PDA

View Full Version : Kurse gjuhsh t huaja online!


Gentiani
25-11-05, 22:55
Pasi gjindemi tek rubrika e gjuhve t huaja, ju kisha lutur t gjith diskutuesve, q n nj form kan hasur n ndonj kurs online t gjuhve t huaja q ofrohet n internet (mundsisht free Course :lol: :wink: ) t sjellin linqet - lidhjet n kt tem.

Besoj se me nj hap t till dhe shkmbim informacionesh do ti ndihmonim njri tjetrit q t vijn tek materialet interesante. Mundsisht nse sjellni linkun t prshkruani shkurtimisht edhe prmbajtjen e atij linkut dhe materialeve q ofrohen.

Kurse t gjuhs gjermane

http://www.deutsch-lernen.com/index.php

nj lidhje e pasur me ushtrime, leksione dhe vokabular t gjermanishtes


http://www.enchantedlearning.com/languages/german/Aisfor.shtml

anglisht - gjermanisht


http://www.allgemeinbildung.ch

nj lidhje jashtzakonisht e pasur q kam hasur deri tani n internet me gjuh t huaja si gjermanisht, anglisht dhe frngjisht, por njkohsisht edhe me njohuri t prgjithshme.