PDA

View Full Version : Ti mujm shkijet, nenshkruhuni


Interfacex
16-02-07, 09:56
Peticioni mezi i ka mbledh 13 mij nenshkrime per pavarsin e Kosoves. Nunshkruhuni edhe ju dhe qellimi eshte qe te mblidhen 50 mij nenshkrime qe ky peticion te vij para senatit Amerikan.
Qe linku: http://www.thepetitionsite.com/takeaction/772780461

Edhe Shkijet e kane nje peticion kunder Pavarsis tu Kosovs dhekan mbledh rreth 19 000 nenshkrime.
qe linku: http://www.thepetitionsite.com/takeaction/905791187

Ora
18-02-07, 00:49
Ju lutem te gjithve anetareve te ketij forumit qe te nenshkruajn peticionin per pamvarsin e Kosoves, ashte e lejuar qe edhe antaret e familjes me i regjistrue mos u frigoni me i regjistrue edhe familjen se ka krye udba Serbe neKosove ska ma frige.

uck_aksh
19-02-07, 17:55
Ju lutem te gjithve anetareve te ketij forumit qe te nenshkruajn peticionin per pamvarsin e Kosoves, ashte e lejuar qe edhe antaret e familjes me i regjistrue mos u frigoni me i regjistrue edhe familjen se ka krye udba Serbe neKosove ska ma frige.

Ora iq mos ke frig se as UDB_ja e as kush nuk ka me qeveris kosoven porpos kosovarve e sa per qe mendon qe mujn mu kthy serbet un po ja heki at frig a e din sa njerz kan dhan jeten per Kosoven ton