PDA

View Full Version : Pushimi Veror 06 ne Vendlindje: 1 Rruge Dhe 2 Pune?


seriozja_19
08-07-06, 20:35
...per mua vetem te shihem me familjen, kemi dasem por une nuk po martohem, jo!!!...hahahaha :biggrin:

seriozja_19
08-07-06, 20:38
...per mua vetem te shihem me familjen, kemi dasem por une nuk po martohem, jo!!!...hahahaha :biggrin:

NE VENDLINDJE, sorry!!!

Marco
09-07-06, 11:12
NE VENDLINDJE, sorry!!!

Sa i perket pushimeve 06 nji rrug e dy pun ,
1* Ti vizitoj prinderit edhe Motrat,
2* Te takohem me shok e klases qe banim zhumer edhe i nguxnim profesoreshat :wink: , por tasht jo ne shkoll po ne Germi (PR)takimet .....

seriozja_19 Pushimet jan ne Spanj (Espania), Egjipt (Egypt), Durrės etj etj ndersa ne Kosova aktiv 24/7... Durrėsit ja bona njė reklam se oshte vend Shqiptar... ta vizitojm ....

albania_hiphop
17-07-06, 14:12
hahahhahahah

pudhimet Verore MA se Miri me i kalu BAca ne Antaly