PDA

View Full Version : SPORTI NE KOSOVE ne keto vitet e fundit


Agroni22
02-06-06, 22:45
NE KOSOVE ne keto vitet e fundit as nje milimeter nuk ka ec sporti perpara dhe kush eshte fajtori kryesor per keto mos ecje te sportit ne kosove ?

MISTRIA PER RINI KULTURE E SPORTE DHE


FEDERATAT E QDO GARE SPORTIVE .

sepse ne keto federata udheqin njerzite se skan te bejn me sportin , tjeter neper klubet sportive udheqin njerzit se kur ne jeten e tyre ma perpara as nuk kan dite se qka eshte topi ose loja dhe sot ata njerz udheqin klubet sportive , tjeter njerzit e koroptuar qe ja dhan vetiti trenera ose ndihmes trenera dhe shesin djersen e lojtarve qe ata e dhan ne fushe dhe ja nnje shembull i shemtuar qe ka ndodhe keto dite ne klubin TREPQA ne MITROVICE ?

KLUBI TREPQA junjorat te cilet bajn pjes ne ligen e pare te kosoves kan qen ne vendin e pare deri ne takimin e tyre me konkurentin kryesore 2 korikun e prishtines dhe qka ndodhi nuk luhet loja ne mitrovice si pretekst se nu ka pare me jav dhan referave dhe lojtaret zhgenjehen ne syte e tyre rrjellin lotet qe as nje her nuk i kom pare tu kajt ne mas te gjithe ata lojtare dhe prap se prap lojtare motivohen dhe luajn 10 loje dhe as nje loje pa humbje pos dy loje te humbura po qysh humben ato loje ne tavolin zyrtare pa luajtur sepse treneri i tyre i koroptuar H-K jav shet lojte po kjo eshte per te ardhur keq dhe kjo eshte marri qe po ndodhe me futbollin e KOSOVES qysh lejohen kata njerz me uhdheqe rinin e KOSOVES djemte me te mire te kosove .

TURP PER FUTBOLLIN E KOSOVES
TURP PER FEDERATEN E FUTBOLLIT TE KOSOVES

TURP PER NJERZIT QE UHDHEQIN SPORTIN E KOSOVES

prishtinasi
02-06-06, 23:12
NE KOSOVE ne keto vitet e fundit as nje milimeter nuk ka ec sporti perpara dhe kush eshte fajtori kryesor per keto mos ecje te sportit ne kosove ?

MISTRIA PER RINI KULTURE E SPORTE DHE


FEDERATAT E QDO GARE SPORTIVE .

sepse ne keto federata udheqin njerzite se skan te bejn me sportin , tjeter neper klubet sportive udheqin njerzit se kur ne jeten e tyre ma perpara as nuk kan dite se qka eshte topi ose loja dhe sot ata njerz udheqin klubet sportive , tjeter njerzit e koroptuar qe ja dhan vetiti trenera ose ndihmes trenera dhe shesin djersen e lojtarve qe ata e dhan ne fushe dhe ja nnje shembull i shemtuar qe ka ndodhe keto dite ne klubin TREPQA ne MITROVICE ?

KLUBI TREPQA junjorat te cilet bajn pjes ne ligen e pare te kosoves kan qen ne vendin e pare deri ne takimin e tyre me konkurentin kryesore 2 korikun e prishtines dhe qka ndodhi nuk luhet loja ne mitrovice si pretekst se nu ka pare me jav dhan referave dhe lojtaret zhgenjehen ne syte e tyre rrjellin lotet qe as nje her nuk i kom pare tu kajt ne mas te gjithe ata lojtare dhe prap se prap lojtare motivohen dhe luajn 10 loje dhe as nje loje pa humbje pos dy loje te humbura po qysh humben ato loje ne tavolin zyrtare pa luajtur sepse treneri i tyre i koroptuar H-K jav shet lojte po kjo eshte per te ardhur keq dhe kjo eshte marri qe po ndodhe me futbollin e KOSOVES qysh lejohen kata njerz me uhdheqe rinin e KOSOVES djemte me te mire te kosove .

TURP PER FUTBOLLIN E KOSOVES
TURP PER FEDERATEN E FUTBOLLIT TE KOSOVES

TURP PER NJERZIT QE UHDHEQIN SPORTIN E KOSOVES

No comment...ncncncn...te luhet me endrrat dhe ndjenjat e futbollisteve te rinje, kjo tregon se ku jemi si shoqeri!?