PDA

View Full Version : Flamuj shqiptar tė pėrdorur gjatė historisė!


Barbaroza
03-11-05, 17:47
1914-1915

http://www.crwflags.com/fotw/images/a/al-regen.gif

1915

http://www.crwflags.com/fotw/images/a/al-baja.gif

1915-1917http://www.crwflags.com/fotw/images/a/al-tsuri.gif

1917

http://www.crwflags.com/fotw/images/a/al-1917.gif


Vazhdon...

Krokodilli
04-11-05, 05:55
http://www.sandberg.nl/~effi-amir/effi-amir/projects/projects_imgs/alb_flag_us_b.jpg

:lol:

Krokodilli
04-11-05, 05:58
FLAMURI ARBERESH

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6c/Arbereshflagg.png/200px-Arbereshflagg.png

Krokodilli
04-11-05, 06:52
1939

http://www.crwflags.com/fotw/images/a/al-s1939.gif

Barbaroza
04-11-05, 15:16
Flamur i Rebublikes franceze te Korēes

http://www.crwflags.com/fotw/images/a/al-korit.gif

1918-1920

http://www.crwflags.com/fotw/images/a/al-1918.gif

Barbaroza
05-11-05, 20:51
Principata e Shqiperise 1913-1914

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1914.gif

Flamuri mbreteror 1914

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al_1914k.gif

Flamuri i Princeshes

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al_1914p.gif

Kurora mbreterore e Princit

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al_1914h.gif

Flamuj qytetare

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~1914n.gif

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~1914m.gif

Barbaroza
05-11-05, 21:38
Flamur i perdorur nga Isa Boletini me 1911 ne Luften per Autonomi

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1900.gif

Flamuri i Autonimise(1912)ku ylli i bardhe simbolizon luften e perbashket te muslimaneve,katolikeve dhe ortodokseve shqiptare per Pavaresi!

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1911.gif

Flamur i perdorur nga qeveria e Ismail Qemalit me 1912

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1912.gif

Flamur i perdorur nga qeveria kalimtare e Esad Pashes(1913)

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-baja.gif

Barbaroza
06-11-05, 21:31
Republika e Shqiperise 1920-1928

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1920.gif

Qeveria kalimtare e vitit 1920

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1920.gif

Flamur i armates dhe marines 1920-1928

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al^1925.gif

Niveli Presidencial

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1925p.gif

Flamur qytetar

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~.gif

Flamuj alternativ

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1927.gif

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1927p.gif

Barbaroza
08-11-05, 16:38
Republika e Mirdites 1921

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-mirde.gif


Flamur tjeter i raportuar

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-mird1.gif

Republika e Shqiperise 1928-1934

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1929.gif

Flamur i simbolit te luftes dhe i nivelit te Shkelqesise

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al^1929.gif

Flamur qytetar

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~1929.gif

Barbaroza
10-11-05, 17:48
http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1939.gif
Shqiperia nen okupimin italian(1939-1943)

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-s1939.gif
Flamur shqiptar prej 1939 deri me 25 korrik 1943

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1943.gif
Shqiperia nen sundimin gjerman(1943-1944)

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1943p.gif
Qeveria e autonomise kalimtare(1943)

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1944.gif
Qeveria demoktarike e Shqiperise(1943)

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1944f.gif
Flamur i perdorur ne festimin e lirise(1944)

Barbaroza
12-11-05, 17:40
http://fotw.tukayyid.de/images/a/al-1946.gif
Republika Popullore e Shqiperise (1946-1992)

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al_1946p.gif
Flamur presidencial

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~1945c.gif
Flamur qytetar

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~1946w.gif
Flamur i marines

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~1954w.gif
Flamur i marines dhe sinjalizimit

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~58n.gif
Flamur i marines dhe sinjalizimit(1958-1992)

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~58wp.gif

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~1958j.gif
Flamur marine(1958-1992)

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~58aux.gif
Flamur i kanatieres ndihmese

http://fotw.tukayyid.de/images/a/al~58cg.gif
Flamur i mbrojtjes bregdetare