-3-6 18:17 2 21
6. Trepēa '89 15 5-5-5 22:21 1 20
7. Ferizaj 15 5-3-7 18:22 -4 18
8. Besiana 15 5-3-7 20:27 -7 18
9. KEK-u 15 4-4-7 14:22 -8 16
10. Vėllaznimi 15 4-2-9 8:17 -9 14
11. Gjilani 15 3-5-7 6:16 -10 14
12. Kosova (P) 15 1-0-14 5:31 -26 3

Nė xhiron e 16-tė, mė 23 & 24 Nėntor, do tė takohen:
Drenica - Besa
Besiana - Liria
Trepca '89 - Gjilani
Kosova (P) - Vėllaznimi
KEK-u - Prishtina
Ferizaj - Flamurtari

Arb
21-11-05, 07:02
Njė lajm tjetėr!

Kampioni i Kupės se Shqipėrisė (i kampionatit tė kaluar), Teuta e Durresit ėshtė fituese e parė historike e Kupės MbarėKombėtare, pasi arriti tė triumfoj mbi Kampionin e Dardanisė, Besėn e Pejės nė ekzekutimin e penalltive.

Ashtu sikur nė 90 minutat e ndeshjes sė parė nė Pejė, me 1-1, perfundoj edhe ndeshja e kthimit nė Durrės. Fituese arriti tė bėhet Teuta, pasi ishte mė e mirė nė ekzekutimin e penalltive, 4-2.

Arb
25-11-05, 08:59
Xhiroja e 16-te ( e fundit te Sezonit Vjeshtor)

Kane perfunduar edhe ndeshjet e fundit te pjese se rregullt te Kampionatit per sezonin vjeshtor. Kampioni ne fuqi, Besa e Pejes, ka perfunduar ne krye te tabeles, duke u bere Kampion i sezonit vjeshtor, me 39 pike, 4 pike me shume se percjellesi me i afert, skuadra e Prishtines.

Ja rrezulltatet:
Drenica 1-3 Besa
Besiana 2-0 Liria
Trepca '89 1-0 Gjilani
Kosova (P) 2-0 Vėllaznimi
KEK-u 0-4 Prishtina
Ferizaj 3-0 Flamurtari

Tabela (e Sezonit Vjeshtor)
1. Besa 16 12-3-1 39:12 27 39
2. Prishtina 16 11-2-3 24:8 16 35
3. Liria 16 10-2-4 32:15 17 32
4. Flamurtari 16 9-2-5 27:24 3 29
5. Trepēa '89 16 6-5-5 23:21 2 23
6. Ferizaj 16 6-3-7 21:22 -1 21
7. Drenica 16 6-3-7 19:20 -1 21
8. Besiana 16 6-3-7 22:27 -5 21
9. KEK-u 16 4-4-8 14:26 -12 16
10. Vėllaznimi 16 4-2-10 8:19 -11 14
11. Gjilani 16 3-5-8 6:17 -11 14
12. Kosova (P) 16 2-0-14 7:31 -24 6

Ne xhiron e 17-te (ne Pranvere), takohen:
Besa - Trepca '89 (3-3)
Vėllaznimi - Drenica (0-1)
Flamurtari - Besiana (3-3)
Kosova (P) - KEK-u (0-2)
Liria - Prishtina (1-2) (ndeshja kryesore e xhiros)
Gjilani - Ferizaj (0-1)

* ne kllapa eshte rrezulltati i takimit te pare ne mes skuadrave

Arb
25-11-05, 09:38
Besa nė fillim tė Sezonit Pranveror

Gjilani - BESA (0-0) (0-5)
KEK-u - BESA (1-2) (1-5)
BESA - Vėllaznimi (1-0) (1-0)
Kosova (P) - BESA (0-4) (1-2)
BESA - Drenica (3-0) (3-1)
Trepēa '89 - BESA (3-3)
BESA - Ferizaj (3-1)
Besiana - BESA (2-0)
BESA - Prishtina (1-0)
Liria - BESA (1-1)
BESA - Flamurtari (5-1)

Besa zė vendin e parė nė numrin e fitoreve, me 12 fitore (aq sa kishte nė Kampionatit e rregullt tė vitit tė kaluar)

Zė vendin e parė nė numrin e golave tė shėnuar, 39 (5 mė shumė se nė Kampionatin e rregullt tė vitit tė kaluar), para Lirisė me 32 & Flamurtarit 27 gola te shenuar.

