PDA

View Full Version : Femrat.....


ARI_03
02-12-06, 10:53
FEMRA (http://www.faqet.com/blog/member.php?page=comments&member=sylarushi&newsid=8454)
"NE moshen prej 18 – 20 vjeç femra eshte si “AFRIKA” - e eger ,
e bukur dhe me shume zona misterioze dhe te pa vizit.

MIDIS 21 dhe 30 vjetesh femra eshte si “AMERIKA” – e zhvilluar
Dhe e hapur , sidomos per te pasurit ;

MIDIS 31 dhe 35 vjetesh femra eshte si “INDIA” – sensuale ,
e qete dhe me plot besim ne bukurine e vet ;NE moshen prej 36 – 40 vjeç femra eshte si “FRANCA” – e
Shijshme , e pjekur dhe mbetet nje pjese e botes qe vizitohet me kenaqesi ;

MIDIS 41 dhe 50 vjetesh femra eshte si “JUGOSLLAVIA” – lufta eshte e humbur , kurse demet e se kaluares kane lene gjurme te thella ;

MIDIS 51 dhe 60 vjetesh femra eshte si “RUSIA” – e shkaterruar , pa kontroll dhe nuk i perfill vizitoret ;

NE moshen midis 61 dhe 70 vjetesh femra eshte si “MONGOLIA” – me te kaluar te pasur dhe me fitore shume te medha , por pa ardhmeri ;

MBAS moshes 70 vjeçe femra eshte si “AFGANISTANI” – Çdokush e di ku eshte , mirepo nuk e viziton askush .

Ps.. Edhe pse shfletova ngadal dhe me kujdes temen e Humorit ketu ne FD...,nuk me ra ne sy nje tem e till,,,lus moderatoret nese ekziston ateher kuptohet te largojn,,,,,,
Ndoshta nga postimet ne vijim mund te mesojm,,, per ndonjeren nga anetaret se cilat tipare te ndonje nga keto shtete me lart i posedojn,,,, hehehe dhasht zoti qe mos ti ken tiparet e Afganistanit....hahaha:tongue:

Guri i madh
02-12-06, 14:27
FEMRA (http://www.faqet.com/blog/member.php?page=comments&member=sylarushi&newsid=8454)
"NE moshen prej 18 – 20 vjeç femra eshte si “AFRIKA” - e eger ,
e bukur dhe me shume zona misterioze dhe te pa vizit.

MIDIS 21 dhe 30 vjetesh femra eshte si “AMERIKA” – e zhvilluar
Dhe e hapur , sidomos per te pasurit ;

MIDIS 31 dhe 35 vjetesh femra eshte si “INDIA” – sensuale ,
e qete dhe me plot besim ne bukurine e vet ;NE moshen prej 36 – 40 vjeç femra eshte si “FRANCA” – e
Shijshme , e pjekur dhe mbetet nje pjese e botes qe vizitohet me kenaqesi ;

MIDIS 41 dhe 50 vjetesh femra eshte si “JUGOSLLAVIA” – lufta eshte e humbur , kurse demet e se kaluares kane lene gjurme te thella ;

MIDIS 51 dhe 60 vjetesh femra eshte si “RUSIA” – e shkaterruar , pa kontroll dhe nuk i perfill vizitoret ;

NE moshen midis 61 dhe 70 vjetesh femra eshte si “MONGOLIA” – me te kaluar te pasur dhe me fitore shume te medha , por pa ardhmeri ;

MBAS moshes 70 vjeçe femra eshte si “AFGANISTANI” – Çdokush e di ku eshte , mirepo nuk e viziton askush .

Ps.. Edhe pse shfletova ngadal dhe me kujdes temen e Humorit ketu ne FD...,nuk me ra ne sy nje tem e till,,,lus moderatoret nese ekziston ateher kuptohet te largojn,,,,,,
Ndoshta nga postimet ne vijim mund te mesojm,,, per ndonjeren nga anetaret se cilat tipare te ndonje nga keto shtete me lart i posedojn,,,, hehehe dhasht zoti qe mos ti ken tiparet e Afganistanit....hahaha:tongue:haaaa haaaaa bukur moti nuk kam lexuar diqka te ngjajshme haaaaaaa

prishtinasi
02-12-06, 16:15
Kish qen nje femer nga katundi edhe martohet me nje djal nga qyteti i cili jetonte ne Zvicer dhe kur vjen aj djali nga zvicra vjen me nje kerr te vitit 2004 bmw m3 edhe kur e hyp at femren ne kerr e vet a po don me ta lshu klimen ajo i ka thon: jo vallahi veq mahmut feratin e ngoj.

Amina
06-12-06, 06:10
Kish qen nje femer nga katundi edhe martohet me nje djal nga qyteti i cili jetonte ne Zvicer dhe kur vjen aj djali nga zvicra vjen me nje kerr te vitit 2004 bmw m3 edhe kur e hyp at femren ne kerr e vet a po don me ta lshu klimen ajo i ka thon: jo vallahi veq mahmut feratin e ngoj.


hahahahaha prishtinasi, veq a ka qen para luftes a pas luftes a?

Amina
06-12-06, 06:13
FEMRA (http://www.faqet.com/blog/member.php?page=comments&member=sylarushi&newsid=8454)
"NE moshen prej 18 – 20 vjeç femra eshte si “AFRIKA” - e eger ,
e bukur dhe me shume zona misterioze dhe te pa vizit.

MIDIS 21 dhe 30 vjetesh femra eshte si “AMERIKA” – e zhvilluar
Dhe e hapur , sidomos per te pasurit ;

MIDIS 31 dhe 35 vjetesh femra eshte si “INDIA” – sensuale ,
e qete dhe me plot besim ne bukurine e vet ;NE moshen prej 36 – 40 vjeç femra eshte si “FRANCA” – e
Shijshme , e pjekur dhe mbetet nje pjese e botes qe vizitohet me kenaqesi ;

MIDIS 41 dhe 50 vjetesh femra eshte si “JUGOSLLAVIA” – lufta eshte e humbur , kurse demet e se kaluares kane lene gjurme te thella ;

MIDIS 51 dhe 60 vjetesh femra eshte si “RUSIA” – e shkaterruar , pa kontroll dhe nuk i perfill vizitoret ;

NE moshen midis 61 dhe 70 vjetesh femra eshte si “MONGOLIA” – me te kaluar te pasur dhe me fitore shume te medha , por pa ardhmeri ;

MBAS moshes 70 vjeçe femra eshte si “AFGANISTANI” – Çdokush e di ku eshte , mirepo nuk e viziton askush .

Ps.. Edhe pse shfletova ngadal dhe me kujdes temen e Humorit ketu ne FD...,nuk me ra ne sy nje tem e till,,,lus moderatoret nese ekziston ateher kuptohet te largojn,,,,,,
Ndoshta nga postimet ne vijim mund te mesojm,,, per ndonjeren nga anetaret se cilat tipare te ndonje nga keto shtete me lart i posedojn,,,, hehehe dhasht zoti qe mos ti ken tiparet e Afganistanit....hahaha:tongue:


hahahahha, boll mire me ardh veq deri ne Rusi, e mos me vazhdu me rrugen

ARI_03
14-12-06, 11:53
http://www.youtube.com/watch?v=wBUtqnsvV9c&eurl=