PDA

View Full Version : PlayOff-i per ne KB ne Gjermani


Arb
16-11-05, 21:37
Sot jane duke u zhvilluar edhe ndeshjet e kthimit te PlayOff-it per Kualifikimin ne Kampionatin Boteror ne Gjermani, qe do te filloj me 9 Qershor te vitit tjeter.

Sot, Zvicra edhe pse humbi, 2-4, ndaj Turqise, me fitoren 2-0, javen e kaluar u be kombetarja e 12-te e kualifikuar.

Futbollisti Shqiptar, Valon Behrami, qe mbron ngjyrat e Kombetares se Zvicres, u aktivizua ne minuten e 46-te.

Dy ndeshjet e tjera akoma nuk kane perfunduar.

Sllovakia - Spanja, eshte 1-0 ne keto momente. Ndeshja e pare, 1-5.

Dhe, Republika Ceke - Norvegjia eshte 1-0. Ndeshja e pare, po 1-0.

Lista e 12 nga 14 Kombetareve te Europes te kualifikuara:
1. Gjermania (si mikpritese)
2. Holanda
3. Ukrahina
4. Portugalia
5. Franca
6. Italia
7. Anglia
8. Polonia
9. S & M
10. Suedia
11. Kroacia
12. Zvicra

Arb
16-11-05, 22:15
Tashme dime edhe dy nga 32 kombetaret e fundit te kualifikuara per ne KB. Ato jane Spanja dhe Cekia.

Sllovakia - Spanja 1-1, 1-5 (1-6, rrezulltati i pergjithshem)
Cekia - Norvegjia 1-0, 1-0 (2-0, rrezulltati i pergjithshem)

EUROPA
1. Gjermania (si mikpritese)
2. Ukrahina
3. Italia
4. Anglia
5. Polonia
6. Holanda
7. Portugalia
8. Kroacia
9. Suedia
10. Franca
11. S & M
12. Zvicra
13. Spanja
14. Republika Ceke

Nga Kontinentet tjera kemi keto Kombetare te kualifkuara:

CONCAF
1. Shtet e Bashkuara
2. Meksika
3. Kosta Rika
4. Trinidad Tabago *

* Trinidad Taboga u kualifikua ne PlayOff pasi ne ndeshje me Behrain (Azi), 1-1, 1-0 (2-1, me rrezulltat te pergjithshem)

AZIA
1. Koreja Jugore
2. Japonia
3. Irani
4. Arabia Saudite

OQEANIA
1. Australia *

* Australia u kualifikua ne PlayOff pasi ne ndeshje me Uruguain (Amerike Jugore), 1-0 (4-2 me penallti), 0-1.

AMERIKA JUGORE
1. Argjentina
2. Brazili,
3. Ekuadori
4. Paraguai

AFRIKA
1. Angola
2. Gana
3. Togo
4. Bregu i Fildishte
5. Tunizia