Po ashtu zė vendin e parė pėr mė sė paku humbje, vetėm 1 (nga Besiana, 0-2, nė xhiron e tetė), para Prishtinės dhe Lirisė, qė kanė nga 3 pėrkatėsisht 4 humbje.

Pas Prishtinės (me vetėm 8 gola tė pėsuar), Besa ka mė sė paku gola tė pėsuar, 12.

Bashkė me Flamurtarin janė skuadrat e vetme qė nuk kanė humbur asnjė pikė nė fushėn e tyre. Nga tė gjitha ndeshjet kanė dalur me pikė tė plota.

Golaverazhi si vendas: 8 Fitore, 0 Barazime, 0 Humbje, 25:4 (njė gol mė shumė tė shėnuar se sa nė gjithė Kampionatin e rregullt tė vitit tė kaluar).
Golaverazhi si musafirė: 4 Fitore, 3 Barazime, 1 Humbje, 14:8. (3 fitore mė shumė se sa nė gjithė Kampionatin e rregullt tė vitit tė kaluar, dhe 3 humbje mė pak se sa nė Kampionatit e rregullt tė vitit tė kaluar).

Fitorja me e thelle: 5-0, perballe Gjilanit, nė xhiron e 12-tė tė kampionatit. Dy fitore tjera tė thella, pėrballė KEK-ut, 5-1, Flamurtarit, 5-1, dhe Kosovės (P), 0-4.
Humbja mė e thellė (e vetme): 0-2, pėrballė Besianės, nė xhiron e 8-tė.

Mesatarja e golave tė shėnuar ne Ndeshje: 2.43 (0.89 mė e lartė se nė Kampionatin e kaluar).
Mesatarja e golave tė pėsuar nė Ndeshje: 0.75 (0.15 mė e ultė se nė Kampionatin e kaluar).

Arb
26-03-06, 18:14
Sezoni Pranveror

Xhiroja e 17-te
Besa 2-1 Trepca '89
Vėllaznimi 1-1 Drenica
Flamurtari 2-1 Besiana
Kosova (P) 0-0 KEK-u
Liria 0-2 Prishtina
Gjilani 1-0 Ferizaj

Tabela
1. Besa 17 13-3-1 41:13 28 42
2. Prishtina 17 12-2-3 26:8 18 38
3. Liria 17 10-2-5 32:17 15 32
4. Flamurtari 17 10-2-5 29:25 4 32
5. Trepēa '89 17 6-5-6 24:23 1 23
6. Drenica 17 6-4-7 20:21 -1 22
7. Ferizaj 17 6-3-8 21:23 -2 21
8. Besiana 17 6-3-8 23:29 -6 21
9. Gjilani 17 4-5-8 7:17 -10 17
10. KEK-u 17 4-5-8 14:26 -12 17
11. Vėllaznimi 17 4-3-10 9:20 -11 15
12. Kosova (P) 17 2-1-14 7:31 -24 7

Arb
26-03-06, 18:15
Xhiroja e 18-te
Ferizaj 1-1 Besa
Prishtina 1-0 Flamurtari
KEK-u 0-0 Liria
Besiana 0-0 Gjilani
Drenica 3-0 Kosova (P)
Trepca '89 0-0 Vellaznimi

Tabela
1. Besa 18 13-4-1 42:14 28 43
2. Prishtina 18 13-2-3 27:8 19 41
3. Liria 18 10-3-5 32:17 15 33
4. Flamurtari 18 10-2-6 29:26 3 32
5. Trepēa '89 17 6-6-6 24:23 1 24
6. Drenica 18 7-4-7 23:21 2 25
7. Ferizaj 18 6-4-8 22:24 -2 22
8. Besiana 18 6-4-8 23:29 -6 22
9. Gjilani 18 4-5-8 7:17 -10 18
10. KEK-u 18 4-6-8 14:26 -12 18
11. Vėllaznimi 18 4-4-10 9:20 -11 16
12. Kosova (P) 18 2-1-15 7:34 -27 7

Nė xhiron e 19-tė, mė 31 Mars & 1 Prill, do tė takohen:
Besa - Besiana (0-2)
Gjilani - Prishtina (0-2)
Drenica - KEK-u (1-1)
Flamurtari - Liria (1-2)
Kosova (P) - Trepca '89 (1-5)
Vellaznimi - Ferizaj (0-1)

* ne kllapa eshte rrezulltati i takimit te pare ne mes skuadrave

Arb
29-03-06, 15:23
Emra: Gjilani i fortė, por jo pėr tė na mėnjanuar!

