PDA

View Full Version : Ketu te huaj, ne Kosove mysafire


Giovanni
05-02-07, 03:04
Shume shpesh i shtroje kete pyetje vetit kur do te kthehem defenitivisht ne Kosove por gjdohere mbetem pa pergjigje.
Jeta gjdo dite dhe me shume po behet e veshtire, femijet qe po lindin ketu nuk jan as zvicerran dhe as shqiptar.
Ketu te huaj dhe ne Kosove musafire ku do te jete valle shtepija jone ko do ti kalojm vitet e pleqeris ku do te vdesim?

Keto gjera vertete po me mundojn shuem andaj te dashur mergimtar bashkangjituni ne postimin tim dhe te shkembejm ndjenjat qe kemi ndaj vendit ku po jetoj dhe ndaj atedheut.

jadore
06-02-07, 00:47
Shume shpesh i shtroje kete pyetje vetit kur do te kthehem defenitivisht ne Kosove por gjdohere mbetem pa pergjigje.
Jeta gjdo dite dhe me shume po behet e veshtire, femijet qe po lindin ketu nuk jan as zvicerran dhe as shqiptar.
Ketu te huaj dhe ne Kosove musafire ku do te jete valle shtepija jone ko do ti kalojm vitet e pleqeris ku do te vdesim?

Keto gjera vertete po me mundojn shuem andaj te dashur mergimtar bashkangjituni ne postimin tim dhe te shkembejm ndjenjat qe kemi ndaj vendit ku po jetoj dhe ndaj atedheut.

I nderuari moderator ..!
..mendoj qe te pyesesh ku , dhe ku dhe kur , eshte gjeja me e lehte te endesh ne labirinthet e dyshimit dhe te jesh "viktim e situatave " ne kohe , mjafton te kete gjithesecili nje vendim nje qellim nje synim ndaj vetevetes ne radh te pare, pastaj ndaj rrethanave dhe ku, kur dhe si -ve , ju largohen dyshimet ...!!

Vin-Diesel
07-02-07, 18:58
Shume shpesh i shtroje kete pyetje vetit kur do te kthehem defenitivisht ne Kosove por gjdohere mbetem pa pergjigje.
Jeta gjdo dite dhe me shume po behet e veshtire, femijet qe po lindin ketu nuk jan as zvicerran dhe as shqiptar.
Ketu te huaj dhe ne Kosove musafire ku do te jete valle shtepija jone ko do ti kalojm vitet e pleqeris ku do te vdesim?

Keto gjera vertete po me mundojn shuem andaj te dashur mergimtar bashkangjituni ne postimin tim dhe te shkembejm ndjenjat qe kemi ndaj vendit ku po jetoj dhe ndaj atedheut.

Kur te vdesim na kthejn e na shtyn ne dhe ne Kosov, se me qet Jete qe po bohet ne kosov ska rend te kthyerit !!