PDA

View Full Version : Etno


Vin-Diesel
09-02-07, 15:25
Mire se erdhe ne Mesin tone dhe te Forumit Dardania !!

Shpresoj te kalosh qaste te Kendshme ne kete forum !!

Djellza:
14-04-07, 23:19
Pranoni pershendetje me te sinqerta nga une i nderuar .

Ju rrespekton Djellza

rilinda
15-04-07, 17:10
http://haurat.free.fr/images/Bonjour/BJR023.gif