PDA

View Full Version : Mesazhet private


Reana
19-12-05, 03:33
Ne fillim te faqes (ekranit) gjinden me rend kategorite
Indeksi- FAQ-Kėrko-Lista e Anėtarėve-Grupet e Anėtarėve- Profili-Mesazhe Private...

Per te shkruar nje mesazh privat, duhet shtypur kategorine Mesazhe Private, pastaj shkruani tekstin, dhe shtypni "paraqit"...

Ose shkoni dhe shtypni linkun e nofkes se antarit te cilit deshironi ti shkruani mesazh, pasi hapet faqja e antarit, shtypni pm, dhe aty shkruani mesazhin!!!

(sqarime per shkruajtjen e mesazheve private per antaret e FD-s, ne mungese te asistences se moderatoreve :? )!!!