PDA

View Full Version : ciao


VeriuPortal
11-02-06, 20:16
Jam Goni dhe jam webmaster i veriu.com dhe shpresoj ta kaloj sa me mire ketu :)

Barbaroza
11-02-06, 20:34
Ciao VeriuPortal.
Mire se ke ardhur dhe uroj t'ia kalosh bukur!

turisti
11-02-06, 20:55
Jam Goni dhe jam webmaster i veriu.com dhe shpresoj ta kaloj sa me mire ketu :)

Mire se erdhe i nderuar. :P :wink:

ninnela
13-02-06, 18:05
Veriuportal te deshiroj mireseardhje ne shoqerine dardane,ja kalofsh si eshte me se miri :lol: :lol: :wink: