PDA

View Full Version : Deshifro fjalë...!


Barbaroza
12-11-05, 15:43
Te shkruajme shkronja cilat na prekin ne tastature pa qellim te caktuar qe prej tyre te deshifrojme fjale te ndryshme.Mund te ndodh ta fitojme dhe ndonje fjali te tere!

Po filloj une:

udsëfbiezaropragbilyc

laliloli
12-11-05, 18:31
Te shkruajme shkronja cilat na prekin ne tastature pa qellim te caktuar qe prej tyre te deshifrojme fjale te ndryshme.Mund te ndodh ta fitojme dhe ndonje fjali te tere!

Po filloj une:

udsëfbiezaropragbilyc

Barbaroza te pershendes dhe te pergezoj per hapjen e kesaj loje u mundova qe me keto shkronja qe ke shtypur te formuloj diqka dhe ja qka formulova:

Barbarozë se di plugi c.

Barbaroza
12-11-05, 18:33
Faleminderit Lali.

Vazhdojme tash me deshifrime tjera!

laliloli
12-11-05, 18:37
Faleminderit Lali.

Vazhdojme tash me deshifrime tjera!

OK une vetem propozoj qe le te mbetet rregull qe te shtypen 20 shkronja ,nese pajtohen te gjithe.


dihrtusvzhieklosfbva

Barbaroza
12-11-05, 18:48
Faleminderit Lali.

Vazhdojme tash me deshifrime tjera!

OK une vetem propozoj qe le te mbetet rregull qe te shtypen 20 shkronja ,nese pajtohen te gjithe.


di h rtu s vzhieklosfbva

Dashuri tek vi kos vzhfb

laliloli
12-11-05, 19:18
di h rtu s vzhieklosfbva

Dashuri tek vi kos vzhfb[/quote]

BUkur shume Barbaroza ,po harrove te shtypesh shkronjat

loni19
12-11-05, 19:28
spedo nete djfos

Barbaroza
12-11-05, 19:29
di h rtu s vzhieklosfbva

Dashuri tek vi kos vzhfb

BUkur shume Barbaroza ,po harrove te shtypesh shkronjat[/quote]

Lali,shkronjat qe kane mbetur,i kam lene ashtu!

Barbaroza
12-11-05, 19:29
dhtlaormhfliamdprqla

Barbaroza
13-11-05, 20:10
A ka kush qe din te deshifroje fjale ketu :?: :?

laliloli
17-11-05, 11:18
dhtlaormhfliamdprqla

Flm.or Maliq dhalpra tdh

akrduyxgehtkizsougmy

Barbaroza
17-11-05, 15:36
akrduyxgehtkizsougmy

Akord Mit Hesht Ku yxzgy

Barbaroza
17-11-05, 15:37
dotrlnsaoeqlfhdskyae

Sy_kaltra
19-11-05, 18:07
dotrlnsaoeqlfhdskyae

Do te na qesh.rofsh lal


dky

rilinda
30-11-05, 17:52
ky d...

paisdjfxckn

Barbaroza
01-12-05, 10:54
Rilinda,duhet shtypur 20 shkronja.Po vazhdoj une:

fotelsantidsprhfpqen

DEA
01-12-05, 14:27
Rilinda,duhet shtypur 20 shkronja.Po vazhdoj une:

fotelsantidsprhfpqen
Prit sante Qeni..................teprica FODSHFP

Diana007
01-12-05, 14:31
Ai qka kam hek edhe mu me teprojshin shum :? se pak zanore kishte :P
kjdfaebyijreokskhkhe

Barbaroza
01-12-05, 14:42
Ai qka kam hek edhe mu me teprojshin shum :? se pak zanore kishte :P
kh

Byroja Keksi Def Hjek (k,h)

rilinda
01-12-05, 16:12
ukjgaldfgshdlfjesDFroa

Barbaroza
02-12-05, 16:43
Fjala Ujk Gol Shes (d,g,d,f,d,f,r)

P.S.Rilinda,dy shkronja ke vene me teper.

DEA
02-12-05, 17:18
qukrieatkuaepmncxati

Barbaroza
02-12-05, 18:43
amcx

Kuarti Kupe Qen Ati (a,m,c,x)

Sy_kaltra
02-12-05, 18:45
qukrieatkuaepmncxati

Kritikat qe ua nxam e pc- ( ue )

Diana007
03-12-05, 08:49
Sjirksfdeiomjeyagare

Barbaroza
03-12-05, 18:13
Skija Gare Jemi Re Do (s,f,y)

Barbaroza
03-12-05, 20:09
lrfsaopqcbmfdsoyrfjn

rilinda
03-12-05, 20:32
Irfan frym sos poq dj (c,b,f)

erbuhalanpohkhfqdbhë

Barbaroza
03-12-05, 20:56
Hëna Bardh Buqe Fol (p,h,h,k)

rilinda
04-12-05, 13:02
penuhgqaabnemilhroiu

Barbaroza
04-12-05, 19:19
penuhgqaabnemilhroiu

Pehri Qamil Neon Ua (u,g,b)

Barbaroza
05-12-05, 21:55
dorplfrqikxarikldfgj

DEA
06-12-05, 20:58
Do priq xik dallgj (f,r,r,k,f)

DEA
07-12-05, 18:04
EARTVLNMTIKFXYPLHFAZ

Barbaroza
07-12-05, 19:02
TXHFZ

Vlera Tym Plan Fik (t,x,h,f,z)

DEA
13-12-05, 23:55
AAAABBBOORRTTNNVVJOO

Barbaroza
14-12-05, 17:51
AAAABBBOORRTTNNVVJOO

Artan,Robot,Java,Bobo (n,v)

Murgesha
14-12-05, 18:08
ëdhtijyçkbeavtsgiur

pokeri
14-12-05, 18:15
ëdhtijyçkbeavtsgiur


Më parë i deshifroj Hieroglifet, se sa këto fjalë.
(pa idhnim).

Barbaroza
14-12-05, 19:02
ëdhtijyçkbeavtsgiur

Udhët e gurit si vija,kyç (b)


P.S.kishin qene veq 19 shkronja,ndaj e shtova edhe nje u,se me nevoitej. :lol:

Barbaroza
05-02-06, 18:57
fisarekstualehnzkpqa

DEA
06-02-06, 21:23
fisarekstualehnzkpqa


Qka keni pare, tul a? FSSHZ

Diana007
13-05-08, 17:42
bnsdkfjhioaeruiwmzxu :biggrin:

Estella
20-05-08, 20:03
bnsdkfjhioaeruiwmzxu :biggrin:


:rolleyes: :rolleyes: ....................

LEDHATIMI
02-06-08, 17:49
bnsdkfjhioaeruiwmzxu :biggrin:


Banu serioz e mos ja njerr funin! :biggrin:


kmaelsjivynniqdaeta

Alkimisti_ch
07-06-08, 23:16
Banu serioz e mos ja njerr funin! :biggrin:


kmaelsjivynniqdaeta


Leka e adita vin, qajne me sy


sajgduiwezidw