Prishtinė, 28 mars - Nesėr zhvillohen ndeshjet e para tė rrethit tė 1/8 sė finales sė Kupės sė Kosovės nė futboll. Ndeshja mė interesante e kėtij rrethi do tė zhvillohet nė Gjilan, ku skuadra e drejtuar nga pėrzgjedhėsi i pėrkohshėm i pėrfaqėsueses sė Kosovės, Muharrem Sahiti do tė jetė mikėpritėse e Prishtinės. Nė prag tė kėtij takimi pėr “futbolli.com” nuk kanė ngurruar tė shprehin optimizmin e tyre pėr kalim nė ēerekfinale, kryetrajneri i Gjilanit, Sahiti dhe sulmuesi i Prishtinės, Uliks Emra. Ky i fundit nė dy ndeshjet e para tė stinorit pranveror ishte vendimtar nė fitoret e bardhekaltėrve, prandaj sigurisht ai edhe nė ndeshjen e nesėrme do tė jetė “kėrcėnuesi” kryesor pėr portėn gjilanase. Madje, Emra ėshtė shprehur optimist pėr suksesin e tij nė garat e Kupės. “Jemi tė vetėdijshėm se kjo do tė jetė njė sfidė e vėshtirė, ngase Gjilani ka bėrė shumė ndryshime nė skuadėr dhe ka pėrparuar dukshėm nė cilėsi. Megjithatė pėrparėsi pėr ne ėshtė fakti se ndeshjen e kthimit do ta zhvillojmė para tifozėve tanė. Ne nuk e nėnēmojmė aspak Gjilanin, por jam i bindur se do tė jemi ne, ata, tė cilėt do tė kualifikohemi nė ēerekfinale, sepse krahas titullit tė kampionit, ne synojmė edhe Kupėn e Kosovės”, ka pohuar Uliks Emra. Nė anėn tjetėr, kryetrajneri i gjilanasve, Muharrem Sahiti, ka thėnė se beson se skuadra e tij mund tė shkojė mė tutje, megjithėse kjo nuk do tė jetė fare e lehtė. “Jemi shumė optimistė se do ta kalojmė kėtė rreth. Do tė aplikojmė lojė sulmuese nė mėnyrė qė tė arrijmė rezultat sa mė pozitiv para ndeshjes sė kthimit, e cila zhvillohet nė Prishtinė. Pėr kėtė ekziston njė bindje dhe disponim i gjithmbarshėm nė klub. Mund tė them se kemi shumė respekt pėr Prishtinėn, por jo edhe frikė nga loja e saj dhe epilogu pėrfundimtar”, ka thėnė Sahiti.
Blerim HALIMI

Kupa e Kosovės – 1/8 e finales
e mėrkurė

Besa - Trepēa
Rahoveci - Flamurtari
Fushė Kosova - Drenica
Gjilani - Prishtina
KEK-u - Liria
Ferizaj - Besiana
Kosova (P) - Shqiponja
Kosova (V) - Trepēa ’89

Futbolli.com

Arb
04-04-06, 20:49
Xhiroja e 19-te
Besa 8-0 Besiana
Gjilani 0-0 Prishtina
Drenica 2-1 KEK-u
Flamurtari 0-0 Liria
Kosova (P) 0-0 Trepca '89
Vellaznimi 0-0 Ferizaj

Tabela
1. Besa 19 14-4-1 50:14 36 46
2. Prishtina 19 13-3-3 27:8 19 42
3. Liria 19 10-4-5 32:17 15 34
4. Flamurtari 19 10-3-6 29:26 3 33
5. Trepēa '89 19 6-7-6 24:23 1 24
6. Drenica 19 8-4-7 25:22 3 28
7. Ferizaj 19 6-5-8 22:24 -2 23
8. Besiana 19 6-4-9 23:37 -14 22
9. Gjilani 19 4-6-8 7:17 -10 19
10. KEK-u 19 4-6-9 15:28 -13 18
11. Vėllaznimi 19 4-5-10 9:20 -11 17
12. Kosova (P) 18 2-1-15 7:34 -27 7

Nė xhiron e 20-tė, mė 8 & 9 Prill, do tė takohen:
Prishtina - Besa (0-1)
Besiana - Vellaznimi (2-1)
Ferizaj - Kosova (P) (2-0)
Liria - Gjilani (0-0)
KEK-u - Flamurtari (0-2)
KEK-u - Trepca '89

* ne kllapa eshte rrezulltati i takimit te pare ne mes skuadrave

prishtinasi
04-04-06, 23:49
Xhiroja e 19-te
Besa 8-0 Besiana
Gjilani 0-0 Prishtina
Drenica 2-1 KEK-u
Flamurtari 0-0 Liria
Kosova (P) 0-0 Trepca '89
Vellaznimi 0-0 Ferizaj

Tabela
1. Besa 19 14-4-1 50:14 36 46
2. Prishtina 19 13-3-3 27:8 19 42
3. Liria 19 10-4-5 32:17 15 34
4. Flamurtari 19 10-3-6 29:26 3 33
5. Trepēa '89 19 6-7-6 24:23 1 24
6. Drenica 19 8-4-7 25:22 3 28
7. Ferizaj 19 6-5-8 22:24 -2 23
8. Besiana 19 6-4-9 23:37 -14 22
9. Gjilani 19 4-6-8 7:17 -10 19
10. KEK-u 19 4-6-9 15:28 -13 18
11. Vėllaznimi 19 4-5-10 9:20 -11 17
12. Kosova (P) 18 2-1-15 7:34 -27 7

Nė xhiron e 20-tė, mė 8 & 9 Prill, do tė takohen:
Prishtina - Besa (0-1)
Besiana - Vellaznimi (2-1)
Ferizaj - Kosova (P) (2-0)
Liria - Gjilani (0-0)
KEK-u - Flamurtari (0-2)
KEK-u - Trepca '89

* ne kllapa eshte rrezulltati i takimit te pare ne mes skuadrave

Prishtina, duhet te fitoj kunder Beses, perndryshe katastrofeeeeee

Arb
09-04-06, 17:34
Xhiroja e 20-te
Prishtina 0-0 Besa
Besiana 3-1 Vellaznimi
Ferizaj 1-0 Kosova (P)
Liria 1-2 Gjilani
KEK-u 1-0 Flamurtari
Trepca '89 3-1 Drenica

Tabela
1. Besa 20 14-5-1 50:14 36 47
2. Prishtina 20 13-4-3 27:8 19 43
3. Flamurtari 20 11-2-7 31:27 4 35
4. Liria 20 10-4-6 34:21 13 34
5. Trepēa '89 20 7-7-6 27:24 3 28
6. Drenica 20 8-4-8 26:25 1 28
7. Ferizaj 20 7-5-8 23:24 -1 26
8. Besiana 20 7-4-9 26:38 -12 25
9. KEK-u 20 5-6-9 16:28 -12 21
10. Gjilani 20 4-8-8 9:19 -10 20
11. Vėllaznimi 20 4-5-11 10:23 -13 17
12. Kosova (P) 20 2-2-16 7:35 -28 8

Nė xhiron e 20-tė (te parafundit), mė 8 & 9 Prill, do tė takohen:

Besa - Liria (1-1)
Kosova (P) - Besiana (1-2)
Gjilani - Flamurtari (0-2)
Vellaznimi - Prishtina (0-0)
Trepca '89 - KEK-u (1-1)
Drenica - Ferizaj (3-0)

* ne kllapa eshte rrezulltati i takimit te pare ne mes skuadrave ne sezonin vjeshtor

Arb
16-04-06, 16:31
Xhiroja e 21-te (e parafundit)

Sot:
Besa 5-2 Liria
(1-0) 37', Zeka (penalti)
(2-0) 50', Zeka
(2-1) 55', Luli (penalti)
(3-1) 68', Zeka
(4-1) 71', Zeka (penalti)
(4-2) 73', Luli (penalti)
(5-2) 78', Duraku

Vellaznimi 0-1 Prishtina
(0-1) 82', Zhjeqi (penalti)

