PDA

View Full Version : ReZe


Peja-Boy
29-04-07, 17:26
Pershendetje Bukuroshe, dhe argetim te kendshem !!

Buqja_ch
30-04-07, 12:12
Te pershndes ReZe dhe kalofsh sa me mire

me rrespekt Buqja

ReZe
30-04-07, 14:25
...Te faliminderoj Peja-Boy ,,, te pershendes dhe kalofsh sa me mire gjithashtu Buqja ch ja kalofsh sa me mire

Peja-Boy
05-05-07, 16:33
Oooooooooooo Kalleeeeeeeeeeeeee Struga Kalleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

O ti bon drite bre gjdo vend e bon Atmosfer ...skan qare pa kalu mire me ty !!

rilinda
06-05-07, 18:24
Pėrshėndetje tė sinqerta!

Shėndet!
Rilinda

LuLjaa
07-05-07, 18:42
ReZe pershendetje argetim te kendeshum ne vazhdim

http://img120.imageshack.us/img120/6166/n1887bcn8.gif

Peja-Boy
09-05-07, 20:00
Kalo Mire me e bukura e Dardanis


612 612

Peja-Boy
09-05-07, 20:02
http://www.locolobo.net/love491.gif

Peja-Boy
09-05-07, 20:07
http://www.locolobo.net/bokstaver/6/r.gif http://www.locolobo.net/bokstaver/6/e.gif http://www.locolobo.net/bokstaver/6/z.gif http://www.locolobo.net/bokstaver/6/e.gif

ReZe
09-05-07, 20:08
... oohhh thx Peja^Boy ...

Peja-Boy
09-05-07, 20:15
http://www.locolobo.net/excolourrose.gifhttp://www.locolobo.net/excolourrose.gifhttp://www.locolobo.net/excolourrose.gif

ReZe
09-05-07, 20:22
http://www.locolobo.net/bokstaver/16/w_p.gif

Peja-Boy
09-05-07, 20:26
http://www.locolobo.net/bluerosewater.gif

ReZe
09-05-07, 20:31
http://www.locolobo.net/bokstaver/27/p1.gifhttp://www.locolobo.net/bokstaver/27/e1.gifhttp://www.locolobo.net/bokstaver/27/j1.gifhttp://www.locolobo.net/bokstaver/27/a1.gif ....You are the one and the best....

Peja-Boy
09-05-07, 20:34
http://www.locolobo.net/lovel015.gif

ReZe
09-05-07, 20:37
http://www.locolobo.net/exrose2.jpgonly for you Peja^Boy

Peja-Boy
09-05-07, 20:37
http://www.locolobo.net/linjebabys.gif

ReZe
09-05-07, 20:39
...hahahahaahahahahahahahahaha

ReZe
09-05-07, 20:42
[quote=LuLjaa]ReZe pershendetje argetim te kendeshum ne vazhdim

http://img120.imageshack.us/img120/6166/n1887bcn8.gifThx siss gjithashtuuu

Peja-Boy
09-05-07, 21:01
http://www.gifs.dk/ani/bogstaver00/bogstaver/bog018.gif

http://www.gifs.dk/ani/bogstaver00/bogstaver/bog005.gif

http://www.gifs.dk/ani/bogstaver00/bogstaver/bog026.gif

http://www.gifs.dk/ani/bogstaver00/bogstaver/bog005.gif

rilinda
09-05-07, 21:07
Gjėrat mė tė bukura nė jetė!
http://img58.imageshack.us/img58/6431/onesy1.png (http://imageshack.us)
http://img46.imageshack.us/img46/5861/twotf1.png (http://imageshack.us)
Qoftė dita jote e mbushur me kėto gjėra tė mrekullueshme!

Peja-Boy
09-05-07, 21:17
http://www.gifs.dk/ani/bogstaver00/bogstaver/bog125.gif http://www.gifs.dk/ani/bogstaver00/bogstaver/bog112.gifhttp://www.gifs.dk/ani/bogstaver00/bogstaver/bog133.gifhttp://www.gifs.dk/ani/bogstaver00/bogstaver/bog112.gif

ReZe
09-05-07, 21:19
hohohohohohhohho hoohhoohhohohoohooo hooohohohohohohohoohho :D Peja^Boy

ReZe
09-05-07, 21:20
....Pershendetje rilinda

Peja-Boy
09-05-07, 21:35
http://www.gifs.dk/ani/love00/clipart/clipart/clip093.gif http://www.gifs.dk/ani/love00/clipart/clipart/clip098.gif

gazi-de
09-05-07, 22:24
http://www.uni-ulm.de/azubi/fachinformatiker/praktikanten/johannes_gaiser/bilder/hallo_hallo_yellow.jpg

Peja-Boy
31-10-09, 12:17
Bash Interesant se na ke hup krejt diqka bre...Pershendetje MKD :tongue:

Kaqanikasja
01-07-11, 14:45
http://www.komogvind.dk/myprofile/profileimages/gallery_images_dk/Mjk5ODkz1171014621.GIF