PDA

View Full Version : Femrat si viktim e ujqve!!!


Albanian eX|PerT
14-11-06, 04:30
Femrat si viktim e ujqve!!!
Keshtu e titullova temen tone ne te cilen do te diskutojme
rreth asaj qe jane duke bere disa njerez me zemra te derrave apo te majmunave
qe mashtrojne te rejat tona duke iu bere vepra amorale
edhe pse ato vepra amorale behen me deshire te te dy paleve
mirepo sulmuesi mashtrues i par eshte mashkulli
deri sa e mashtron te beje sex
dhe ta inqizoj
dhe ta publikoje neper weba apo ta shpendaj beper mobila
dhe duke e kercenuar vajzen qe te vij
gjithemone kur ta therrasi per sex sepse perndyrshe e shpendan edhe
me shume ate video te flliqur.
O populli Yne, qe jemi nipa te Shote Galices!
Qe ka qene grue dhe simbol i shembelltyres se nje femre te moralshme
O populli yne! Parandaloni keto veti dhe mos u kenaqeni
me shikimin e viktimave
Ju lutem vetedijesoheni ma, sepse neser ua ban dikush motrave tuaja
qe edhe jane edhe motra tona (shqiptare)
Nje per te gjithe, te gjithe per nje
O sot o kurr.

Shoku juaj:
Albanian eX|PerT

legenda
14-11-06, 16:02
...........dhuroni vetes sa me shume energji pozitiveee,largone energjine negative!


--------------------------------------------------
O TEMPORAAA!!!
O MORES!!!