Gjilani 2-0 Flamurtari
Trepca '89 0-0 KEK-u

Dje:
Kosova (P) 0-1 Besiana
Drenica 2-0 Ferizaj


Tabela
1. Besa 21 15-5-1 55:16 39 50
2. Prishtina 21 14-4-3 28:8 20 46
3. Flamurtari 21 11-2-8 31:29 2 35
4. Liria 21 10-4-7 36:26 10 34
5. Drenica 21 9-4-8 28:25 3 31
6. Trepēa '89 21 7-8-6 27:24 3 29
7. Besiana 21 8-4-9 27:38 -11 28
8. Ferizaj 21 7-5-9 23:26 -3 26
9. Gjilani 21 5-8-8 11:19 -8 23
10. KEK-u 21 5-7-9 16:28 -12 22
11. Vėllaznimi 21 4-5-12 10:24 -14 17
12. Kosova (P) 21 2-2-17 7:36 -29 8


Nė xhiron e 22-tė (te fundit te kampionatit te rregullt), mė 23 Prill, do tė takohen:

Flamurtari - Besa (1-5)
Ferizaj - Trepca '89 (2-2)
Prishtina - Kosova (P) (1-0)
Besiana - Drenica (0-3)
Liria - Vellaznimi (4-0)
KEK-u - Gjilani (0-0)


* ne kllapa eshte rrezulltati i takimit te pare ne mes skuadrave ne sezonin vjeshtor

Arb
20-04-06, 14:45
Cerekfinalja e Kupes se Kosoves

Dje:
Besa 1 - 1 Prishtina
Trepca 2 - 1 Flamurtari
Besiana 3 - 2 KEK-u

Sot:
Shqiponja - Drenica

Arb
30-04-06, 23:33
Xhiroja e fundit, 22-te

Dje:
Prishtina 3-0 Kosova (P)
KEK-u 2-0 Gjilani
Besiana 1-1 Drenica

Sot:
Flamurtari 0-0 Besa
Ferizaj 1-1 Trepca '89
Liria 4-1 Vellaznimi


PlayOff
1. Besa 22 15-6-1 55:16 39 51
2. Prishtina 22 15-4-3 31:8 23 49
3. Liria 22 11-4-7 40:27 13 37
4. Flamurtari 22 11-3-8 31:29 2 36
5. Drenica 22 9-5-8 29:26 3 32
6. Trepēa '89 22 7-9-6 28:25 3 30

PlayOut
7. Besiana 22 8-5-9 28:39 -11 29
8. Ferizaj 22 7-6-9 24:27 -3 27
9. KEK-u 22 6-7-9 18:28 -10 25
10. Gjilani 22 5-8-9 11:21 -10 23
11. Vėllaznimi 22 4-5-13 11:28 -17 17
12. Kosova (P) 22 2-2-18 7:39 -32 8

Arb
07-05-06, 19:46
PlayOff
Ferizaj 2-4 Besa
Drenica 0-1 Prishtina (e nderprere ne minuten e 44)
Flamurtari 3-1 Liria

Tabela
1. Besa 23 16-6-1 59:18 41 54
2. Prishtina 22 15-4-3 31:8 23 49 (-1)
3. Flamurtari 23 12-3-8 34:30 4 39
4. Liria 23 11-4-8 41:30 11 37
5. Drenica 22 9-5-8 29:26 3 32 (-1)
6. Ferizaj 23 8-5-10 27:31 -4 30

PlayOut
Kosova (P) 1-1 Besiana
Vellaznimi 2-0 Trepca '89
Gjilani 2-0 KEK-u

Tabela
7. Besiana 23 8-6-9 29:40 -11 30
8. Trepēa '89 23 7-8-8 28:28 0 29
9. Gjilani 23 6-8-9 13:21 -8 26
10. KEK-u 23 6-7-10 18:30 -12 25
11. Vėllaznimi 23 5-5-13 13:28 -15 20
12. Kosova (P) 23 2-3-18 8:40 -32 9

Arb
15-05-06, 01:41
Xhiroja e 2-te

PlayOff
Besa 1-0 Liria
Prishtina 2-0 Flamurtari
Ferizaj 2-2 Drenica

Tabela
1. Besa 24 17-6-1 60:18 42 57
2. Prishtina 23 16-4-3 33:8 25 52 (-1)
3. Flamurtari 24 12-3-9 34:32 2 39
4. Liria 24 11-4-9 41:31 10 37
5. Drenica 23 9-6-8 31:28 3 33 (-1)
6. Ferizaj 24 8-6-10 29:33 -4 31

PlayOut
Kosova (P) 1-3 Vellaznimi
Besiana 1-0 KEK-u
Trepca '89 3-0 Gjilani

Tabela
7. Besiana 24 9-6-9 30:40 -10 33
8. Trepēa '89 24 8-8-8 31:28 3 32
9. Gjilani 24 6-8-10 13:24 -11 26
10. KEK-u 24 6-7-11 18:31 -13 25
11. Vėllaznimi 24 6-5-13 16:29 -13 23
12. Kosova (P) 24 2-3-19 9:43 -34 9

Arb
15-05-06, 14:30
Xhiroja e 2-te

PlayOff
Besa 1-0 Liria
Prishtina 2-0 Flamurtari
Ferizaj 2-2 Drenica

Tabela
1. Besa 24 17-6-1 60:18 42 57
2. Prishtina 23 17-4-3 36:8 28 55
3. Flamurtari 24 12-3-9 34:32 2 39
4. Liria 24 11-4-9 41:31 10 37
5. Drenica 23 9-6-8 31:31 0 33
6. Ferizaj 24 8-6-10 29:33 -4 31

Ndeshja e ndeprere e xhiros se pare, ne mes te Drenices dhe Prishtines, eshte regjistruar me rrezulltat zyrtar, 0-3.

Nė xhiron e 3-tė, me 17 Maj (e mėrkurė), takohen: Drenica – Besa, Flamurtari – Ferizaj, dhe Liria - Prishtina.


PlayOut
Kosova (P) 1-3 Vellaznimi
Besiana 1-0 KEK-u
Trepca '89 3-0 Gjilani

Tabela
7. Besiana 24 9-6-9 30:40 -10 33
8. Trepēa '89 24 8-8-8 31:28 3 32
9. Gjilani 24 6-8-10 13:24 -11 26
10. KEK-u 24 6-7-11 18:31 -13 25
11. Vėllaznimi 24 6-5-13 16:29 -13 23
12. Kosova (P) 24 2-3-19 9:43 -34 9

Nė xhiron e 3-tė, mė 17 Maj (e mėrkurė), takohen: Vėllaznimi – Besiana, Gjilani – Kosova, dhe KEK-u –Trepēa ‘89.

Arb
17-05-06, 22:21
Xhiroja e 3-te

PlayOff
Drenica 1-2 Besa
0:1, Haxhi Zeka 27
0:2, Haxhi Zeka 47
1:2, Sami Geci 82

Ferizaj 2-2 Flamurtari

Neser
Liria - Prishtina

Tabela
1. Besa 25 18-6-1 62:19 43 60
2. Prishtina 23 17-4-3 36:8 28 55
3. Flamurtari 25 12-4-9 36:34 2 40
4. Liria 24 11-4-9 41:31 10 37
5. Drenica 25 9-6-10 31:31 0 33
6. Ferizaj 25 8-7-10 31:35 -4 32


PlayOut
Vellaznimi 1-0 Besiana
KEK-u 0-0 Trepca '89

Neser
Gjilani - Kosova (P)

Tabela
7. Besiana 25 9-6-10 30:41 -11 33
8. Trepēa '89 25 8-9-8 31:28 3 33
9. Gjilani 24 6-8-10 13:24 -11 26
10. Vėllaznimi 25 6-5-13 17:29 -12 26
11. KEK-u 25 6-8-11 18:31 -13 26
12. Kosova (P) 24 2-3-19 9:43 -34 9

Arb
03-06-06, 10:40
Xhiroja e 8-te

PlayOff

Besa 6-1 Drenica
Ferizaj 1-3 Flamurtari
Liria - Prishtina (u shty)

Tabela
1.Besa 30 23 6 1 78:22 75 (tashme Kampion)
2.Prishtina 29 19 6 4 43:16 63
3.Flamurtari 30 13 6 11 42:40 45
4.Liria 29 12 7 10 49:34 43
5.Drenica 30 11 6 13 38:48 39
6.Ferizaj 30 8 8 14 35:47 32