PDA

View Full Version : Shoqerim Fjalesh


Gentiana
13-11-05, 15:37
Pershendetje.

Ju ftoj ne ket Teme dhe shpresoj te ju pelqen, e kjo shkon keshtu:
Un psh e them nje fjal, kurse tjetri nje fjal tjeter qe i bjen ndermend dhe lidhen bashk, keshtu me radh ku ne fund perfundon si nje tregim, por ju lutem te mos jet shum e gjat, si ajo; un po ja nisi e ju vazhdoni.

Po ja filloj un.

Dardania-->

Murgesha
13-11-05, 15:41
[quote="Gentiana"]

Dardania-->forum-->

ninnela
13-11-05, 15:45
Dardania-Forum-Anetaret-


Te pergezoj per temen :lol: :lol:

Gentiana
13-11-05, 15:47
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn

Sy_kaltra
13-11-05, 15:48
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen cool 8) -

Tomori
13-11-05, 15:48
te shkelqyer...

Barbaroza
13-11-05, 16:01
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-

zana e maleve
13-11-05, 16:19
......qdo vizitore qe hyn

Sy_kaltra
13-11-05, 16:26
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-

Gentiana
13-11-05, 16:49
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-

Sy_kaltra
13-11-05, 17:50
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-

laliloli
17-11-05, 13:58
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites- ,prandaj duhet ta..

Diana007
17-11-05, 15:04
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm -

ninnela
17-11-05, 15:47
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm -

....dhe mos

Diana007
17-11-05, 15:55
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm - dhe mos - te lendojme e ofendojm njeri tjetrin -

Sy_kaltra
19-11-05, 18:02
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm - dhe mos - te lendojme e ofendojm njeri tjetrin -pa nevoj sepse -

GURI SYLAJ
19-11-05, 18:06
- ne fund te fundit te gjithe jemi lakra te nje kazani qe ..........

Sy_kaltra
19-11-05, 18:08
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm - dhe mos - te lendojme e ofendojm njeri tjetrin -pa nevoj sepse -ne fund te fundit te gjithe jemi lakra te nje kazani qe --perzijm njejt pa dallim te-

zana e maleve
19-11-05, 18:35
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm - dhe mos - te lendojme e ofendojm njeri tjetrin -pa nevoj sepse -ne fund te fundit te gjithe jemi lakra te nje kazani qe --perzijm njejt pa dallim te-
-feje dhe gjinije

Sy_kaltra
19-11-05, 18:36
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm - dhe mos - te lendojme e ofendojm njeri tjetrin -pa nevoj sepse -ne fund te fundit te gjithe jemi lakra te nje kazani qe --perzijm njejt pa dallim te-feje dhe gjinije-sepse ketu gjejm gjdo -

zana e maleve
19-11-05, 18:38
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm - dhe mos - te lendojme e ofendojm njeri tjetrin -pa nevoj sepse -ne fund te fundit te gjithe jemi lakra te nje kazani qe --perzijm njejt pa dallim te-feje dhe gjinije-sepse ketu gjejm gjdo -
-gje qe na intereson-

Sy_kaltra
19-11-05, 18:42
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm - dhe mos - te lendojme e ofendojm njeri tjetrin -pa nevoj sepse -ne fund te fundit te gjithe jemi lakra te nje kazani qe --perzijm njejt pa dallim te-feje dhe gjinije-sepse ketu gjejm gjdo - gje qe na intereson-dhe gjdo gje e re ne boten virtuale e kemi ketu-

zana e maleve
19-11-05, 18:43
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm - dhe mos - te lendojme e ofendojm njeri tjetrin -pa nevoj sepse -ne fund te fundit te gjithe jemi lakra te nje kazani qe --perzijm njejt pa dallim te-feje dhe gjinije-sepse ketu gjejm gjdo - gje qe na intereson-dhe gjdo gje e re ne boten virtuale e kemi ketu-
-nga gjerat me te thjesta e deri tek ato me te komplikuarat sepse-

Sy_kaltra
19-11-05, 22:25
Dardania-Forum-Anetaret-e bejn-Atmosferen- cool te shkelqyer- qe ia kane lakmi-qdo vizitore qe hyn-e del nga kja der dardane-me mendimin-asht virtualitet mahnites-prandaj duhet ta - duam dhe ta respektojm - dhe mos - te lendojme e ofendojm njeri tjetrin -pa nevoj sepse -ne fund te fundit te gjithe jemi lakra te nje kazani qe --perzijm njejt pa dallim te-feje dhe gjinije-sepse ketu gjejm gjdo - gje qe na intereson-dhe gjdo gje e re ne boten virtuale e kemi ketu- nga gjerat me te thjesta e deri tek ato me te komplikuarat sepse-sa jetojm mesojm e sidomos kur behemi shoqeri e -

GURI SYLAJ
19-11-05, 23:08
..nderlikuar qe nuk mirremi vesh as me.....

rilinda
30-11-05, 17:11
..nderlikuar qe nuk mirremi vesh as me.....

fjal e duhet, e per me kuptu duhet veq me ju vizatu ....