PDA

View Full Version : Dy Gishtat


jane
14-03-07, 19:38
Gjate rezistences sone paqesore gjithe veprimi politik ra ne dy gishta, si vejgé e hapur.
Kur na thyen gishtat, i futem ne gojé. Dikush ofshani thellé: More, ne s'mund te fitonim me grushte, e lere mé tash me gishta. Mé paré per dy gishta fytyré e dy gishta vend jane bere gjaqe. Keta dy gishta perpjeté ma qojné mallin e kembeve bigé.
Gishti vihet né témth dhe aty ku e ka vendin.

(... nga albanur.net)