PDA

View Full Version : Zana Nimani


Kalt
29-12-06, 22:00
http://static.last.fm/proposedimages/sidebar/6/6728098/145817.jpg


Ishte njehere e nje kohe dhe nje kengetare e quajtur Zana Nimani.
Mos e paragjykoni kohen kur ajo kendoi, as gjuhen me te cilen ajo kendoi, por vleresoni forcen dhe talentin e saj.
Ajo ishte nder kengetaret me te popullarizuara te ish-Jugosllavise.

Sot ajo jeton me gjithe familjen e saj ne Toronto.http://static.last.fm/proposedimages/side

Kalt
03-01-07, 23:17
http://www.youtube.com/watch?v=T1eWkYAfLig

Archi
13-04-08, 17:18
Harrove edhe diqka te shtosh, se kenget e saj ende vazhdojne te degjohen. Momentalisht po i degjoj.
Cka eshte e mire e mire

Guri i madh
30-05-08, 18:44
Harrove edhe diqka te shtosh, se kenget e saj ende vazhdojne te degjohen. Momentalisht po i degjoj.
Cka eshte e mire e mirezana nimani esht e familjes se xhavit nimanit nji shkin e flliqur ka jetue ne beograd ka knue shkinisht e till esht edhe sot e deri ne vdekje