PDA

View Full Version : pershendetje forumista


ILIRI_wien
16-07-06, 17:07
Hej nuk po e zgjati shum se jom i ri ktu veq deshta me gjet nje shoqeri te re.

Guri i madh
16-07-06, 17:37
ILIR mir se erdhe je i mir se ardhur urdhno buk krip e mik pritje shqiptare edhe uj te kronit

gjimnazistja
16-07-06, 18:16
Peshendetje ilir shpresoj qe qastet me te bukura ti kalosh ne kete forum veq urdhno se shoqerin tiem e ke.tung te pershendes

ILIRI_wien
16-07-06, 21:04
Ju pershendes GURI I MADHE EDHE GJIMNAZISTJA edhe ju shoqerin time do ta keni.tungi

ILIRI_wien
16-07-06, 21:10
ju pershendes GURI I MADHE EDHE GJIMNAZISTJA edhe une shpresoj se do te kaloj qaste te bukura me ju, dhe do ta keni shoqerin time. tung tung.