PDA

View Full Version : Femrat e urta ?


Zero Cool
23-07-06, 10:58
Kush po thot qe femrat jane te buta, te urta dhe joluftarake? shiqo (http://s9.photobucket.com/albums/a56/adamwash6687/?action=view&current=Fight-2GirlsBackyardParty-GirlStabs.flv)

Zero Cool
23-07-06, 11:08
edhe nje shembull ketu (http://s39.photobucket.com/albums/e200/covergirl_cake/?action=view&current=kassyb-day023.flv)

selvija
23-07-06, 19:10
po te buta jemi zero_cool nese na shkon gjdo gje per qefi , e nese jo e dini ju vet se qka

Daja POLIC
23-07-06, 23:17
edhe nje shembull ketu (http://s39.photobucket.com/albums/e200/covergirl_cake/?action=view&current=kassyb-day023.flv)


LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :biggrin::biggrin: ZERO COOL ishalla te qellon ty nje si kjo , bash qef kisha pas :biggrin::wink:

Buqja_ch
07-03-07, 21:30
uha pom duket kti edhe dy skan qka i bajn..
hhhaaaaaa

Pupi
07-03-07, 21:34
Zero Cola, mos ke menduar me titullin:
VAJZAT E MBARA
Helbete!?

Guri i madh
07-03-07, 22:49
edhe nje shembull ketu (http://s39.photobucket.com/albums/e200/covergirl_cake/?action=view&current=kassyb-day023.flv)po me pas edhe hyqmetin DMTH ligjin vaj halli per mashkuj nejse gjenerata ime ende nuk esht e kercnuar po vaj halli per gjeneratat e reja ka me kris kjameti

gazi-de
08-03-07, 01:09
Femrate te urta jane veteme nuke bone me i be nervoze se...:mad: :rolleyes:..

DEA
08-03-07, 07:55
S“ban me ja tepru askujt, e as femrave te urta:biggrin: :biggrin: :biggrin: